Şimdi Ara

ŞİFRE DEĞİŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sitedeki şifre değiştirme bölümü ne zaman düzelecek bir bilgisi olan varmı?

• orasının düzelmesine gerek yokki siteye login ol orda değiştirmek için yer var
  • kardeş invalid password verio nasıl login olabilirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

orasının düzelmesine gerek yokki siteye login ol orda değiştirmek için yer var

Çok saçma bi cvp..

Orda şifremi unuttum diye bir seçenek war o aktif deil..

Adam şifresini unutmuşsa siteye nasıl login olsun ?

Benimde asas merakım için kastığım 60 Lvl rogue var , şifresi kayıp

Aktif olsa bende gizli soru ile halledicem..
  • şifre değiştirme suanda aktif değil ama ilerde o olasılık olucakmış!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 16 Kasım 2006; 3:00:57 >
  • bu sorun bende de var başka yolu yok mu bunun
  • şifreyi unuttum ee nasıl degiştirecen bence o charın şifresini duzeltmek için bekleyecen yada oyuna veda etcen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet tek şifre
    11 yıl önce açıldı
    Email adresi değiştirme?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKDASLAR BEN DE SİFREMİ UNUTTUM MAİLİ GİZLİ SORUNUN CEVABİNİ HATİRLİYORUM AMA DEGİSTİREMYİORUM BU SORUNU KİME İLETMEM GEREKİR
  • bekleyeceksiniz başka çareniz yok
  • önce siteye login olmanız gerekiyo.login olduktan sonra üstte MyKOL var ona girin.gelen sayfada Hesap Bilgiler başlığı altında [Yeniden düzeltmek/Parolayı değiştirmek] bölümü var ona tıklayın.sonra gelen sayfada zaten gerisini yaparsınız
  • kardeş şifremi unuttum diom sen hala mykol diosun bana şifre olmadan nasıl login oluyum
    quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

önce siteye login olmanız gerekiyo.login olduktan sonra üstte MyKOL var ona girin.gelen sayfada Hesap Bilgiler başlığı altında [Yeniden düzeltmek/Parolayı değiştirmek] bölümü var ona tıklayın.sonra gelen sayfada zaten gerisini yaparsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

kardeş şifremi unuttum diom sen hala mykol diosun bana şifre olmadan nasıl login oluyum
    quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

önce siteye login olmanız gerekiyo.login olduktan sonra üstte MyKOL var ona girin.gelen sayfada Hesap Bilgiler başlığı altında [Yeniden düzeltmek/Parolayı değiştirmek] bölümü var ona tıklayın.sonra gelen sayfada zaten gerisini yaparsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.