beyler ben şifremi unuttum ama gizzli sorumu biliorum
bi şekilde alabilirmiyim şifremi
yrdmlarınızı beklıorum
ulehn bende yöntemi buldn sandım
quote:
Orjinalden alıntı: flyingstep
beyler ben şifremi unuttum ama gizzli sorumu biliorum
bi şekilde alabilirmiyim şifremi
yrdmlarınızı beklıorum
Bende 65,5 Np Li +3 Rebith Li DD15 ' Li Mage ' imin İtemLerini Tam Tamam Ladım Gitti
quote:
Orjinalden alıntı: casper987
quote:
neye ban lan ezikk post kasmaaa artist senin gibiler bu forumdan defolsun az öncede alkoc bir topic açtı senin gibi veletler yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
quote:
neye ban lan ezikk post kasmaaa artist senin gibiler bu forumdan defolsun az öncede alkoc bir topic açtı senin gibi veletler yüzünden
tamamen doğru yardım isteyen birine demen cok yanlış
geçmiş olsun.Char ına daha önce pre aldıysan gm e ticket at ben gizli sorumu unutmuştum ilgilendiler.ama pre almadıysan daha önce ilgilenemezler.
quote:
Orjinalden alıntı: mavii_yosun
geçmiş olsun.Char ına daha önce pre aldıysan gm e ticket at ben gizli sorumu unutmuştum ilgilendiler.ama pre almadıysan daha önce ilgilenemezler.
ticketi nerden atacaz şifre bilmiyoz siteden de giriş yapamıyoz
quote:
Orjinalden alıntı: SilentXXXX
quote:
Orjinalden alıntı: mavii_yosun
ticketi nerden atacaz şifre bilmiyoz siteden de giriş yapamıyoz
POSTAYLA YOLLAR ARTIK
2 kere gold aldım ama o zamnlar gızlı sorumu bılıodum degıstırdım ve kagıtı kaybettım sımdı gene gold alıp ticket atıcam cafede girdim hack yedım gizli soru öle gelıcen
SeN dE al GolD pRe Ve şansını Dene DeR!m...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme