Bildirim
Sıfırı çıksa alırdım dediğiniz araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
TOYOTA SUPRA -
e46 3.20 ci -
honda civic si -
-
W124 500E
406 3.0 v6
Vectra B cdx
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tempra -
-
E39 530i -
quote:
Orijinalden alıntı: Matthew Murdock
vectra
+1.Özellikle A kasa.B kasa da olur. -
Hocam hepsi olur. C çıksın opc 1.9 cdti full+full gözü kapalı alınır ya -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim özlemim Renault 21 CONCORDE Aynı kasa aynı model yeni donanım yeni motor ile çıksın havada kaparım...Muhteşem karizması ve yol tutuşu ve fiyatı vardı...MUHTEŞEM JANTLARI, AÇIK YEŞİL RENKLİ CAMLARI, GENİŞ FERAH KOLTUKLARI.....Çok güzeldi...Çok.....90 lı yıllarda yutkunduk lakin ..Ulaşamadık....Genelde makam arabası olarak kullanıldılar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Temmuz 2016; 13:26:47 > -
e46 düz 6 silindir -
FK2 oluyor hocam 1.8 HB kasa kodu, FN2 TypeR 1.8 TypeS FN1 kasa koduna sahip. 2.2 CTDİ motor TypeS de FN3 oluyor. Ne büyük saçmalıktır ki Honda yeni çıkarttığı TypeR a da FK2 kasa kodu vermiş. Bizim araçlarla ne benzer yanı var bilemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exitus112
FK2 oluyor hocam 1.8 HB kasa kodu, FN2 TypeR1.8 TypeS FN1 kasa koduna sahip. 2.2 CTDİ motor TypeS de FN3 oluyor. Ne büyük saçmalıktır ki Honda yeni çıkarttığı TypeR a da FK2 kasa kodu vermiş. Bizim araçlarla ne benzer yanı var bilemedim.
Genelde fn2 diye aratınca çıkıyordu, type r ile düz 1.8 in kasası farklı mı yaniÖyleyse eğer bilmiyordum.
-
-
-
Kesinlikle Bmw E39 5 serisi alıp ömrümün sonuna kadar saklardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e 30 e36 e39 param olsa alırım toptan 0 haline getirirdim ama imkansız
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X