Şimdi Ara

Şifremi Unuttum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çine geri dönmek istiyorum ama bıraktığımdan beri 1 kaç ay olduğu için şifremi fazla hatırlamıyorum ve kullanıcı adımıda pek hatırlamıyorum 2-3 ihtimal var kullanıcı adlarındada şifrelerdede zate sorun bu değil

Çin sitesinden Şifremi unuttum yerine tıkladım , Kullanıcı adı ve resimdeki kodu istiyor kullanıcı adını bi kaç kere yazdım olmadı böle kullanıcı adı yok dedi ( Çince yazıyor ama Google Translate sağolsun ) ama en sona sakladığım kullanıcı adını yazdım son denediğim kullanıcı adı galiba doğru %80 ama şöle bir yazı çıktı :

NOT : Yazı korece ama Google Translateden İngilzce yaptım , İngilizcesinide Hemen çevirden çevirdim ama bişi anlaşılmadı

You have not set the security code, and not certified mail and cell phones,
    Can not retrieve passwords and security code, please contact customer service!

Bu nedemek güvenlik kodunu resimdeki gibi girdim ama security code dio yazıda ne anlama gelio bide e-mail ve cep telefonundan da bahsedio heralde :S kısaca karışık bir durum Yardımlarınızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 24 Aralık 2008; 14:00:12 >

• Yeni çar açsan daha az uğraşırdın. Ama ilerlediysen bilemicem.
  • lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

Yeni çar açsan daha az uğraşırdın. Ama ilerlediysen bilemicem.

çarda 3 tane +4 brave ve 3 tane +4 miracle vardı :D 2 tanede Plug-In E2 kartı kalmıştı :D

Digimonda Guilmon 17 LvL :D
  • <.<
  • Cevap verecek olan yokmu ???
  • Nese Konuyu kapatın Çünkü buldum çarı Mersem server 3 e girmiomuş , Server 4 e girio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit şifresini unuttum :/
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.