Şimdi Ara

Sıfırından Farksız SE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde Renk #Siyah Model #Iphone SE Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım nokta çiziksiz hatasız bir cihazdır. Alındığından beridir kılıfsız, ekran koruyucusuz kullanılmamıştır. Yine alındığından beridir herhangi bir sosyal medya kullanılmamış ve oyun oynanmamıştır yani cihazı yoracak, yıpratacak herhangi bir işlem yapılmamıştır( sosyal medya uygulamaları basit gibi görünse de uzun süreli kullanımda cihazı pil ve performans anlamında zayıflatır).

Kasası 10/10’dur yukarıda da belirttiğim gibi alındığından beridir kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanılmamıştır herhangi bir darbe, renk atması, çizik yoktur.

Touch ID (parmak izi), True Tone sistemi sorunsuz çalışmaktadır.

Cihaza tornavida dahi değmemiştir herhangi bir servis işlemi yoktur.

Cihazın genel kondisyonu mükemmeldir herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur ayrıca cihazı aldığım günden beri sadece bir kez güncelledim. Şu anda iOS 16.1 sürümündedir son sürüm olan iOS 17’nin sorunlarından hiç birisi yoktur. Son sürümler arasında kullanılabilecek hem performans hem pil anlamında en iyi sürümlerden biridir. İstenirse cihaz son sürüm olan iOS 17’ye güncellenebilir, daha uzun yıllar boyunca güncelleme alacak bir cihazdır. Ben tercihen cihazı güncellemedim ancak son sürümde de herhangi bir sorun çıkartmaz cihaz gayet güçlü bir cihazdır. Zaten uzun bir zamandır da kullanılmadı kutusunda yeni sahibini bekliyor.

Alan kişi uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilir.

Pil sağlığı %85 olup bir günü çok rahat şekilde çıkartıyor.

Cihazımdan çok memnunum yeni cihaz aldığım için satıyorum. Pazarlık payı vardır, takas düşünmüyorum.

Cihazım gayet temizdir ikinci el olarak alabileceğiniz en iyi cihazlardan biridir, yorulmuş yıpranmış cihazlarla karıştırmayınız. Yanında biri orijinal olmak üzere 3 adet kılıf ile verilecektir, kutusu faturası ile gönderilecek. Detaylı fotoğraf isteyenlere atabilirim

Aklıma gelen her şeyi yazmaya çalıştım sorularınız olursa sorabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat:11.500

Sıfırından Farksız SE 2

Sıfırından Farksız SE 2

Sıfırından Farksız SE 2

Sıfırından Farksız SE 2

• hocam merhaba fiyat son olarak nedir ne istiyorsunuz?

• dark_guest kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın yeni gördüm bildirim gelmemiş cihazı satmaktan vazgeçtim ihtiyacım kalmadı artık tekrardan özür dilerim kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için 🙏🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.