Şimdi Ara

modem arayüzüne benden başka kim girebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr benim sorum şu aslıdna ben öğrenci yurduna internet bağlattım kendime özel. Wireles şifresi olarak wpa2 şifreleme kulllanıyorum fakat modemin arayüzüne girmek malum çok kolay k.adı admin şifre ttnet bu ara yüzüne girdikten sonra wireles şifresini çok kolay almaz mı ?

• senle aynı ağda olan ve modem arayüz şifresini bilen herkes

şifreyi değişip kimseye vermezsen sadece sen girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

senle aynı ağda olan ve modem arayüz şifresini bilen herkes

şifreyi değişip kimseye vermezsen sadece sen girersin

yok zaten 3 arkadaş kullanıyoz onlarda girmez modemin arayüzüne dışardan kimse girmesin yeterli
  • selam beyler. ben de kendi modemimin arayüzüne girmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre ne denesiysem kabul etmedi. Napmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

selam beyler. ben de kendi modemimin arayüzüne girmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre ne denesiysem kabul etmedi. Napmak lazım?

Kendi modeminse modemin arkasında veya altında çok ufak bir düğme var onu bul ve çalışırken kalem gibi bir şeyle birkaç sn basılı tut. Modemin ayarları tamamen sıfırlanacak onun için gerekenleri not almayı unutma.
  • modemin şifresini değiştirmediysen ağa bağlı olan herkes modemin arayüzüne girebilir ağa bağlanmadan giremez arayüze
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

selam beyler. ben de kendi modemimin arayüzüne girmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre ne denesiysem kabul etmedi. Napmak lazım?

ttnet ten alınma ise admin - ttnet dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

arkadaşalr benim sorum şu aslıdna ben öğrenci yurduna internet bağlattım kendime özel. Wireles şifresi olarak wpa2 şifreleme kulllanıyorum fakat modemin arayüzüne girmek malum çok kolay k.adı admin şifre ttnet bu ara yüzüne girdikten sonra wireles şifresini çok kolay almaz mı ?

dedikleri gibi seninle aynı ağdaki herkes arayüze erişebilir. eğer uzak erişim açıksa IP ni bulan herkes de modem arayüze erişebilir. ardından şifreni öğrenip kendisi de ağa dahil olabilir. bu arada eğer wpa-wpa2 şifreni [k]kırıpta[/k] ağına bağlanırsa bırak devam etsin. ona saygı duymak gerekir...

• bimekste mi çalışıyorsunuz ? cevap için teşekkürler bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.