Arkadaslar isyerinde sabah makinemi actigimda makinem normal olarak acildi. ama farkettigim makine acilista masaustu simglerinin yarisi geldiginde kitlenmisti. bunu arada bir yapiyor cok onemsemeyip restart attim. sonra windows acildi aninda kullanici adi ve sifre istedi. Daha once usutnde herhangi bir sifre yoktu. guvenli kipte aciyorum gene kullanici adi ve sifre soruyor. ne kullanici adinda ne de sifre kisminda hicbirsey yazmiyor. direk entera basiyorum hatali diyor. ve gene sifre -kullanici adi istiyor. gunli kipte de normal olarakta ayni. windows xp cdim de var. nasil ne yapacagi sasirmsi durumdayim. ustudne daha once kurulu hicbir sey yok baska kullancinin dokunmasian ada imkan yok cunku ofisim her daim kilitli. yar bana bir care.
diyorum ki komut sistemine ulasabilirsek eger komut sistemi ile degistireyim. ama orayada nasil ulasacagimi bilemedim. beyler acil yardim cok ama cok acil.
nette xp şifre kırma programları var biri ile kırıp içine gir yedek al .format at.büyük ihtimal virüs var.bide anti virüs programı tabi
güvenli kiple giriş yaptığınızda ad hesapları arasında admin girişi mevcutsa buradan giriş yapıp kendi hesabınızı yönetebileceğinizi düşünüyorum. Ama bu konudan malief emin değilim bir denemenizi öneririm. olmadı uchihaitachi Arkadaşın dediği yöntemide kullanabilirsiniz.
Şöyle yapabilirsiniz: Eger administratora sifre konmamissa sifre istedigi yerde ctrl+alt+del(2 defa hizli)'e bas acilan yerde kullanici adina administrator yaz. Bilgisayar acilacaktir. Acildiktan sonra kullanici hesabi bölümünden sifreli kullanicinin sifresini iptal edebilirsin..
yardım için sagolun arkadaslar..windowsu üstüne kurunca olay düzeldi. yardımlar icin tesekkürler.