benim şifreden hala haber yok olmamasının sebebi büyük ihtimal premium olmamamdır
deme yaw, bak üzüldüm şimdi. ben şifre reset olayını bi kere bile yapmadım. böyle yazıları okudukça da yapmam gibime geliyor.
işallah şifren gelir, daha seninle rock u kesicektik :)
yaw aslında bende salak gibi resetledim sadece bi yeni gizli soru falan oluşturcaktım ama hala yok şifre
gelirse direk senle rocku kesecez(yanlız şifreye reset atmadan önce cz de beni gene kesti bunun intikamını alalım )
üzülme dostum geliomus gelmeme gibi bi durum sitenin ilk kez şifre deiştirme bölümünü actıgı zaman idi bende dün gece şifremi resetledim gelmedi ama pek kafaya takmıyorum giderse saglık olsun demekden baska bi yapıcak hiç bişeyimiz yok ben bu şifre olayı yüzünden 60 lvl wairor kaybettim :( ama ALLAH bi kapı kapatırsa bi kapı acarmıs ! ertesi gün 50 lvl asas buldum:D
quote:
Orjinalden alıntı: FC_Ashiles_tr
üzülme dostum geliomus gelmeme gibi bi durum sitenin ilk kez şifre deiştirme bölümünü actıgı zaman idi bende dün gece şifremi resetledim gelmedi ama pek kafaya takmıyorum giderse saglık olsun demekden baska bi yapıcak hiç bişeyimiz yok ben bu şifre olayı yüzünden 60 lvl wairor kaybettim :( ama ALLAH bi kapı kapatırsa bi kapı acarmıs ! ertesi gün 50 lvl asas buldum:D
eğer giderse bende lvl 60 warrior kaybedecem ayrıca yanında 50 lvl asasinde var onuda kaybedecem yani sen bi tane kaybedip 1tane buluyosun ben 2sini birden
ya biz bu info@knight..... sitesine e-maili ingilizce mı atcaz yoqsa turkce yazsak oluyor mu bu gercektende onemlı lutfen acıl cvp atın
quote:
Orjinalden alıntı: aasy
ya biz bu info@knight..... sitesine e-maili ingilizce mı atcaz yoqsa turkce yazsak oluyor mu bu gercektende onemlı lutfen acıl cvp atın
İngilizce atmak zorundasın!!!
3 gun once imzamdaki charlarin sifrelerine reset attim gelmedi allahtran MaXToR premium du onunkini aldim Paladininki halen yok :)
abi sen bu kdr taşşaklısın
quote:
Orjinalden alıntı: AglamaDayanamam
quote:
Orjinalden alıntı: veledizina
niye ikide bir şifre sıfırlıyon sende. kaşınmışın. zaten sorunlu olduğunu biliyoz. 1 kere yapmışın şansına. kaç kişi aynı sonrundan master charlarına elveda etti. sen kaşınmışın. benim arkadaşım daha bu gün şifresini değiştirdi. bi sorun olmadı.
2 yan charım ve ıtemlerım toplam 150 GB ı gecen mallarım var
aynı dertte sende olsan bole konusmazdın!!
GOLD UYEYIM
O SIFRE GELICEK
YOKSA YAKARIM BU OYUNU!!!
bır daha sakın bole ıthamLarda bulunma...
madem sen bukdr daşşşakhlısın insan bi kurcalar bu site ne boqa yarıo gizli sorumu ooreniim ne iblim gizli sorunu cevabını paypal acountunun bilgilerini bilmiosan oyunda taşşalklı olman bişii ifade etmes bak esiksin işte esiiiiiiiiiikkkkkkkk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme