Arkadaşlar elimde ders videoları var ve onları sadece bir bilgisayarda izleyebiliyorum bu konuda prgramlamadan anlayan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?
Olayı kısaca izah edeyim. Elimde ders cd’si var.Onu masa üstüne attım sonrasında kurulum için bir falaş bellek takmamı istiyor.Belleği taktıkdan sonra prgramı kuruyorum ve kurulum sırasında bir şifre veriyor.Bu şifreyi cd’yi satın aldığım yere bu sifreyi söylüyorum ve onlar da bana bir sifre yolluyor .Böylelikle prgramdaki ders videolarını izleye biliyorum.Ama farıklı bir falaşla bu prgramı çalıştıramıyorum.Videolar kriptolu olduğu için başka bir yere kuramıyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Teşekkür ederim.
ben cd key şifresi kırma vs anlamam ama,camtasia rec (masaüstü video çekme programı) ile kendi bilgisayarında video'u açıp kaydet birebir aynısını elde etmiş olursun kalite bozulmadan.
Anladım dediğiniz yapılabilir ama burda 130 civarı video var.Hepsi için böyle yapmak zor olur.Ya burda sifreli bir cd yok.Kriptolanmış videolar var.onları da flaş aracılığıyla çalıştırıyor bu sistem.Hangi sistemle yapılmış onu bile anlamadım.Prgramlamadan anlayan arkadaşlar varsa tahmin edebilirler diye düşünüyorum.Teşekkürler.
Arkadaşlar örnek bir video ekledim.Bakabilirseniz sevinirim.Ben prgramsız açamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.