rapidshare de ban sorununu çözüyor belki sınırlı download sorunu'da çözülür ama daha denemedim ---------------------------------------------------------------------------------------------
cok guzel bir calisma basligi degistir istersen, mesajda birden fazla program var. belki sifre olayini merak etmeyen biri hangi programin hangi portu kullandigini gosterecek bir program ariyor olabilir.
peki şirket bilgisayarındaki admin şifresini veren bir program varmı? valla verirsen hergün duamı alırsın
çok sağol bazılarının açıklamaları yok. kullananlar bi zahmet yazsalar iyi olur
güsel baya uğraşmıssın saol
Nirsoft zaten böyle güzel ve bedava programlar yapıyor. Eline sağlık buraya taşıdığın için. 1 senedir IECookiesView programını kullanıyorum çok işe yarıyor Explorer araç çubuğunada koyabiliyorsun. Rapidde ben denedim ama işe yaramadı. Belki çözen olur.
Eyv hocam saol...Ama kötü niyetli cafe sahiplerinin eline geçmesin...
Emegine Saglık
kaspersky hemen uyarmıştı beni...birkaç programda da uyardı ama hatırlamıyorum isimlerini...
güzel çalışma ellerine sagLık
teşekkürler arkadaşlar
güzel paylaşım... saolasın....
Eline ve emeğine sağlık. Benim merak ettiğim konu şu: Bu tip programları kurduğumuz zaman, acaba bankacılık işlemlerini yaptığımız zaman girdiğimiz şifreler bir şekilde başka yerlere aktarılıp sonra başımıza bir iş açar mı? Bu tip programlara hep şüphe ile yaklaşmak lazım. Bu konuda yorum bekliyorum. Saygılar
sanırım onlara erişilebilir fakat bu program zaten şifreleri öğrenmene yarıyor sen şifre girdiğin bilgisayara bu programları yükleme başkaları kullanabilir. şifrenin saklı olduğu yeri öğrenip silebilirsin