Şimdi Ara

YÖnetİcİ Şİfresİnİ unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
21.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana açilen yönetici şifresini bulmam lazım 2 tane hesabım vardı biri yönetici diyeri iste standar yöneticiye biri şifre koymuş.bende bi program yüklemeye silmeye çalıştığım zaman o çıkıyor ve şifre istiyor naasıl kırabilirim
    iştelim sistemim windows 7 32 bit
    h tt p://im g718.imageshack.us/img718/907/1115 101711 06.j pg buda resmi

boşlıkları silin

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yönetici Şifresini Unuttum: Bilgisayarın Şifresini Öğrenme Adımları

Bir yönetici veya administrator şifresini unutmak sinir bozucu olabilir, ancak bilgisayarınızın erişimini yeniden kazanmak mümkündür. Windows sistemlerinde şifrenizi sıfırlamanın ve yeni bir tane belirlemenin birkaç yolu vardır.

İlk olarak, netelsan yönetici şifresi unuttum sorunu için, Netelsan cihazlarının özel parola kurtarma prosedürlerine sahip olabileceğini unutmayın. Netelsan ile iletişime geçerek şifrenizi sıfırlamanıza yardımcı olmalarını isteyin.

Diğer durumlarda, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Windows 10 ve 11 için:
      • Kurtarma USB'si veya DVD'si oluşturun.
      • Bilgisayarı kurtarma medyasından başlatın.
      • Komut İstemi'ni açın ve şu komutu girin: net user administrator /active:yes
      • Bilgisayarı yeniden başlatın ve yeni oluşturulan "Yönetici" hesabıyla oturum açın.
    • Windows 8 ve 8.1 için:
      • Bir kurtarma diski oluşturun.
      • Bilgisayarı kurtarma diskinden başlatın.
      • "Komut İstemi"ni kullanarak yönetici şifresini sıfırlayın.
    • Windows 7 ve önceki sürümler için:
      • Yönetici olmayan bir hesaptan oturum açın.
      • Başlat menüsünden "Komut İstemi (Yönetici)"ni açın.
      • Şifreyi sıfırlamak için aşağıdaki komutu girin: net user administrator <yeni_şifre>
      • Bilgisayarı yeniden başlatın ve yeni şifreyle yönetici hesabından oturum açın.

Bu adımları izleyerek, yönetici parolasını öğrenme işlemini gerçekleştirebilir ve bilgisayarınızın kontrolünü yeniden sağlayabilirsiniz. Ancak, önemli verilerinize erişmeniz gerekiyorsa, bir bilgisayar teknisyenine danışmak en iyi seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • asd nin şifresi lazım
  • windows admin ve diğer kullanıcılara ait şifreleri c:\winnt\system32\config içinde "sam" adlı dosya içinde saklar. harddiskini başka bi windowsla açıp bu dosyayı bul ve LC5 programıyla bu dosyayı aç bu program şifreleri brute force yöntemiyle kırar eğr şifren çok karmaşık değilse (sadece rakam) bulması 1 dk almaz
  • Bilgisayarı yeniden başlat.Açılıçta F8 tuşuna bas.Güvenli Moda gir.Güvenli mod özel bir Administratör diye oturum açıyor.İlk kez yapıyorsan Administratör oturumu şifre istemeyecektir(tabi sen ona da şifre koymadıysan).Ordan oturumunu aç.Sonra Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları na gir. Ordan kendi kullanıcı ismine tıkla ve şifreyi kaldır. Adminstratör kullanıcısı bilgisayar yöneticisi olduğunda şifre kaldırırken eski şifreni girmeni istemez.... belki işine yarar.....
  • sorun düzeldimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit şifresini unuttum :/
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.