Şimdi Ara

sigara önerisi fiyat sıkıntı değil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Slim Charles

quote:

Orijinalden alıntı: fesbd

Marlboro touch blue tabi ki.Onlarca sigara içtim böylesini görmedim.

Sabah ac karnına bile içerken kahvaltı ediyor gibi keyif veriyor. Yemekten sonra bir dal yaktığında sanki yemek üstüne tatlı yiyormuş gibi oluyor ben diyim pasta sen de künefe...

Ansızın paketten tutup çıkarıp ağzına koyduğunda hiç rahatsız etmemesi kimi zaman çakmağı sigaranın inceliğinden dolayı yanlış yere tutman..

Ve verdiği huzur...

Demek ki eski kırmızı marlboroyu içmemişsin.Bana göre en iyi sigara.Fakat şimdiki güzel değil.Camel box bile daha iyi.

Çok aşırı ağır sigaralardan nefret ederim; camel black gibi mesela.Blue touchda hiç bir tokluk hissi yok.Tamam fena değil ama diğer sigaraların bıraktığı tokluğu bırakmıyor.Sanki sigara içmemişim gibi oluyor 5 dk sonra bile.

Sigara dediğin zift gibi olmayacak ama belli bir tokluğu da olacak.

Alıntıları Göster
    Winston Light: Doyurucudur, ama mükemmel değildir
    Winston XS Code: 2001, L&M, 2000, Maltepe, Samsun 216 serisinin devamı niteliğindedir.
    Camel Green: Yüksek zehir oranlarıyla, berbat Camel aromasının yoğun kıvamıyla ağza alınmayacak tütün ürünüdür (cebimdeki paket. bitsede kurtulsam)
    Camel Serisi: Aralarındaki en iyisi Whitetır. Soft versiyonu da içilebilir. Blackten ve özellikle Greenden uzak durulmalı.
    Lark:Kırsal kesimde en çok satan tütün ürünüdür. "Köpek Öldüren" lakabıyla anılır.
    Parliamet: Haftada tek dal içilesi tütün ürünü.
    Muratti: Son sigara zammından sonra tadının değiştiğine inandığım tütün ürünü. Canı cehenneme
    Marlboro Lights: bu liste çok uzatılabilir ama en çok satanları yazdım. Lighst şuana kadarki en iyi aromayı yakalamış modeldir. son nokta LİGHTS.

Bonus: parliament, marlboro, chester, muratti, l&m, lark isimli ürünler tek bir şirkete aittir. "PİHİLSA MORRİS". Bu adamların hikayesini araştırın derim. Türkiye'de doğan yahudi ailenin çocuğu Morris şuan dünya tütün ürünü piyasasının lideri konumunda.
  • Kent xd
  • Marlboro blue tam kıvamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Marlboro blue tam kıvamında.
    rothmans al daha içmezsin sağlığın için iyi olur hem de.
  • Öncelikle burdaki tavsiyeler işe yaramaz.Herkes kendi damağına güzel gelen sigarayı söyler.Sen 2 sene tekel 2000 ne alış sonra 1 tane parlament iç sigaradan soğursun.Bu yüzden sigaraları dene farklı paket al hoşuna giden sigaraya devam et.İlla tavsiye istersen;

Murattı Rosso :9 lira oldu ama güzel bir sigara fazla ağırda değil.

Marlboro Light(Touch): Para yüzünden fazla içenesemde kendi görüşüm parlement den kat kat iyi bir sigara.İçince sigara içtim diyebileceğin türden.Tadı iyi.

Sigara sağlığa zararlıdır.
  • Marlboro light kesinlikle içimi tadı çoğu sigaradan iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

Pıyasadakı en ıyı sıgarayı arıyorum. Tek şartım parliement ve mentollü olmayacak. Fiyat sıkıntısı yok, önerılerı beklıyorum beyler

Parliament kalın ve art arta yakıldığı zaman acayip bir baş ağrısı veren sigaradır.Ha sen diyorsan kaliteli tütün olsun,ard arda yaktığım zaman keyif versin ben o zaman sana Marlbro derim hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

marlboro touch gri tek geçerim kaymak gibi akıyor boğazdan

• Para varsa ; Marlboro Touch

Sonra maddi imkanlara gore ;

Winston light

Kent

Rothmans.

Rothmans cok bozdugu icin sevilmiyor. Piyasaya yeniden girdiginden beri rothmans iciyordum. Gecen sene efsane sigaraydi. Migrosta bi ara en cok satilan sigara oydu. Ama yilbasindan sonra o kadar bozdu ki. Artik mide bulantisi, agizda garip koku falan yapiyor. Yine en iyisi marlboro aga. Ya touch. Ya da touch grey falan. Arada blue ice. Ama marlboro'dan sasmayacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Para varsa ; Marlboro Touch

Sonra maddi imkanlara gore ;

Winston light

Kent

Rothmans.

Rothmans cok bozdugu icin sevilmiyor. Piyasaya yeniden girdiginden beri rothmans iciyordum. Gecen sene efsane sigaraydi. Migrosta bi ara en cok satilan sigara oydu. Ama yilbasindan sonra o kadar bozdu ki. Artik mide bulantisi, agizda garip koku falan yapiyor. Yine en iyisi marlboro aga. Ya touch. Ya da touch grey falan. Arada blue ice. Ama marlboro'dan sasmayacaksin.
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekeno -- 19 Aralık 2020; 12:11:7 >
  • 5-6 sene önce duffyduck vardı o güzeldi onu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

5-6 sene önce duffyduck vardı o güzeldi onu tavsiye ederim
    viktorya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSisesiDiyemeyenAdam

viktorya

Alıntıları Göster
    camel box
    marlboro light
    muratti rosso
    samsun216
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

camel box
    marlboro light
    muratti rosso
    samsun216

Alıntıları Göster
    Camel White
  • Marlboro touch blue
    Camel green
    Bonus:marlboro light(eski tadı alamadım ben) ama iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Marlboro touch blue
    Camel green
    Bonus:marlboro light(eski tadı alamadım ben) ama iyidir
    hazır konusu açılmışken sorayım arkadaşlar camel green'e alternatif olacak bir sigara var mıdır tercihen biraz daha ağır? davidoff diyorlar da o da her gün alırsak zorlar baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: oushuehue

hazır konusu açılmışken sorayım arkadaşlar camel green'e alternatif olacak bir sigara var mıdır tercihen biraz daha ağır? davidoff diyorlar da o da her gün alırsak zorlar baya

Alıntıları Göster
    Mentol marloro touvh aqua
    Normal Kent white
    Marlboro pis kokuyo
    winstone bir süre sonra bayar
    super light alırsın aynı

kent white iyidir.. yada elektronik sigara alın vatandaşlar..zehirsiz kokusuz.
  • Marlboro light lucky strike beyaz
  • marlboro light dan şaşma o zaman fiyat uygun istersen camel white
  • Bulursan Djarum Black
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.