Şimdi Ara

şifreleme başarısız oldu tableti sıfırla hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
10.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tabletimle ilgili bir sıkıntım var yardımcı olabilirseniz sevinirim
    Tablet Vestel VP 10 Android sürümü 4.0.4
    Geçen günlerde tableti kurcalarken Ayarlar-Güvenlik sekmesi altındaki tableti şifrele komutuna bastım tablet tam şifrelenirken tabletin şarjı bitti ve yeniden açtığımda:

"Şifreleme Başarısız Oldu
    Şifreleme kesildi ve tamamlanamıyor. Bu durum nedeniyle tabletinizdeki verilere artık erişilemiyor
    Tabletinizi kullanmaya devam edebilmek için, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi gerçekleştirmelisiniz. Sıfırlama işleminden sonra tabletinizin kurulumunu yaptığınızda, Google Hesabınıza yedeklenen tüm verileri geri yükleme fırsatınız olacaktır"

şeklinde bir hata verdi.sağ alt köşede "Tableti Sıfırla" butonu var. Ancak ne kadar bastıysam da buton yanıp sönmesine rağmen işlev görmüyor.Tableti hiç bir şekilde açamıyorum. Kaç kere reset attım Allah bilir. Bilgisayara bağlıyorum MTP USB Device olarak görüyor ancak driver yüklemesini tamamlayamıyor. Hiç bir ayara giremiyorum karşımda sadece bu ekran var.

Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 12 Haziran 2013; 22:54:47 >

• arkadaşım anladığıma göre tabletini sıfırlamak istiyosun fabrika ayarlarından sıfırlayamıyosan recovery reset atmak zorundasın yapımı çok kolay ilk önce ses artırma tuşuna basıyoruz sonra açma kapatma tuşuna basıyoruz ekrana yazı gelince elimizi tuşlardan çekiyoruz ondan sonra yine açma kapama tuşuna basıyoruz yaklaşık 3 saniye sonra elimizi tuş 'tan çekiyoruz ve kendisi otamatik recovery reset atıyor ve recovery reset atmış oluyoruz yani kısaca sıfırlama işlemini gerçekleştiriyoruz
  • kardeş denedim ben o tuş kombinasyonunu ama herhangi bir yazı gelmedi ekrana
  • Her cihazda aynı değildir. En sağlamı gönder teknik servise yazılım güncellemesi yapılsın ne snin sorunun kalsın, nede cihazının ;)
  • Bahsedilen reset işlemini yapmama rağmen belirtilen sorun gitmedi aynı problem bendede mevcut
  • vestelin bu resetlemeyi yapmak için bir programı varmıdır acaba ben sitelerinden baktım ama göremedim. Kardeş sen hangi tuş kombinasyonuyla yaptın reset işlemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 15 Haziran 2013; 13:56:48 >
  • bendeki daha değişik android Sistemim .4.4.1 tablet poly pad 1010 IPS tablet ekranı dönmüyo ve sıfırlamıyo acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.