Şimdi Ara

Şifre çözebilen ve sürekli güncellenen bir receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar drembox haricinde piyasada şu anda çok da Pahalı olmayan hotbird vb uydulardan şifre çözebilen KEY girişi yapılabilen server ihtiyacı olmayan bir makine varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle bir sistem yok avrupadan yasal abonelik istyorsan 20.000 euro gözden çıkarman lazım ha dersenki ben
    sky italia HD kanalları izlemek istyorum dersen ayda 72 euro ödersin full paket
  • Iyide birçok uydu forum sitesinde çeşitli makineleri emu KEY girişi ile bazı kanalların açıldığı yazılmış. Tabi buradaki cihazları araştırıyorum. Bildiğiniz güzel bir cihaz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: engin20020

Iyide birçok uydu forum sitesinde çeşitli makineleri emu KEY girişi ile bazı kanalların açıldığı yazılmış. Tabi buradaki cihazları araştırıyorum. Bildiğiniz güzel bir cihaz varmı

emu tarih oldu bazı sistemler hariç açmıyor artık nerede o multiler, polsatlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

öyle bir sistem yok avrupadan yasal abonelik istyorsan 20.000 euro gözden çıkarman lazım ha dersenki ben
    sky italia HD kanalları izlemek istyorum dersen ayda 72 euro ödersin full paket

20.000 euro mu? Yuh ya kanalı mı satın alıyoruz

• local kartlardan bahsettim 25-30 tane kart fiyatları toplam hesapı ama sky italia yasal abone olmayı düşünüyorum ciddi ciddi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.