Arkadaşlar ben şifremi unuttum ve oyuna giremiyorum. Sitedende değiştiremiyorum. Bir bilgisi olan var mı?
valla sen unutulmaması gerekeni unutmuşsun.yapabileceü,n pek bişey yok gibi siteden şifremi unuttum kısmına tıklayarak şansını bi dene bence
Hiç kimsenin bir bilgisi yok mu yafs?
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
valla sen unutulmaması gerekeni unutmuşsun.yapabileceü,n pek bişey yok gibi siteden şifremi unuttum kısmına tıklayarak şansını bi dene bence
Yaa Şifremi Unuttum butonuna tıklanmıyor ki
quote:
Orjinalden alıntı: cengel131
quote:
o zaman yapacak bişey yok 1 bardak su iç rahatla millet gizli sorusunu unutuo sen şifreyi unutmuşsun bu güzel bi olay bence şifreni unutacak kadar oynuosan bu oyunu,daha yaşıosun demektir
Yaa aslında char benim değil cafenin char'ı onla biz pot yaparız kendimize. Char Hack yani anlayacağın. Gizli soruyu biliyorum ama şifreyi unttum
geçmiş olsun....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cengel131
quote:
o zaman yapacak bişey yok 1 bardak su iç rahatla millet gizli sorusunu unutuo sen şifreyi unutmuşsun bu güzel bi olay bence şifreni unutacak kadar oynuosan bu oyunu,daha yaşıosun demektir
laf guzeldi koptum
umarım şu sitedeki şifremi unutuum yerini açarlar hemen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme