ya nası oluo şu şifre deiştirme birileri biliomuş ama karakteri yanmış falan yanii ??
Ya beyler sevincim kısa surdu sifreyi degiştirdim simdi oyuna giremiyorum boyle bir kullanıcı yok diyo Sifreyi degitirdigime pişman oldum valla car gitti durduk yere
walla şifreyi değiştirmedim, mutluyum, huzurluyum ama sizin adınıza üzüldüm beyler. eğer 50+ iseniz bayaaa bi oturmuştur.(51 charımı int cafedekiler 44e düşürünce bendede öle olmuştu)
quote:
Orjinalden alıntı: rugbyboy
walla şifreyi değiştirmedim, mutluyum, huzurluyum ama sizin adınıza üzüldüm beyler. eğer 50+ iseniz bayaaa bi oturmuştur.(51 charımı int cafedekiler 44e düşürünce bendede öle olmuştu)
taam biz deiştirmiyek bu kadar kurban yeter türkleri böle yok etcekler healde ama millet haklı bişifre werio sana "afıhnfaohfaf" die bişe bune
a.q olmuo adama girmio tamda adam akllı mal almıştık hemde 2 tane char gitti offfffff offfffffff bide bugün cafeden bi 60 lvl yapmayı denedi we gıykkkkk onunda şifre yanlış dio adamda küfürün biri bin para haklıda mıçtılar oyunun içine ama heeeeee
hepten g.t altına gittik
walla kardes sıteyıı allak bullak etmısler hec bo b..k yıyemıyozz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme