bugün halkbankasından arandim, Şifrelerim guvende sigortasıyla birlikte kart bilgilerimin calinmasi sonucu, gasp sonucu 5000₺ ye kadar karsilayacaklarini söylediler, toplam 133₺ ye sadece. 7x19 ₺ taksitle de odeme yapılabilirmisiz. Satın alma durumunda antivirüs Kaspersky antivirüs programını da vereceklermis. Yaptıran var mi? mantıklı mı? bilgi verebilecek var mi?
kullanan var mı? 5 cihaz 133 lira çok uyun gibi?
Merhaba , ben şöyle bir sigorta yaptırdım; Herhangi bir kart çalınma, kopyalanma , hackleme durumunda 50k ya kadar sigortalı Sınırsız kredi kartı , hesap kartı ekleyebilme imkanı Diş paketi (temizleme , röntgen vs) 311 TL , aksigorta
Yok yok desenize :) ama sigortadan parayi almak uzun sürer, banka araştırmayı yapacak da kişiyi, kişileri tespit edecek de cok uzun soluklu gibi geldi bana. sigortanjn adi ne peki
Aksigorta Bodycard kart güvenlik poliçesi , 50.000 liraya kadar hesaptaki paralar güvence altinda
Hırsızlık sonrası Sigortaya bildirim yaptıktan sonra 15 gün içersinde sonuçlanıyor.
Ben düzenli olarak senede 1 kez dişçiye gider muayene röntgen ve diş temizliği yaptırır, 250 TL öderdim. Bu kaskoyu 320 liraya yaptırdım hem diş paketi hediyesi aldım , hemde bankadaki limitlerim paralarım güvence altinda oldu.
Ekstradan söylemeyi unuttum online saglik danışmanlığı da alabiliyorsunuz (doktor ile görüntülü konuşurak ve bütün branşlar var sınırsız görüşme)
Créw
kullanıcısına yanıt
Sadece hesap kartı ve kredi kartı olarak düşünmeyin, her kartı ekleyebiliyorsunuz. Sınırsız kart tanımlama yapıyorsunuz
Örnek; Ön ödeme kartları (Papara,tosla vs.) , Akbil bile ekleyebiliyorsunuz.
12 adet kart , kredi kart ve ön ödemeli kartlarım suan sistemde kayıtlı.
Dipnot: Kartlarinizi müşteri hizmetlerine ekleme yaparken kredi kartı numaranızın tamamını vermiyorsunuz. Sadece son 4 hane ve hangi banka olduğunu söylemeniz yeterlidir.