En Sonunda Sifremi degistirebildim siteden artık sifreler degisebilio
quote:
Orjinalden alıntı: shadow123
aferim
Bu Konu ile 3 tane Topic war ama Dedigin Doru Ben Bugün Degistirdim
quote:
Orijinalden alıntı: DeadbodY
Bu Konu ile 3 tane Topic war ama Dedigin Doru Ben Bugün Degistirdim
Kusura bakmayın unutmusum aratmayı ama cok sevindim napayım adamlar sifremi hacklemişlerdi
nasıl oluyo__?
quote:
Orijinalden alıntı: master_tyrael
nasıl oluyo__?
arkadaşlar şifrem okunmuyordu gönderilen mailde bende şifre istiyorum ama mail gönderildi demesine rağmen mail gelmedi bunu 6-7 kere tekrarladım ama hala aynı durumdayım. yeni hesapta vermiyor ne yapacam o kadar kişi var bu oyunu oynayan bir bilen konuşsun 2 gündür aynı şey
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
arkadaşlar şifrem okunmuyordu gönderilen mailde bende şifre istiyorum ama mail gönderildi demesine rağmen mail gelmedi bunu 6-7 kere tekrarladım ama hala aynı durumdayım. yeni hesapta vermiyor ne yapacam o kadar kişi var bu oyunu oynayan bir bilen konuşsun 2 gündür aynı şey
Alıntıları Göster
şöyle bir mesaj alıyorum ama şifre gelmiyor. Password reset successfully. Your password has now been reset to a random value and emailed to kahretsin34hotmailcom.
quote:
şöyle bir mesaj alıyorum ama şifre gelmiyor. Password reset successfully. Your password has now been reset to a random value and emailed to kahretsin34hotmailcom.
Alıntıları Göster
siteden normal yerden değiştiriliyo diyosun yani
quote:
Orijinalden alıntı: ok919_X
siteden normal yerden değiştiriliyo diyosun yani
Alıntıları Göster
işte güzel bi haber bunu üstüne içelimm:))
quote:
Orijinalden alıntı: pc0576
işte güzel bi haber bunu üstüne içelimm:))
Alıntıları Göster
nasıl değiştirdiniz login olduktan sonra ekrana acaip bi yazı çıkıo yazıyorum
KNIGHT ONLINE LOG IN
Manage your billing and administrative options for your account. Log-in if you are an existing user or you can create a new account
sonrada
ID: PASS: SUBMİT ne yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: _gUrCo_92
nasıl değiştirdiniz login olduktan sonra ekrana acaip bi yazı çıkıo yazıyorum
KNIGHT ONLINE LOG IN
Manage your billing and administrative options for your account. Log-in if you are an existing user or you can create a new account
sonrada
ID: PASS: SUBMİT ne yapmalıyım
Alıntıları Göster
kardeş maile gelmio ki ŞİFREM!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: [28]
Alıntıları Göster
çok ii karekter satıp alabilecez holeyy
quote:
Orjinalden alıntı: shadow123
Arkadaşım nerden deiştirdin benimde değiştirmem lasım link falan werebilir misin... ana sitesinde bulamadım... aceleden...
quote:
Orijinalden alıntı: [28]
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: [28]
banada gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: amboleos
quote:
Orjinalden alıntı: [28]
banada gelmedi
Alıntıları Göster
a.q bi şey anlamadım shadow nasıl değiştirdiğini anlatırmısın ayrıntılı bir şekilde
quote:
a.q bi şey anlamadım shadow nasıl değiştirdiğini anlatırmısın ayrıntılı bir şekilde
Alıntıları Göster
önemsiz mailde duruyo mesajlar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
hacı aynı şey banada olduu ve artık knight online şifrem yokk ve oyuna giremiyorum ya ne yapabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
quote:
hacı aynı şey banada olduu ve artık knight online şifrem yokk ve oyuna giremiyorum ya ne yapabiliriz
Alıntıları Göster
aradan o kadar zaman geçti hacklenen hacklendi charı giden gitti bence biraz geç geldi kimse charlarını kurtarmadı ama olsun bu saat'den sonra en azından bir önlem alına bilir
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: By PCCoPAt
quote:
aynı dalgayı banada dedi ne b.k yicez orda??? biri çabuk sölesin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: By PCCoPAt
quote:
aynı dalgayı banada dedi ne b.k yicez orda??? biri çabuk sölesin
Alıntıları Göster
beyler bu onay mesajı ne zaman geliyo ben az önce yaptım geldi e-mail adresim ***@yahoo.co.uk tu acaba bununla bir ilgisimi lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem