< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 13 Ocak 2021; 14:50:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfırı artık uretilmeyen 2016 Kadjar Dci EDC aracimi satmali miyim? (2. sayfa)
-
-
Tecrube ettim ve digerlerini test ettim ki konusuyorum. C suv sahibi oldun mu? Hayir. Fotograflardan, olculerden konusursun anca. Ben mevcut kasa sportage'i 2 sene kullandim
Bi de on koltukta 10 saat gecirdim demis. Bayide 10 saat oturmana izin veriyorlar mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 13 Ocak 2021; 14:57:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence aracınızın piyasası düşmez aksine artabilir. Dizel jettalar yok olunca dizellerin piyasası arttı mesela. Dizel motorun olmaması aracı beğenen kişilerin dizel istiyorsa sizin araca yönelmesini sağlar. Ne kadar çok talep o kadar fazla bedel.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.captur gayet iyi 2 nesildir başarılı hatta yeni kasası sınıfının en iyi 2 aracından biri şu an..
-
chr herşeyiyle B segment suvcuk :)
-
Aracim 80 binde. Dedigim gibi bir sikayetim yok. Sadece uzun vadeli dusunuyorum ilerde deger kaybi olabilir mi diye. -
Qq 4377mm
Chr 4360mm
Bu durumda qq de b suv oldu. Tesekkurler bilgilendirme icin
quote:
Orijinalden alıntı: masterapQq 4377mm
Chr 4360mm
Bu durumda qq de b suv oldu. Tesekkurler bilgilendirme icin
uzunluk mu tek kriter sınıf belirlemede ? audi a4 ile passat farklı sınıflar o zaman ???
-
Daha 80 bindeki araba için piyasası düşer mi deyip üste para verip alt segmente düşmek,tam bizim millete has bir durum
Siyaseti beceremiyorsun ama otomobil konusundaki birçok fikrine katılıyorum
@zotacing
Alintiladigin arkadas boyut yazmis ya
Chrda eksik olan nedir c suva gore ? Seni dinleyelim o zaman
bence de 2008 veya bütçeniz yetiyorsa 3008
-
Kadjari satabilirsiniz, artik demode bir arac oldu. Deger kaybi gittikce artacaktir
Bizim milletimize has cunku parayi zor kazaniyoruz. Deger kaybi bizi cok etkiliyor.
Keske alim gucu yüksek ulkelerdeki gibi örneğin japonya arabayi kullanip kullanip prese verip sifirini alsak
Malum ekonomik kosullar yuzunden bu olasilik disi. C segmentten B ye de gecilebilir. Dikkat ettiyseniz iki kişiyiz crossoverlar da yeterli dedim.
Sizin ekonomik gucunuzu bilmiyorum ama benim elimdeki malin kıymetini degerini kaybetmeden yenilemem gerek.
Goren de mercedes s500 den kia picantoya geciyoruz sanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 14 Ocak 2021; 13:39:29 > -
Genel olarak dedigine katiliyorum ama chr farkli bi arac. Toyota gibi degil cidden. Arkalar bagimsiz suspansiyon zaten. Bi sure kullansan ne demek istedigimi anlarsin. Tek zayif noktasi yalitim, ozellikle ruzgar sesini cok aliyor
Üste para verip araba değiştirmek ekonomi yapmak falan değil ondan bahsediyorum.hiçbir araba değer falan kaybetmez tr de
Yani sen zor kazandığın parayı ihtiyacın olmamasına rağmen araba değiştirmek için harcamayı savunuyorsun şuan::)
bir araç artık sahibine haz vermiyorsa, çok ciddi düzeyde sıkıntılar açıyorsa değiştirilmelidir. aksi takdirde değiştirmek saçmalık olur. başkası arabamı rahat satın alsın diye nerde tutulan dandik model var ona mı gidecem? beni ilgilendirmez. zamanında laurel altima yerine uno alarak bu hataya düştüm. bida düşmem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X