Şimdi Ara

SIFIRDAN SES SİSTEMİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 model skoda fabia araba sıfırdan ses sıstemı yapmak ıstıyorum ama bu işi daha once hiç yapmadım anlıyacagınzı cok acemıyım yanlıs bıseyler yapıp bosa para harcamak ıstemıyorum arkadaslar.
    elimde sıfır aldıgımhttp://urun.gittigidiyor.com/SONY-CDX-GT-690-UI-CD-MP3-USB-SIFIR-ORJINAL_W0QQidZZ28979938
    sony cdx gt 690 ui 4*52 cd calar var buna uygun 1000 ytl lık bır Amplifikatör , ön ve arka hoparlör ve kabin önerilerinizi yazarsanız cok sevinirim ..
    bırda ankarada tavsıye ediceginiz bir usta varmı ....
    çok tesekkurler ..

• Saolasın paşam bu sıstemı yavas yavas yapsak bı sıkıntı olurmu yanı once bnm on kapıları duzeltmem lazım cunkı sol on kapı patlak asıl sıstemı yazın yaptırıcam ama sımdıden fıkırım olması lazım bu mıdler benı ıdare edermı ana sıstem olmadan ?? bıde bu fıyat da kac hoparlor var 4 mu 2 mı ?
  • kardes 2 takim yani senin anliyacagin 4 adet ayni zamanda 4 tweter iki adette corsower olmus oluyo cuaxsiyel hoparlor degil sistemdekiler companent we kicker o fiyata bulamazsin 1 kampanya yaptik ama 16 cm istiyosan illa bu saticinin diger ilanlarini tikla 16 cm cesit baya war yada telefonla itelisim kur saygilar
  • hayırdır hızlı davranmışsın önceden teyp hoparlöre okey diyodun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    3 ay önce açıldı
    Ses sistemi
    10 ay önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.