Şimdi Ara

Şifresi çalınanlara bilgilendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VPN ile girdiyse nolacak diye düşünmüyor değilim.
  • Bu adamda adresim bile var, bir şey yapmasından korkuyorum. Hesabı çalınanlarla birlikte toplu suç duyurusunda bulunsak?
  • Bunlar cep telefonu bolumunde mılletı dolandırdılar. Bu ınsanlar nasıl sıfrelerını yolluyorlar bu kadar saçmalık olmaz. Milletin dolandırılmasına sebebiyet verıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Arkadaşlar olay göründüğünden çok daha karışık. Konuyu açan üyenin de 2 gün önce başka bir üye tarafından hesabı çalınmış. Hesabı çalan üye de bu üyeliği aracı olarak kullanarak başka hesaplar çalmaya çalışmış ve IP kontrolünden gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş. Olay tam olarak aydınlansın, bu konu içinde gerekli bilgilendirmeyi yapacağım.

Hocam böyle bir durumda bir sorum olacak.Mesela , adam bu forumdan birini dolandırdı.Bu adam mesela milletin üyeliğini çalmaya çalışmış ve birini 220 TL dolandırmış sanırım.Dolandırılan kişi,verebileceğiniz IP adresiyle dava açmaya kalksa,IP adresini veriyor musunuz?

Veriyor tabii ki.

Verilmemesi suç diye biliyorum

• Bana ve benim gibi dolandırılanlara verebilir misiniz? Savcılığa şikayet etmek istiyorum, sanırım diğerleri de şikayet edecek. Elimde sadece parayı yatırdığım hesap numarası var. Bir de telefondan görüşmüştüm. IP adresi de elimde olursa en azından şikayette gösterebileceğim bir şeyler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuu2225

Bana ve benim gibi dolandırılanlara verebilir misiniz? Savcılığa şikayet etmek istiyorum, sanırım diğerleri de şikayet edecek. Elimde sadece parayı yatırdığım hesap numarası var. Bir de telefondan görüşmüştüm. IP adresi de elimde olursa en azından şikayette gösterebileceğim bir şeyler olur.

Siz bu adama şifrenızımı verdınız ?
  • Evet, niye verdiğimi de yazdım.
  • arkadaşlar bu adam hırsız ve dolandırıcı bana 250 gb xbox slimi 350 tl den kakalamaya çalıştı 30 yaşındayım diyor ama forumda 8. sınıf olduğuna dair mesajlar var böyle adamları gerçekte elime geçirsem dayak manyağı yapıcam şerefsiz yemedim tabi oltaya gelmedim
  • quote:

Bakın tamam bizde de hata var ama bu adamla alışveriş yapıyorduk. E haliyle adresimi falan vermem gerekiyor. İkinci el ilanı için lazım 1 günlüğüne, sana da komisyonlu deyip hesabımı istedi, ben de vermiştim.

Komısyon ıcın hesabınızı verdınız demek. bu adamda kımbılır kaç kısıyı dolandırdı. şimdi bu ınsanlar savcılıga sıkayet ederlerse nasıl çıkıcaksınız işin içinden ? komısyon ıcın sıfremı verdım dersen temız dayak yersın orda. Sonrasındada ne olcagı bellı degıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 12 Haziran 2011; 18:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

Bakın tamam bizde de hata var ama bu adamla alışveriş yapıyorduk. E haliyle adresimi falan vermem gerekiyor. İkinci el ilanı için lazım 1 günlüğüne, sana da komisyonlu deyip hesabımı istedi, ben de vermiştim.

Komısyon ıcın hesabınızı verdınız demek. bu adamda kımbılır kaç kısıyı dolandırdı. şimdi bu ınsanlar savcılıga sıkayet ederlerse nasıl çıkıcaksınız işin içinden ? komısyon ıcın sıfremı verdım dersen temız dayak yersın orda. Sonrasındada ne olcagı bellı degıl.

Alakası yok savcılığa ip adresiyle şikayet ederler ki zaten o da hesap adına göre değişmiyor. kyuu, hesabını yakında iade ederler sanırım sana.

• Halleluja arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba. Digimon bölümündeki mesajlar benim mesajlarım zaten ki onlar da 2 yıl önceki mesajlar.
    Dictator arkadaşım, sadece hesabımın çalınması değil, aynı zamanda 220 TL kaptırdım bu adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

Alakası yok savcılığa ip adresiyle şikayet ederler ki zaten o da hesap adına göre değişmiyor. kyuu, hesabını yakında iade ederler sanırım sana.

iade etseler ne farkeder. olan olmuş. milletin giden paralarını iademi edicek ?, birde kendıde dolandırılmış. ancak türkiyede olcak bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 12 Haziran 2011; 19:05:20 >

• quote:

iade etseler ne farkeder. olan olmuş. milletin giden paralarını iademi edicek ?, birde kendıde dolandırılmış. ancak türkiyede olcak bir durum.

• Kyuu hocam cep telefonu ve hesap no yeter yakalatmanız için eğer başkasının telefonunu ve hesap nosunu kullanmıyorsa
  • IP adresi de olsaydı.
  • Arkadaşlar şifrenizi hangi sebeple olursa olsun kimseyle paylaşmayınız.
  • Hataydı biliyorum ama adam başkalarını dolandırmaya devam etmemeli. Üstelik benim hesabımla yapıyor bu işi.
  • Arakdaşlar, geçici olarak kullanılacak yeni şifrenizle birlikte forumdestek@donanimhaber.com adresine durumu bildiren bir mail atarsanız yetkili arkadaşlar ilgilenip şifrenizi mailde yazdığınız şifre ile değiştirecek.

Ayrıca forumdestek'e mail atarken lütfen sitede hesabınızla eşleşmiş olan mail adresini kullanın.
  • Way karaktersiz hwrif milletin unutlariyla yaptigina bak
  • Yolladım, teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.