Şimdi Ara

#Şifremi unuttum#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şifremi unuttum ve oyuna giremiyorum. Sitedende değiştiremiyorum. Bir bilgisi olan var mı?

• valla sen unutulmaması gerekeni unutmuşsun.yapabileceü,n pek bişey yok gibi siteden şifremi unuttum kısmına tıklayarak şansını bi dene bence
  • Hiç kimsenin bir bilgisi yok mu yafs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

valla sen unutulmaması gerekeni unutmuşsun.yapabileceü,n pek bişey yok gibi siteden şifremi unuttum kısmına tıklayarak şansını bi dene bence

Yaa Şifremi Unuttum butonuna tıklanmıyor ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengel131

quote:

valla sen unutulmaması gerekeni unutmuşsun.yapabileceü,n pek bişey yok gibi siteden şifremi unuttum kısmına tıklayarak şansını bi dene bence

o zaman yapacak bişey yok 1 bardak su iç rahatla millet gizli sorusunu unutuo sen şifreyi unutmuşsun bu güzel bi olay bence şifreni unutacak kadar oynuosan bu oyunu,daha yaşıosun demektir

• Yaa aslında char benim değil cafenin char'ı onla biz pot yaparız kendimize. Char Hack yani anlayacağın. Gizli soruyu biliyorum ama şifreyi unttum
  • geçmiş olsun....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cengel131

quote:

o zaman yapacak bişey yok 1 bardak su iç rahatla millet gizli sorusunu unutuo sen şifreyi unutmuşsun bu güzel bi olay bence şifreni unutacak kadar oynuosan bu oyunu,daha yaşıosun demektir

laf guzeldi koptum

• umarım şu sitedeki şifremi unutuum yerini açarlar hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.