Şimdi Ara

ŞİFRE RESET VE PASS GELME SÜRESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 hafta ya geldik hala şifre yok.. Başka bir olay anlatacam dün diğer yeni accounta da premium aldım . Paypal dan tabii. siteden prenmium satın al ı seçtim..paypale yönlendirdi ödemeyi yaptım sayfa yeniden K.O. nun sitesine döndü ve email yazmamı istedi gene.. İşte olay burda.
    aynı emaili yazdım onayladım baktım email falan gelmedi gene.normalde emaile şifre gelir onla siteye login olursun ve yen,i pass ayrıca gizli soruyu doldurup onaylarsın ve yeni şifren aktif olur. baktım gelmedi emaile gene bi şey.Sonra Allhtan sitede o emaili yazdıktan sonraki sayfayı kapamamıştım. sayfaya geri git dedim tabiiki olmadı uyarı çıkardı yeniden dene deyince bi baktım direk yeni pass ve gizli soru yaz sayfasındayım. sanki bu adamlar bana emaille şifre yollamışta bu şifreyle siteden login olmuşum gibi. hayretler içinde kaldım. Neyse yeni şifremi yazıp gizli sorunun cevabını da doldurduktan sonra sayfayı onaylıyorum ve sayfa tamamlanamadan kalıyor. KO nun sitesinde bu gibi durumlarda cash ve cookie leri temizleyin diyor explorer de onuda yaptım Ihh ıhhh olmuyor..yeni şifreni tamamlıyamıyor ve eski şifremle hala oynuyorum.. siteye gidip yeniden login olayım gene yeni pass yaz onayla sayfası çıkıo direk . ama bir türlü onaylanmıo.. çıkan 2 sonuç var.birincisi paypalle üye olduunda adamlar seni bir türlü oyuna sokmak zorunda kalıyorlar şifre yollasada yollamasada.. ikinscisi önemli eğer yeni emaili doldurduunuzda sayfayı kaptmadan emaile bakın eğer gelmemişse O sayfayı benim gibi geri dön deyip yeniden deneye basın belkide aynısı olup sizde yeni şifre sayfasında olabilirsiniz ...

• Aga benim yazdığım gibi geliordu eksik bilgi felan olmasın ????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

ben e maili yazdım submiti tıkladım maile baktım gelmişti süre 5dk

premium üye de deilim

aynı durum arkadaşlar verdiğiniz e-maile dikkat edin büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor
  • Dünde bir kardeşime premium aldık siteden login olup premium aldık paypal ödemesini yapınca sayfa tekrar KO nun sitesine yönleniyor ve emailini yaz şifre yollayacaz sayfası çıkıyor. neyse yazdık emailini onun emaili hotmail sonra baktık hotmaile ne inbox da ne de junk emailde şifre gelmemiş . ama eski şifresinle oyuna girebiliyor. yani emaili yazdıımız halde yollamamış ama şifreyide resetlememiş . eski şifreyle girio oyuna.
    geçen yeni aldıım premium accountta da siteden eski şifreyle login oluyorum direk yeni şifreni yaz gizli soru için cvp yaz sayfası çıkıyor . doldurup tamam diyorum. ama sayfayı tamamlayamıyor ve hala eski şifremle oynayabişliyorum.KO sitesinde bi problemler var bu bir gerçek. olan ilk accountuma oldu hala şifre gelmedi ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEREN PC

Dünde bir kardeşime premium aldık siteden login olup premium aldık paypal ödemesini yapınca sayfa tekrar KO nun sitesine yönleniyor ve emailini yaz şifre yollayacaz sayfası çıkıyor. neyse yazdık emailini onun emaili hotmail sonra baktık hotmaile ne inbox da ne de junk emailde şifre gelmemiş . ama eski şifresinle oyuna girebiliyor. yani emaili yazdıımız halde yollamamış ama şifreyide resetlememiş . eski şifreyle girio oyuna.
    geçen yeni aldıım premium accountta da siteden eski şifreyle login oluyorum direk yeni şifreni yaz gizli soru için cvp yaz sayfası çıkıyor . doldurup tamam diyorum. ama sayfayı tamamlayamıyor ve hala eski şifremle oynayabişliyorum.KO sitesinde bi problemler var bu bir gerçek. olan ilk accountuma oldu hala şifre gelmedi ona

baba bende premium üyeyim... seninle bir kaç kere konuşmuştuk site aracılığı ile, sitede bug var baba şifre değiştirilemiye...

paypalla oyun tek bir bağlantısı var, o da paypal kredi kartı bilgilerini saklama garantisi veriyoo..

Knight Online şifersi geçiçi olarak değiştirilemiyor

yardım olduysan ne mutlu bana

• şifre değiştirmenin bir yolu daha var ...Ben denemedim ama böle giderse denicem..

Maradonda inhostage'nin yanında bir kadın var... seni civ civ yapan, eğer şifre değiştirme kağıdını satın alırsa değiştirebilirsin...
    Bunun için Knight online Cash olması Lazım sende...

Ben denemedim Ama sitedeki bug böle devam ederse denicem

• quote:

Orjinalden alıntı:megemen02

quote:
    quote:

quote:
    Orjinalden alıntı: light in th dark

ben e maili yazdım submiti tıkladım maile baktım gelmişti süre 5dk

premium üye de deilim

aynı durum arkadaşlar verdiğiniz e-maile dikkat edin büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor

Oyuna gir Çık yap Preium olarak eski Şifrenden girersin....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.