Şimdi Ara

sigara kafa yapar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
34.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sigara yeni baslayanlarda oyle yapiyor ama neden bilmiyorum.bende icmistim ama bosa para+pis koku+lisedeysen gereksiz arkadasliklar en iyisi icme
  • Bende yeni basladim 1 ay falan oldu. Simdilik hosuma gidiyo valla ve bas donmesi yapio.
  • ne kafası manyak mısın sigara kafa yapar kafa yapan adam da bi anormallik vardır çok narindir ondan yapar yoksa altı üstü bi dal ya
  • Bazen içen arkadaşlar hesap yapıyorlar;
    "günde şu kadar, ayda eder bu kadar, 10 yıl içmişim bir araba parası eder" ondan sonra dank ediyor kafalarına.
    Bu işin maddi botuyu. Sağlık sorunlarını tartışmaya gerek yok zaten.

İçmeyin şu mereti be kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrokenFighter

Bende yeni basladim 1 ay falan oldu. Simdilik hosuma gidiyo valla ve bas donmesi yapio.

evet bende de aynısı var...

• hipervantilasyon oluyor...

beyne bi anda çok oksijen gidiyor... dumanı çekmeyi bilmediğinizden dumanla birlikte oksijen çekiyosunuz... ama çektiğiniz oksijen beyne gidiyor... ve buda sinirlerde kısmi uyuşmalara sebep oluyor.. baş dönmesi deil... sarhoşluğun aynısı geçici ve ufak çapta olanı...

eski içicilerdede olur bu...

ama güzel bişimi... eh.... içmesek daha ii olur...
  • sigara ien insanların çok büyük bir bölümü,
    başladığı güne lanet eder,
    o yüzden yol yakınken uzak durun,
    (16 sene içip yeni bırakan biryim)
  • vala aga o anki durumuna baglı içine çek kafadönmüyomu görürsün marka f[Kunye=]ark etmiyo
  • ya sıgarayı içine çektinmi üstüste yaktınmı kafa gidiyo dönüyo sorhoş gibi oluyo tabiki diger uyusturucumadeleri gibi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanju_

arkadaslar sigaraya yeni baslayan biriyim..yaklasık 1 ay falan oldu

fakat içtikten sonra bende baş dönmesi yapıyor....

light içsem bu problem geçer mi?

nargıle iç ayda bır cok pıs bas agrısı yapar sonunda
    votka vişne yap
    sana bı mıxte onereyım
    buyuk bı bardak al %30 sarap %30 bira %35 meyve suyu (seftalı yada vısne ama seftalı ıyıdır yada enerjı ıcecegı hangı aromada ıstersen) %5 limon suyu ve 2 adet küp seker karıstır sonra bunları
    FONDİP yapcaksın yalnız bunu suzdure suzdure ıcme yoksa kafa yapmaz
    3 BARDAGA GEL VE BI 5-10DK BEKLE DÜNYA SANA DOGRU DONECEK

DENENDI BI SORUN YOK KARISIMDA BIZZAT KENDIM DENEDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 18 Şubat 2011; 1:26:46 >

• İlk sigara içtiğin zaman baş dönmesi yapar alıştıkça geçer

Sigara kafa yapmaz sigaranın keyfi bağımlılık yapar
  • Evet, zamanla böyle bir kafa yapar.

sigara kafa yapar mı?
  • bende hayatımın en büyük hatalarından biri ile lisedeyken yıllar önce arkadaşlarımla bir denemede bulundum özentlik sonucu sigaraya bağımlı oldum bırakmıştım 2 ay içmedim sonra bir an irademi kaybedip tekrar kendimi sigara içer buldum tekrar bırakmayı düşünüyorum azalttım bakalım son 1 paket i uzun zamana yayarak içiyorum umarım bırakırım komple...
  • Kafa yapmaz. Sadece baş dönmesi bulanıklık beyne etki yapar. Sebebi kandaki karbondioksit miktarı birden arttığı için. Düzenli sigara içenlerde yapmaz fakat 2-3 gün bırakıp tekrar başlanınca yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 17 Şubat 2011; 2:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Aç karna we tek başına sigara içersen we içtiğin sigarada 2.2 ytl lik BOND ise kafa yapıo

vay be o zaman 2.2 tl miş
  • Olm kendine hakim olabiliyosan @calypsoo nun dediği ve benim yaptığım gibi 2-3 gün hatta 1 hafta gibi uzun aralıklarla iç o zaman gider. Tabi bide yanında bişeyler içersen daha iyi olur.Ben direk ayıkken içmeyide sevmiyorum.

Ya da hiç uğraşma farklı birşey iç haftada bir iç.
  • Nasıl bagımlı oluyorlar anlamıyorum ya^^ Bende 1 ay içtim sonra attım dahada canım çekmedi
  • Sigara bildiğimiz sigara ise kafa yapmaz. Baş dönmesi, mide bulantısı ilk başlarda olur yavaş yavaş geçer zaten bu raddeden geçmişsen bağımlı olmuşsun demektir geçmiş olsun.
    Tiryaki olsan bile özellikle sabah ve aç karnına içtiğin ilk sigara baş dönmesi ve odaklanamama gibi sonuçlara neden olur. Veya uzun süre sonra içilen sigara da aynı etkiyi yapar. Ayrıca azıcık kafan çalışıyorsa sigaraya başlamazsın. Bunu 4 senelik tiryaki söylüyor düşün..
  • Winston box 6-7 saniye derinden çek, kafa oluyor sersemliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.