Bildirim
Şifre çözebilen ve sürekli güncellenen bir receiver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öyle bir sistem yok avrupadan yasal abonelik istyorsan 20.000 euro gözden çıkarman lazım ha dersenki ben
sky italia HD kanalları izlemek istyorum dersen ayda 72 euro ödersin full paket -
Iyide birçok uydu forum sitesinde çeşitli makineleri emu KEY girişi ile bazı kanalların açıldığı yazılmış. Tabi buradaki cihazları araştırıyorum. Bildiğiniz güzel bir cihaz varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: engin20020
Iyide birçok uydu forum sitesinde çeşitli makineleri emu KEY girişi ile bazı kanalların açıldığı yazılmış. Tabi buradaki cihazları araştırıyorum. Bildiğiniz güzel bir cihaz varmı
emu tarih oldu bazı sistemler hariç açmıyor artık nerede o multiler, polsatlar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: fredydexter
öyle bir sistem yok avrupadan yasal abonelik istyorsan 20.000 euro gözden çıkarman lazım ha dersenki ben
sky italia HD kanalları izlemek istyorum dersen ayda 72 euro ödersin full paket
20.000 euro mu? Yuh ya kanalı mı satın alıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
local kartlardan bahsettim 25-30 tane kart fiyatları toplam hesapı ama sky italia yasal abone olmayı düşünüyorum ciddi ciddi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X