Şimdi Ara

sifirindan fazla fiyat isteyen uyaniklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açın sarı siteyi şu an 0.9 tce clioyu bayii 82.000₺ ye verirken aynı arabaya 95.000 TL fiyat yazmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nacila N kullanıcısına yanıt
    O 1.4 t 150 beygirlik astra k motoru.

140 beygirlik astra j ve güncel sedan motorlarında bu sorun pek yok.

Başlıktaki arkadaşın bahsettiği edition plus da sedan 'ın donanım paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denildiği gibi sadece arabada sınırlı değil. Yakın bir zaman önce laptop bakarken başıma geldi. !050ti 7. nesil i7 laptopu 4800e satıyordu. İncelemeye gittim 20 dk kasa kasa oyun oynadıktan sonra pc nin şarjı %70 gitti. İnsan utanır şu fiyatı kormaya. Neredeyse 5000 lira para vereceğim üstüne şarjı anında bitecek. Oyun dışında az kurcaladığımda da şarjı %5 kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Geçen letgo'da bir topa baktım, polonya malı 70 liralık topu 100 liraya satıyor bir de şaftı kaymış topun.

Adama mesaj attım sıfırı 70 lira sen niye böyle yapıyorsun dedim, kimseye zorla satmıyorum diyor.

Lan zorla satmıyorsun da etik denen bir şey var. Umarım kimse almaz, aç gözlü karaktersiz insan!

Üç kuruşluk malı ederinden fazla fazla yazmak karaktersizliktir, kim ne derse desin..

Almayan almaz deniyor da bilmeyen biri alıyor işte, çok yazık!
    Bunun bir başka versiyonu "o zaman ordan al" diyen tipler özellikle letgo'da varlar.
  • Özellikle 1.4 t Astra satanlar sapıtmış durumda 2011 model yani 9 senelik araca adam 95 bin yazmış, hele hele 110.000 yazan var çıldırmış bunlar.

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Elektronikte sıfırdan şaşmamak gerek. En azından temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 21 Aralık 2019; 20:28:21 >
  • R7 370e 750 tl yazmis ve direk engelledi :)

sifirindan fazla fiyat isteyen uyaniklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0live0 -- 21 Aralık 2019; 21:22:53 >
  • Malesefki Öyle millet geçirebildiğime mantığımda ne yazıkki

• Evet konu sahibi gerçekten önemli bir konuya değinmiş.Bizim arkadaş 12000 km de sıfırı 113000 olan astrasını 108000 e verdi.Ben de hayretler içerisinde kaldım satılmasına.

• Böyle fırsatçılar varken ikinci el araç almama kararı aldım.1 2 yaşındaki araçlar sıfırıyla aynı hatta bazıları sıfırından bile pahalı.
  • bu forumda dün kulaklık baktım adam 180 lira diye fiyat yazmış, sıfır fiyatına baktım 179 lira. (yurt dışı fiyatı falan da değil hani vergi çıksın ekstra, normal yurt içi faturalı satış fiyatı)

millet uçmuş

kanıma giriyorlar, lan bunları bu fiyattan alan varsa ben de 150 bin liraya ilana koyayım arabamı diyorum. zorla satmayacam ya, illa bende para var yok mu yiyen diye aranan var herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Elektronikte sıfırdan şaşmamak gerek. En azından temiz.
    Telefonumu ikinci el aldım aslında ve gayet de şak diye buldum. Bir seneden fazla oldu ve sıfır alsaydım hiçbir şey farklı olmazdı sanırım telefona dair. Ancak bilgisayarda uzun araştırmalarıma rağmen bırak düzgün bilgisayarı sıfırına nazaran uygun fiyatlı hiçbir şey bulamadım. Nitekim sıfır aldım kafam rahat şu an

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Telefonda temiz ikinci el bulabilen bir iki arkadaşım da bunu söylemişlerdi. Doğrudur ama yine de benim içime sinmiyor. Sonuçta bilgisayar ve arabaya göre daha ucuz ve günün her anında açık olması gereken bir araç. Sıkıntı yaşadığımızda iletişim kopuyor. Bu nedenle sıfır olmalı diye düşünüyorum. Tabii istemeden biraz da genelleme yaptığımın farkındayım. Elektroniğin ikinci elinin ve arabanın ikinci elinin farklı mantıklarla değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Elektronikte başkasını dokunduğu, kullandığı alet bana itici geliyor nedense. Aracımız ikinci el ama o durum abana tuhaf gelmedi. Bir de arabada temizleme vs. var. O his oluşsa bile giderilebiliyor. Alette o hissi gidermek için neyi temizleyebilirsin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Aralık 2019; 1:51:47 >
  • zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    Aynı aracı Stepne + Park sensörü vs. 81.650TL'ye aldık. Hurda bayiden olacak şekilde. Sitede fiyatlar 58-90 bandında. 50.000TL'ye de 0,69 faizle kredi verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Aynı aracı Stepne + Park sensörü vs. 81.650TL'ye aldık. Hurda bayiden olacak şekilde. Sitede fiyatlar 58-90 bandında. 50.000TL'ye de 0,69 faizle kredi verdiler.
    Ne zaman aldınız hocam?

• onrkrtc O kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam biz bugün aynı sizinki gibi pakete 82.000 TL ödedik. Bayii de son bir tane kalmış onu aldık daha doğrusu müşteri iptali nedeniyle kalmış bir adet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Telefonda temiz ikinci el bulabilen bir iki arkadaşım da bunu söylemişlerdi. Doğrudur ama yine de benim içime sinmiyor. Sonuçta bilgisayar ve arabaya göre daha ucuz ve günün her anında açık olması gereken bir araç. Sıkıntı yaşadığımızda iletişim kopuyor. Bu nedenle sıfır olmalı diye düşünüyorum. Tabii istemeden biraz da genelleme yaptığımın farkındayım. Elektroniğin ikinci elinin ve arabanın ikinci elinin farklı mantıklarla değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Elektronikte başkasını dokunduğu, kullandığı alet bana itici geliyor nedense. Aracımız ikinci el ama o durum abana tuhaf gelmedi. Bir de arabada temizleme vs. var. O his oluşsa bile giderilebiliyor. Alette o hissi gidermek için neyi temizleyebilirsin ki?
    Elbette ikinci el elektronik ve araba farklı şeyler. Bizim ortak noktada değerlendirdiğimiz şey uyanık satıcılar

• máwci kullanıcısına yanıt
    3 gün kadar oldu. Aracı kısmetse 2 Ocak'ta teslim alacağız.
  • Çiftlikbank (ponzi) sistemi de aynı bu şekilde işliyordu. Şu an bu tip alsatçıların bu fiyatlardan satabildiği kişiler de, şu alsat piyasasının ekmeğini ben de yiyeyim diyen alsatçı adayları. Son girenin elinde patlayacak. Olay bu. Son kullanıcı gidip de, sırf 2 ay beklememek için 10 bin km kullanılmış ve sıfırından 10 bin pahalı araçları, salak salçma Tr' de tek emsalsiz sıfırından farksız başlıklarına kanıp da zaten almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 24 Aralık 2019; 15:41:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.