Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AMİGA 500 MİNİ - TERTEMİZ FATURALI - Neredeyse kullanılmamış Satın Al 22 Ocak 2025 16:06 1 1 AMİGA 500 MİNİ - TERTEMİZ FATURALI - Neredeyse kullanılmamış Amazon'dan alındı.Faturası var.Sadece ilk aldığımda bir kere çalıştırdım denedim.Usb den oyunlar atar oynarım diye düşündüm. İşlerim yüzünden bir türlü vakit olmad.Öylece dolapta duruyor aldığımdan beri.Elden teslim ederim. Mecidiyeköy ve Beşiktaş civarıFİYAT : 7000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMIGA 500 SET - SORUNSUZ [SATILDI] AMİGA 500 MİNİ - TERTEMİZ FATURALI - Neredeyse kullanılmamış [SATILDI] POWERMAX 300W - HİÇ KULLANILMADI - FATURALI [SATILDI] MSI PRO B650-S WIFI GARANTİLİ-FATURALI