Şimdi Ara

Şifresi çalınanlara bilgilendirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar çalınan hesaplarınızla ikinci el bölümündeki üyeler dolandırılıyor. Eğer söz konusu üyeye şifrenizi verdiyseniz acilen bana veya bir yönetici arkadaşıma ulaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Arkadaşlar çalınan hesaplarınızla ikinci el bölümündeki üyeler dolandırılıyor. Eğer söz konusu üyeye şifrenizi verdiyseniz acilen bana veya bir yönetici arkadaşıma ulaşın.

PCVOİP adlı üye benim referanslımla eşya falan satıyor ? hatta ben fotoğraf makinası almışım ondan nasıl işse artık
  • @ManJaQ_Blade

Şu an o olayla ilgilenmeye çalışıyoruz. Üyeye özelden parayı yollamış olanlar için yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Adminlerle konuşayım, hiç olmadı çalınan tüm hesapları yeni konu açıp duyuracağım.
  • O üyenin adı ne? Bilelim de bize de dert olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

Arkadaşlar çalınan hesaplarınızla ikinci el bölümündeki üyeler dolandırılıyor. Eğer söz konusu üyeye şifrenizi verdiyseniz acilen bana veya bir yönetici arkadaşıma ulaşın.

PCVOİP adlı üye benim referanslımla eşya falan satıyor ? hatta ben fotoğraf makinası almışım ondan nasıl işse artık

PCVOİP hesabı da gündüz çalınan hesaplardan biri. Bugün bu olay ortaya çıktığında onun da çalınan hesaplardan biri olduğunu belirledik ve üyeliğini yönetici onayına düşürdük. Birazdan referanslarla da ilgileneceğim. Çaldığı üyelerle kendine pozitif referans eklemiş aynştayn.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

PCVOİP hesabı da gündüz çalınan hesaplardan biri. Bugün bu olay ortaya çıktığında onun da çalınan hesaplardan biri olduğunu belirledik ve üyeliğini yönetici onayına düşürdük. Birazdan referanslarla da ilgileneceğim. Çaldığı üyelerle kendine pozitif referans eklemiş aynştayn.

• quote:

@ManJaQ_Blade

Şu an o olayla ilgilenmeye çalışıyoruz. Üyeye özelden parayı yollamış olanlar için yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Adminlerle konuşayım, hiç olmadı çalınan tüm hesapları yeni konu açıp duyuracağım.

Çalınan hesapları duyurmak işe yarayabilir, en azından başka dolandırıcılıkların önüne geçmiş oluruz.

2.el forumunda sorunlu alışverişler bölümünde arkadaşları uyarmak amaçlı bir konu açtım az önce, sorun yaşamak istemeyenlerde konuyu bi incelesinler:

http://forum.donanimhaber.com/m_49872167/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49872167

quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

O üyenin adı ne? Bilelim de bize de dert olmasın.

Malesef bir üye değil bir sürü üye ismi kullanılmış, sizde yukarıda paylaştığım linki inceleyin isterseniz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 13 Haziran 2011; 2:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

quote:

@ManJaQ_Blade

Şu an o olayla ilgilenmeye çalışıyoruz. Üyeye özelden parayı yollamış olanlar için yapabileceğimiz birşey yok sanırım.
    Adminlerle konuşayım, hiç olmadı çalınan tüm hesapları yeni konu açıp duyuracağım

Çalınan hesapları duyurmak işe yarayabilir, en azından başka dolandırıcılıkların önüne geçmiş oluruz.

2.el forumunda sorunlu alışverişler bölümünde arkadaşları uyarmak amaçlı bir konu açtım az önce, sorun yaşamak istemeyenlerde konuyu bi incelesinler:

quote:

O üyenin adı ne? Bilelim de bize de dert
    olmasın.

Malesef bir üye değil bir sürü üye ismi kullanılmış, sizde yukarıda paylaştığım linki
    inceleyin isterseniz.

Teşekkürler hemen inceliyorum

Konu kapanmis. Bir de mobilde gülücük eklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 13 Haziran 2011; 2:18:35 >

• quote:

quote:

quote:

@ManJaQ_Blade

Şu an o olayla ilgilenmeye çalışıyoruz. Üyeye özelden parayı yollamış olanlar için yapabileceğimiz birşey yok sanırım.
    Adminlerle konuşayım, hiç olmadı çalınan tüm hesapları yeni konu açıp duyuracağım

quote:

olmasın.

Malesef bir üye değil bir sürü üye ismi kullanılmış, sizde yukarıda paylaştığım linki
    inceleyin isterseniz.

Konu neden kitlenmiş acaba, onay sürecinde olduğu yazıyor bende onla bi ilgisi olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ManJaQ_Blade

quote:

olmasın.

inceleyin isterseniz.

Konu neden kitlenmiş acaba, onay sürecinde olduğu yazıyor bende onla bi ilgisi olabilir mi?

Ondandir her halde.

• Olaya bak
  • Vay arkadaş neler neler olmuş yahu.
  • Yuh ya neler olmuş
  • quote:

Arkadaşlar olay göründüğünden çok daha karışık. Konuyu açan üyenin de 2 gün önce başka bir üye tarafından hesabı çalınmış. Hesabı çalan üye de bu üyeliği aracı olarak kullanarak başka hesaplar çalmaya çalışmış ve IP kontrolünden gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş. Olay tam olarak aydınlansın, bu konu içinde gerekli bilgilendirmeyi yapacağım.

başka bir üye>>> konuyu açana>>>konuyu açan sazanlara>>>sazanlar bahçıvana >>>>sonra hepsi bahçıvana
  • AKLIMA BİŞİ GELİYO AMA :D

Recep ivedik wayyyy koçcum benim :D
  • arkadaşlar, sizler şifrenizi vererek yüzlerce üyeyi dolandırılmaya ittiginizin farkındasınızdır umarım. daha dikkatli olun
  • Ben hala KeTSuGi hesabıma giremiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar olay göründüğünden çok daha karışık. Konuyu açan üyenin de 2 gün önce başka bir üye tarafından hesabı çalınmış. Hesabı çalan üye de bu üyeliği aracı olarak kullanarak başka hesaplar çalmaya çalışmış ve IP kontrolünden gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş. Olay tam olarak aydınlansın, bu konu içinde gerekli bilgilendirmeyi yapacağım.

Hocam şu 2.el forumune el atıcak bi moderatör yok mu? Hala bir sürü kişi dolandrılmaya devam ediyor başka üyeliklerle..

Sorunlu alışverişlere açtığım konuyla ilgili uyarı mesajımda kafadan 1 haftadır onay sürecinde..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.