Şimdi Ara

Şifre Gelmiyor Sakın Kimse Şifresini Sıfırlamasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BERAMUS

62 WARRİOR

SIFREYI SIFIRLADIK

GELMEDI HALEN

DAHA ONCEDE SIFIRLADIGIMDA BI KAC GUN ICINDE GELIYORDU AMA ARTIK

SIFRE FILAN GELMIYOR!!!

INSALLAH SITENIN BIR BUGUDUR YOKSA YAZIKLAR OLSUN BASKA BISEY DEMIYORUM

GOLD UYELI CHARADA BU YAPILACAKSA BATSIN BU OYUN!!!

• niye ikide bir şifre sıfırlıyon sende. kaşınmışın. zaten sorunlu olduğunu biliyoz. 1 kere yapmışın şansına. kaç kişi aynı sonrundan master charlarına elveda etti. sen kaşınmışın. benim arkadaşım daha bu gün şifresini değiştirdi. bi sorun olmadı.
  • ben sıfırladım 1 hafta gelmedi şiifre sonra info@knightonlineworld.com a kullanıcı adını serverini nickni vede gizli soru cevabını yaz 5 veya 10dkye kadar gönderiyorlar benimki öle oldu bende golddum belirt yanlız
  • quote:

Orjinalden alıntı: aniler_90

ben sıfırladım 1 hafta gelmedi şiifre sonra info@knightonlineworld.com a kullanıcı adını serverini nickni vede gizli soru cevabını yaz 5 veya 10dkye kadar gönderiyorlar benimki öle oldu bende golddum belirt yanlız

işte biz premium olmadığımızz için üvey ewlat muamelesi görüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

quote:

ben sıfırladım 1 hafta gelmedi şiifre sonra info@knightonlineworld.com a kullanıcı adını serverini nickni vede gizli soru cevabını yaz 5 veya 10dkye kadar gönderiyorlar benimki öle oldu bende golddum belirt yanlız

işte biz premium olmadığımızz için üvey ewlat muamelesi görüyoruz

Üzülme Elbet bir gün bizde premiumlu olucaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

niye ikide bir şifre sıfırlıyon sende. kaşınmışın. zaten sorunlu olduğunu biliyoz. 1 kere yapmışın şansına. kaç kişi aynı sonrundan master charlarına elveda etti. sen kaşınmışın. benim arkadaşım daha bu gün şifresini değiştirdi. bi sorun olmadı.

arkadasım canım yanmıs zaten

oyun adiyse ben ne yapım

trade hack yememek ıcın mecburuz sıfre degıstırmeye

senın gıbı 1-2 mılyonla oynamıyorum bu oyunu

2 yan charım ve ıtemlerım toplam 150 GB ı gecen mallarım var

aynı dertte sende olsan bole konusmazdın!!

GOLD UYEYIM

O SIFRE GELICEK

YOKSA YAKARIM BU OYUNU!!!

bır daha sakın bole ıthamLarda bulunma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AglamaDayanamam

quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

niye ikide bir şifre sıfırlıyon sende. kaşınmışın. zaten sorunlu olduğunu biliyoz. 1 kere yapmışın şansına. kaç kişi aynı sonrundan master charlarına elveda etti. sen kaşınmışın. benim arkadaşım daha bu gün şifresini değiştirdi. bi sorun olmadı.

arkadasım canım yanmıs zaten

oyun adiyse ben ne yapım

trade hack yememek ıcın mecburuz sıfre degıstırmeye

senın gıbı 1-2 mılyonla oynamıyorum bu oyunu

2 yan charım ve ıtemlerım toplam 150 GB ı gecen mallarım var

aynı dertte sende olsan bole konusmazdın!!

GOLD UYEYIM

O SIFRE GELICEK

YOKSA YAKARIM BU OYUNU!!!

bır daha sakın bole ıthamLarda bulunma...

Arkadasim senin Dert Edicek bir seyin yokki info@knightonlineworld.com a bir Mail atarsın Paypay bilgilerini Server ve Character ismini söylersin böle böle oldu şifrem gelmedi türünden
    Sana şifre gelir bence bosu bosuna paniq yapiyorsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana 1 ay sonra elcek benim arkadaşım kanwulf 65 master warior onunki bir ay sonra geldi
  • Aynısı bana da olmuştu 2 haftadır bekledim, en sonunda birnn tawsiyesiyle hotmailin junk mail kısmına baktım ve mail orda duriodu , en az 20-30 kere değiştirdemiştim ama gelmemişti benim hotmail almanca olduğu için junk mail diye bir kısım war oraya bak daha bugün kawuştum 49 lwl lik charıma ama net yawaş olduğu için tadıyla oynayamiooom bi teşekkür yeter

• hotmailde bı sorun var sakın yollamayın.mynete zaten gelmiyor.

www.antu.com uyelık alırsanız oraya gelıyo sıfre degısıklıgı...

bı taraftar sıtesıdır.karsı takımdan bıle olsanız sıfre degısmek ıcın alın derım...
  • hiç bi sorun yok kardeşim mail maildir siz adam gibi bakmasını bilin yeter sende reklam yapma

• quote:

senin şansına olmuş öle ben oraya yaklaşık 50 tane mail attım da 3 gün sora geldi (bende de GOLD var ve belirttim) bi daha şifre sıfırlamakmı tövbeeeeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

hiç bi sorun yok kardeşim mail maildir siz adam gibi bakmasını bilin yeter sende reklam yapma

şifreni sıfırlada gör varmı sorun yokmu bi de KO ın git bi forumuna bak kaç kişi bu konu hakkında kaç başlık atmış diye

adam uyarıyor işte bilip bilmeden konuşma

• benim şifreden hala haber yok
    olmamasının sebebi büyük ihtimal premium olmamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: AglamaDayanamam

Yeni Nickim POS3IDON

BERAMUS

62 WARRİOR

SIFREYI SIFIRLADIK

GELMEDI HALEN

DAHA ONCEDE SIFIRLADIGIMDA BI KAC GUN ICINDE GELIYORDU AMA ARTIK

SIFRE FILAN GELMIYOR!!!

INSALLAH SITENIN BIR BUGUDUR YOKSA YAZIKLAR OLSUN BASKA BISEY DEMIYORUM

GOLD UYELI CHARADA BU YAPILACAKSA BATSIN BU OYUN!!!

arkadasım şifren gelmiştir bendede aynısı oldu şifremi dfeiştirdim ama gelmedi sonra bi arktan ogrendim ki gelen şifreler onemsiz postaya gelıyo(junk mail) bi de oraya bak derim bende aynı korkuyu yasadım ama oraya girdim ve baktım şifrem ordaydı
  • ben 2 gün önce sıfırladım anca geldi sanırım sorun var yeni yazdığım şifre siteye giriş yapıyor geçici şifrede oyuna giriyor.yeni şifremle oyuna giremiyom ama siteye login oluyom.ilginç bir durum
  • kimse senin 62lik çarına ağlamaz gold silver bronze olman bişi değiştirmez önce beynini kullanmalısın. adamlar şifre değiştirme işlemi bittikten sonra büyük harflerle CHECK YOUR JUNK-MAİL falan filan bişiler yazıolar az bişi beynini kullanıpta oraya baksaydın ne bu forumda topic açardın nede sakın şifre değiştirmeyin falan filan deyipte insanların huzurunu bozardın. ama malesef bi yerden sonra insan oğlu aciz kalıyo bu tamamen yaratılışla ilgili allah vermeyince kulun elinden bişi gelmio sana söyliyebileceğim 2 şey var.
    1. git e-mailinin junk bölümüne bak şifreni al oyuna gir.
    2. tavırlarını oyundaki lvlına parana np ne itemine göre ayarlama. kimseye lvlından iteminden dolayı artizlik yapamazsın özellikle bu forumda senin o 62 lvllık çarından ben ayda 2 tane satıp tuvalet kağıdı alıyorum kalan pisliklergbden i silmek için umarım anlayabilmişsindirr.

edir: gold bar - gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afk -- 18 Şubat 2006 13:20:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: afk

kimse senin 62lik çarına ağlamaz gold silver bronze olman bişi değiştirmez önce beynini kullanmalısın. adamlar şifre değiştirme işlemi bittikten sonra büyük harflerle CHECK YOUR JUNK-MAİL falan filan bişiler yazıolar az bişi beynini kullanıpta oraya baksaydın ne bu forumda topic açardın nede sakın şifre değiştirmeyin falan filan deyipte insanların huzurunu bozardın. ama malesef bi yerden sonra insan oğlu aciz kalıyo bu tamamen yaratılışla ilgili allah vermeyince kulun elinden bişi gelmio sana söyliyebileceğim 2 şey var.
    1. git e-mailinin junk bölümüne bak şifreni al oyuna gir.
    2. tavırlarını oyundaki lvlına parana np ne itemine göre ayarlama. kimseye lvlından iteminden dolayı artizlik yapamazsın özellikle bu forumda senin o 62 lvllık çarından ben ayda 2 tane satıp tuvalet kağıdı alıyorum kalan pisliklergbden i silmek için umarım anlayabilmişsindirr.

edir: gold bar - gb

allah akıl versın

ILK ISIM JUNK MAIL e Bakmak oldu senın kadar mal degılım KARDESIM!!

Konusma uslubuna dıkkat ET!

• BATSIN BU PREMİUM ÜYELİK!!
    PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

benim şifreden hala haber yok
    olmamasının sebebi büyük ihtimal premium olmamamdır

deme yaw, bak üzüldüm şimdi. ben şifre reset olayını bi kere bile yapmadım. böyle yazıları okudukça da yapmam gibime geliyor.

işallah şifren gelir, daha seninle rock u kesicektik :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.