bu şifreleri çalıyolar ya benim lvl 51 lik charım gitti böle olmaz buna bi şey bulmak lazım
forgat pass yap
nasıl çalıyolar anlamdım? herkeste şifrem çalındı die bi korku var..
quote:
Orjinalden alıntı: numand
ya artık öle bi hal aldıki bu insanlardaki panik bi iki kere oyuna giremese direk topic açıyolar ARKADAŞLAR ÇOK ACİL HACK YEDİM falan die saçma sapan topicler bi kere bi tanesi yazmıştı 33lük adamı gitmiş çok emek harcaım o lvle getirdim diodu görende 60 falan sanıcak genelde çoğunluk çocuk olduğu için görür görmez hemen HACLENDİM ŞİFREMİ ÇALDILAR VS VS...
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
quote:
Orjinalden alıntı: numand
ya artık öle bi hal aldıki bu insanlardaki panik bi iki kere oyuna giremese direk topic açıyolar ARKADAŞLAR ÇOK ACİL HACK YEDİM falan die saçma sapan topicler bi kere bi tanesi yazmıştı 33lük adamı gitmiş çok emek harcaım o lvle getirdim diodu görende 60 falan sanıcak genelde çoğunluk çocuk olduğu için görür görmez hemen HACLENDİM ŞİFREMİ ÇALDILAR VS VS...
şimdi daha iyi anlıyorum saol
www.kohack.tk dan indirilen program da mı çalıyor???
hayır bu sadece inhostesi uzaktan açman için sonra satıcıya eşya satmak için uzaktan bu başkalarının üstüne bakmak için ve kutu toplar kendi kendine vurur hangi itemleri satcağına karar verirsin kutu toplarken otamatik satıyor
bu saydıklarım kohack ta yer alıyor bende var
quote:
Orjinalden alıntı: güzelim_türkiye
hayır bu sadece inhostesi uzaktan açman için sonra satıcıya eşya satmak için uzaktan bu başkalarının üstüne bakmak için ve kutu toplar kendi kendine vurur hangi itemleri satcağına karar verirsin kutu toplarken otamatik satıyor
bu saydıklarım kohack ta yer alıyor bende var
peki sen auto attack yapmayı biliyormusun ben denedim yapıyorum ama auto attack başlamıyor eğer nasıl yapılacağını ve başlatılacağını açıklarsan çok sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme