Şimdi Ara

ŞİFRE RESET VE PASS GELME SÜRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • premium üyeyim paypalle alıyorum üyelikleri dün şifreyi resetledim ve hala gelmedi.premium üyelere şifre ne kadar sürede geliyor bilen varmı.
    çünkü bir kaç arkadaşa benim paypalle üyelik aldım eğer paypalle üyelik alırken şifrenizi resetlerseniz şifre o dakika mailinize geliyor.Ben aptallık yapıp üyeliği tazelerken değil dün şifreyi resetledim ve adamlara 3-5 tane mail attım paypal vasıtasıylada mail yolladım k.o. ya ama henüz bi şifre gelmedi
    şifreyi resetlerken yeni mail adresimi yazdım bu aynı zamanda paypal ID si. siteden tekrar şifre resetlemek istediğimde bakıyorum mailimi yenilemiş çünkü yeni yazdığım maille gizli soruya geçiyor anca ama bana şifre yollamamış.Kötü olan paranla rezil oluyorsun çünkü birebir ulaşacağın ve kısa sürede yardım alacağın kimse yok.paralı olan diğer oyunlarda 5 dk içinde cevap geliyor burada ise 1 gün geçti hala bekliyoruz. Önerileri olan varsa bekliyorum.
    olimpiyada NP de ilk 20 ye yarışırken bunların yüzünden Tırtıl olduk :)

Olimpiyada Nickim Iron_wolf

• Arkadaşlar premium olupta pasword resetleyenlerden yardımcı olan yokmu.şifrenin geşmesi ne kadar sürüyor ona göre bi yol arayalım
  • belli bi süresi yok senin werdigin maile baglı eğer mynet ise işin zor
    sifren qelmezse paypal bilgilerini kullanarak site yetkililerinden tekrar isticen .
  • ben e-kolay dan verdım anında gelıyor kac kere degıstırdım.
    daha oncedende degıstırmıstım.bır sorun cıkmadı
    acaba eksık bılgı falanmı verıyorusunuz.
  • aga bende aynı hatayı yaptım ve sıfre gelmedı (havada bulut sen accotunu unut :D)
  • arkadaşlar verdiğim mail adresi aynı zamanda Paypal IDsi ve şirket emailidir paralı yani. ve bu emaille 20 ye yakın premium üyelik ve knight cash aldık
    sorun şu premium üelik alırken passwordu resetlersen şifre anında geliyor.ama benim üyelik 17 gün önce almıştım yani üyelik tazelerken yapsaydım bu işi hemen gelecekti.hem premium üye olan hemde paypal i olan birinin accountu gitmez ama bu bekleme süresi öldürüyor.bu adamlara 10 tane email attım cvp yok paramızla rezil oluyoruz yani.İşin komiği cuma günü bir kardeşime premium üelik aldım bu hesabımla onun şifre tabiki anında geldi.buna rağmen KOL admin bi terslik olurda gimemiştir diye pazar günü tekrar email atmış şifreyi. Ve ben 1.5 gündür bekliyorum hala yok.peki bi sorum olacak siteden forgot passwordden şifreyi resetliyebilsek yeni şifre anındamı geliyor.
  • 2 gün oldu hala bi cevap yok sitede forget password bölümünden de customer supporta yazdım. yardım için direk ulaşılabilecek bi emaili varmı KO nun. çünkü accountuna login olmadan destek alamıyorsun.yazsanda cevap alamıyorsun.bu adamlardan cevap alabilmek için bir tane daha char açıp paralı üyelikmi almak lazımki esas hesabımın şifresini yollasınlar.K:O: dan yardım için direk ulaşılabilcek bi yol varmı başka bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben emaili kopyala yapıştır yapmadan yazdım ve doğru yazdığıma eminim. yazdığım emaille sırf bu ay 150$ civarında pre üelik ve knight cash aldım onlardan. diğer üyelikler satın aldığım anda resetlediğim için passwordu anında geldi. ama bu hala yok bir az önce bide customersupport@knightonlineworld.com adresinede mail attım belki tutar diye. info@knightonlineworld.com adresine de 10 tane email yolladım 2 günde çünkü yeni passwordleri o adresten yolluyorlar. sitede forget pass yerinden customer supporta da yazdım. ama hala bişey gelmedi.tüm emaillerimde paypal ID mi hatta satın aldığım üyeliğin paypal detaylarına kadar yolladım gene de bir cvp yok.Saçmalık şu ki oyun için para ödeyipte bu kadar süre yardım alamadığın başka bir oyun yok sanırım..wow da 5 dk içinde mail yoluyla yada canlı sana ulaşıyorlar ve sorununu hemen çözüyorlar.
    yapacak başka ne var bilmiyorum

• NİEKİ

EN KISI ZAMANDA GELİR(1 AY GİBİ) BNM GELDİ VE PAŞA PAŞA OYNUYOM VE 2 LVL ATLATTIM
  • işte kısa dediğin o 1 ay gibi zaman :)) bizi eşşek gibi beklemeye mahkum ediyorlar ve dikkatinizi çektimi ben her türlü adreslerinden mail attım ve bu adamlara premium olduun yani para ödediğin halde direk ulaşılabilecek bir adres yok. accounttaki diğer charlara üzülmüyorumda üzüldüğüm olimpiyada yeni açtığım char 1 ay gece gündüz uğraş 60 lvl yap np de ilk 50 ye sok ve sonra onların sistemindeki bir hata yüzünden bekle bekle bekle.....
    K.O. nun kendi forumuna üye olayım dedim. bir email geldi bi forum yollamışlar onu doldur ve şu numaraya faxla diye ben doldurup email olarak yolladım ona da bie cvp gelmedi .oraya üye olup girebilsem dedim belki ordan yardım alabilirim. anlayacağın bizleri yani Türkleri ordada sallamıyorlar.
    oyunun belki %80 i Türk ama hala adam yerine koymuyorlar. İstediklerine ulaştılar yani hemen hemen çoğu üyeyi premium yani paralı yaptılar ama bir sorun olduğunda yöneticilerine veya yardım merkezine ulaşılabilecek hiç bir adres yok bu çok saçma...başka char açıp oyuna girdim ve saatlerce bir GM ye ulaşmaya çalıştım O da olmadı...10 gün sonra o accountumun premium u da bitiyor sonuç ne olacak merak ediyorum.. acaba paypal vasıtasıyla ulaşabilirmiyim dersiniz..

• 3 gün oldu yazmadığım yer kalmadı bir cevap yok... arkadaşlar aynı sorunu yaşayan premium üye ve paypal hesabı olanlar varsa sorunu nasıl halletiklerini yazarlarsa sevinirim
  • ben e maili yazdım submiti tıkladım maile baktım gelmişti süre 5dk

premium üye de deilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi light in th dark -- 25 Ocak 2006 20:26:24 >
  • bende siteye login oldum maili yazdım ama yokgelmedi. araştırıyorum bazı kişilere de gelmemiş acaba neden. çünkü aynı emaile diğer arkadaşlara premium alırken password resetledik anında geldi.yani mailden değil.webde araştırdım ortak şikayet paralı üyede olsan bu adamlara ulaşabilecek bir destek hattı yok malesef.paypal vasıtasıylada email attım onlara gene cevap yok.keşke premium üyeliği yenilerken password resetleseydim o zman mecburen anında geliyor yoksa paypal e şikayet ediyorsun.siz de aynı hatayı yapmayın
  • 5. gün ve hala bir cevap yok info@knightonlineworld.com adresine 13 kere paypal@knightonlineworld.com
    adresine 5 kere customersupport@knightonlineworld.com adresine 2 kere ayrıca sitedeki forget pass bölümünden cusstomer support a 1 kere (çünkü sadece 1 hak veriyor) yazdım bir cvp yok.bu kadar para ödediğimiz halde bir türlü ulaşılamayan ve eşşek gibi bizleri beklemeye mahkum edip umursamayan bu adamları sanırım bu hale getirende bizler olduk.çünkü artık bir şeye ihtiyaçları yok eninde sonunda bizleri paralı oynamaya mahkum da ettiler çünkü serverlere premium olmayan giremiyor.Bu konuyu 100 den fazla kişi okumuş ancak bir iki arkadaş fikrini yazmış saolsun.Aylarca emek verdikten sonra böyle bir durumda olmak üzücü oluyor.Bu konunun şu anda oyuna girebilen arkadaşlar için fazla bir önem taşıyacağını zannetmiyorum.Biz her zaman millet olarak gemisini kuratan kaptan misaline yöneldik bir türlü birlik olamadık.Çünkü elbet bir gün herkezin bir yolla başına buna benzer bir olay gelecek ve O da kimseden bir yardım alamayıp emeklerine veda edecek.Asıl konu bu oyunun hemen hemen %80 nini oluşturan biz Türk ler olarak birleşip bu adamlardan bizim de ulaşıp yardım alabileceğimiz tabi kısa sürede bir birim kurmalarını istemek aynı diğer oyunlkardaki gibi..paralı üye lafını etmiyorum çünkü ben şimdiye kadar para ödedim ama sizlerde merak etmeyin bundan sonra para ödemek zorunda kalacaksınız yada gece yarısı 3-6 arası oynarsınız belki.Aslında Türkiye de KnightOnline ile ilgili en geniş kitlesi olan ve bana göre en büyük forum sitelerinden biri olan Donanımhaber forumun bu bölümdeki yöneticilerininde Bu konuda bir öncülük yapması lazım. çünkü bu oyunla ilgili tüm konuları ve sorunları herkez bu siteden takip ediyor.yani aslında büyük bir birlik var.Ama birliğn başına bir komutan lazım haklarımızı koruyacak..Merak ettiğim bir konu var sırf Türkiyede değil diğer ülkelerde bile kimsenin direk ulaşabileceği bir adres yada bilgi olmayan bu adamlara .Bu konuda uzman olan Forum yöneticilerimiz hiç ulaşabilmişlermi.Bu forum müdavimleri aramızda imza toplasak sanırım yeni Kanun çıkartmaya yeter. Acaba forum yöneticilerimiz bu düştüğümüz durumları için K.O. ya ulaşıp kitle olarak bir çözüme ulaşmamızı sağlayabilirlermi.
    sanırım bu olayla ilgili en çok araştırma yapan arkadaşlardan biri de benim.Ve gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. Şifrem geldikten sonra bile ...

• quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

ben e maili yazdım submiti tıkladım maile baktım gelmişti süre 5dk

premium üye de deilim

ballı herif

• Allah Sabır versin... Bana olsa delirirdim... bende Account resetlemeyi düşünüyodum artık yapmam .. Saolasın
  • Bir arkadaşım da şifre değiştirdikten sonra yeni şifrenin mailine gelmediğini söylüyordu. Kücük bir ayrıntı ama O na mailinin junk (önemsiz) mailler bölümüne bakıp bakmadıgını sordum. Beraber girip baktık ki ko dan gelen mail orada. :) Sanırım sen kontrol etmişsindir junk bölümünü ama ne olur olmaz yazayım dedim.
  • 5. gün hala cvp yok :(((((
  • şifre resetlendiği anda gelmesi gerekiyor. hangi maili kullanırsan kullan sorun değil. hotmailk bence en iyisi çünkü orda önemsiz posta diye bir bölüm var ve şifre önemsiz postaya geliyor. ewet şifreler önemsiz postaya geliyor ve okumazsan 24 saat içinde otomatikmen silinir. 24saati geçti sanırım. bence başka yol dene
  • şifre için yazdığım email şirketin emaili aynı zamanda paypal ID emaili . bu ay bu emaille 10 a yakın premium aldık işte o zaman passwordu resetlersen bu emaile anında geliyor. ama bu account için premiumu 20 gün önce almıştım ve reset olayını 5 gün önce yaptım yani aynı anda değil.aptallığım 10 bekleyip premium yenilerken yapsam anında geliyor. işin kötüsü accountu açarken yazdığım gizli key yani filmi de hatırlamıyorum.araştırdım şifresi gelmeyen bayaaa kişi var. bazen 1 hafta bazen 1 ay bazen 2 ay sonra gelmiş onlarada.İşin kötüsü para ödediğimiz halde yardım alamıyoruz 22 adet email yolladım cvp yok.yani prenmiumun bir farkı yok bu konuda.şimdi bir yol kaldı . kullanmadığım bir account vardı dün onla oyuna girip 36 yaptım şimdi ona premium alacam o anda resetleyecem passwordunu onunda şifre gelir sanırım o zmaan ve siteden login olup adamlardan esas accountum için yardım isteyecem..komik ama başka türkü cevap vermiyolar siteden login olup yazarsan sanırım 24 saat içinde cvp vermek zorundalar paralı üyelere.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.