Şimdi Ara

Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sigarayı bırakmanın bir başka yolu da sigaranın açmış olduğu bir eksiklik duygusunu hissetmek. mesela spor yaparken (koşu yürüyüş) sağlıklı insanlar hiç bir şey yokmuş gibi koşarken onlara bakıp sizde de koşma spor yapma duygusu oluşursa bırakabilirsiniz. çünkü her sigara içişinizde kondisyonunuz düşeceğini hatırlayacak ve içmeyeceksiniz. belki işe yarayabilir ama spor yapmadan önce bir doktora danışmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 17 Nisan 2016; 16:16:42 >
  • alıntı yapamadım,ios app de sorun var sanırım.
    25 gün oldu bugün ağzıma tek ateşli dahi koymadım içenlerden de uzak duruyorum çünki çok pis kokuyor. esigara.us isteyen bu forumu takip edebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 16 yıllık içiciyim bende . E sigara sayesinde 4 ay bırakmışlığım var sigarayı. Nefse hükmedemiyorum likit bitiyor pil ölüyor şu oluyor bu oluyor vücut nikotin istiyor öyle lök gibi kalıyorsun .
    Yine sipariş verdim yurt dışından evic vtc mini olanından tank olarakta goblin mini istedim . Bu sefer kararlıyım net bırakacağım sigarayı. Ama beyinde bitmiyor işte .
  • yedek olması şart hepsinden yoksa ortada kalmak içten bile değil,
    40 yıldır ateşli kullanıyordum nikotin sakızı, bandı, karabaş otu, ve en son champix denedim ama sonuç sıfır oldu her zaman şimdi 35 gün oldu esigaraya başlayalı ateşli içmek şöyle dursun içenin bile yanında durmak istemiyorum, çok kötü kokuyor, hiç bu kadar kolay olmamıştı ateşliyi bırakmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 sene içtikten sonra champixle bıraktım.2 sene olacak.allen carr videosunu da izleyip champix ile kurtuldum.e sigara yok bıktım otu yok şu yok bu hepsi geçici.allen carr ile sigara bırakma videosunu izleyip ilacınızı 3 ay kullanın ve kurtulun.hiç vakit kaybetmeden videoyu izleyin.1 saatlik bir şey.mantığı kavrayın ve champix ile acı ve yoksunluk çekmeden bırakın.forumda champixle sigara bırakanlar konusu ve yüzlerce bırakan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf35

19 sene içtikten sonra champixle bıraktım.2 sene olacak.allen carr videosunu da izleyip champix ile kurtuldum.e sigara yok bıktım otu yok şu yok bu hepsi geçici.allen carr ile sigara bırakma videosunu izleyip ilacınızı 3 ay kullanın ve kurtulun.hiç vakit kaybetmeden videoyu izleyin.1 saatlik bir şey.mantığı kavrayın ve champix ile acı ve yoksunluk çekmeden bırakın.forumda champixle sigara bırakanlar konusu ve yüzlerce bırakan var.

40 yıl kullandım, 17-57 ve denemediğim şey kalmadı, karabaş otu, bant, sakız, ziyban, champix, videolar ama olmadı olmadı en sonunda esigara ile bıraktım bugün 37 gün oldu bir tek ateşli dahi canım istemiyor aramıyorum dahi.

• arkadaşlar sigarayı ilaçla veya başka aletlerle bırakamazsınız. sadece vücudunuza verdiğiniz zararın yöntemi değişir ama gene sigara içmeye devam edersiniz. sigarayı düşüncenizde bırakacaksınız birde allen carr yöntemi diyelim: ben allen carr yöntemi ile bıraktım. inşallah sizde bırakırsınız. sakın champix gibi beyninize zarar verecek ilaçları kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurdan79

arkadaşlar sigarayı ilaçla veya başka aletlerle bırakamazsınız. sadece vücudunuza verdiğiniz zararın yöntemi değişir ama gene sigara içmeye devam edersiniz. sigarayı düşüncenizde bırakacaksınız birde allen carr yöntemi diyelim: ben allen carr yöntemi ile bıraktım. inşallah sizde bırakırsınız. sakın champix gibi beyninize zarar verecek ilaçları kullanmayın.

nedir o allen car, telkin yoluylamı bıraktırıyor. peki 40 yıllık vücutta biriken nikotini bir anda nasıl atmayı düşünüyorlar babam 50 yıl içiti dr. bırakacaksın dedi adam 3 gün sigara içmedi ağzı ve tüm vücudu sivilce oldu neredeyse açlıktan ölecekti. dr. yaptığı tahlillerden sonuç alamayınca kendisi başlattı sigaraya ve hatta hergün kendi içtiği sigaradan sayılı adette veriyordu.
    nikotin sakızı, bandı, karabaş otu, ziyban, champix denedim, 40 yıllık tiryakiliğin arkasından hiç birisi fayda etmedi, hatta chapix yüzünden şimdi başka ilaçlarla tedavi görüyorum. ilaç dediğin nedir ki, kimyasaldan başka birşey değil.

şimdi diyorum ki, "Allah razı olsun çinli kardeşlerden, şu esigarayı bulmuşlar da bizlerin ateşliyi bırakmamıza sebeb olmuşlar." şimdi diyeceksiniz ki esigara da zararlı, peki sorarım size ateşli kadar zararlı mı??? zararlı olan nedir içindeki maddeler mi, peki içinde ne olduğunu araştırdınız mı??? ve o maddelerin zararları nelerdir biliyormusunuz,
    bugün bunu kullanan bir çok doktor var aramızda, bir çok sağlıkçı var,

bakanlık yasaklamış,
    neden yasaklamış
    ee zararlıymış
    yaw kardeşim bakanlık zararlı diye yasaklamadı,
    bakanlık sigaradan %80 vergi alıyor, ve bu para ile memuruna maaş ödüyor vekillerine maaş ödüyor yolluk ödüyor onlara en kral et yemeklerini meclis lokantasında 1 TL. satıyor. uçaklarla dünyayı gezerlerken kendi ceplerinden mi harcadıklarını sanıyorsunuz, içkiden sigaradan, akaryakıttan alınan yüksek oranlı vergiler ile geziyorlar, içki haram diyen cami hocası neden devletten maaş alıyor almasın o zaman, çünkü içikiden alınan yüksek oranlı vergilerden cami hocalarıda maaş alıyorlar, hatta diyanetin bütcesi tüm bakanlılların bütcesinden daha fazla, neden haram paraları karıştırıyorlar diyanet bütcesine madem ki sigara ve içki haram ve zararlı yemesinler o paraları.

• Günde üç paket içen ben sigarasız iki seneyi devirdim. (Ceryanlı ile) Şimdi kokusu bile rahatsız ediyor. Likit bile kullanmaz oldum. Sıfır Nikotinli Base içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

makinaları çiftledik.

Bu mesaja eklenen görseller:

Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara

Hocam kullandığınız ürünlerde likit akıtma sorunları var mı? Eskiden kullanıyordum ve neredeyse aldığım bütün e sigaralarda akıtma sorunu vardı bu nedenle bıraktım. Şimdi teknoloji gelişti tabi ki bu sorunun kalkmış olabileceğini düşünüyorum bir de ;

Joyetech eGo ONE XL

Bu ürünü tavsiye eder misiniz veya deneme şansınız oldu mu?

• Slayer_ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle akıtma sızdırma yok
  • Bende alıp uzun süre kullanacağım bi cihaz arıyorum cok aşırı pahalı bişey istemiyorum çin malı cabuk bozulcak şeylerde istemiyorum. Tavsiye verirseniz cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturunc16 -- 19 Mayıs 2016; 3:21:27 >
  • Beyler bende bu aletlerden almayı düşünüyorum.. İlk olacak benim içinde... Delirium swiss 2 diye bi model var.. Ne dersiniz işime yarar mı... Likit kargo fln 190 liraya geliyo.. Parasına değer mi sizce

• Facebook bir çok grup var, ayrıca birde forumları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Kasım 2016; 19:35:55 >
  • Arkadaşlar bugün karar verdim sigaradan uzak kalıp e sigaraya başlamaya bir tek kaynak burayı buldum tavsiyeler için. Bir kaç marka tavsiye edilmiş yalnız çinden sipariş edilmesi gerekiyor gelişi de 20-30 gün gibi bir süre. Bu zaman zarfında hevesim kaçar şu anki kararlılığım olmaz diye korkuyorum. Ülkemizde temin edebileceğim kaliteli bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz? Cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Arkadaşlar bugün karar verdim sigaradan uzak kalıp e sigaraya başlamaya bir tek kaynak burayı buldum tavsiyeler için. Bir kaç marka tavsiye edilmiş yalnız çinden sipariş edilmesi gerekiyor gelişi de 20-30 gün gibi bir süre. Bu zaman zarfında hevesim kaçar şu anki kararlılığım olmaz diye korkuyorum. Ülkemizde temin edebileceğim kaliteli bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz? Cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Aradiginiz cevap esigara.us forum sitesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Arkadaşlar bugün karar verdim sigaradan uzak kalıp e sigaraya başlamaya bir tek kaynak burayı buldum tavsiyeler için. Bir kaç marka tavsiye edilmiş yalnız çinden sipariş edilmesi gerekiyor gelişi de 20-30 gün gibi bir süre. Bu zaman zarfında hevesim kaçar şu anki kararlılığım olmaz diye korkuyorum. Ülkemizde temin edebileceğim kaliteli bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz? Cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Facebook bir çok grup var, ayrıca birde forumları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Kasım 2016; 19:36:36 >
  • 5 ay oldu e-sigaraya başlayalı, ağzıma tek bir ateşli sigara almadım. üstüm başım elllerim artık sigara kokmuyor, küj derdi yok bir yeri yakarım derdi yok, nefesim açıldı eskide her katta bir dinlenip çıkarken şimdi beş katı durmadan çıkabiliyorum.
    Allah razı olsun bunu icat edenlerden dünya varmış, inşallah ileriki zamanlarda bunuda bırakırım.
  • Arkadaslar merhaba. Elektronik sigara icin likid alabilecegim, yurt icinden site tavsiyeniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKara

Arkadaslar merhaba. Elektronik sigara icin likid alabilecegim, yurt icinden site tavsiyeniz var mi?

Facebook bir çok grup var, ayrıca birde forumları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Kasım 2016; 19:37:4 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.