Şimdi Ara

Sigaraların Ne Farkı Vardır? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
69.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Marlboro ve Parliament'in tütünleri şarap ile yıkanır ve şarabın içine az miktarda şeker konulur.Bu yüzden tadı daha farklıdır diğerlerine göre.Geri kalan sigaralardaki fark tütünün kalite farkıyla alakalı.

Marlboro'nun viski ile yıkandığını duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koktay

quote:

Orjinalden alıntı: Cartman

kent white

Bu sigaranın nikotin, zift vs. değerleri 1 ve 1'in altında, yani diğer sigaraların 10 katı daha az zehirli ve içimide fena değil en azından ot gibi değil

İçimi fena değil?? eğer normal bir sigara içiyorsanız kent white su buharı gibi geliyor hissetmiyorsun bile ve sigara içtiğini anlamıyorsun 2-3 tane içsen anca keser üstelik fiyat 7 TL. ben onun yerine Parliament Aqua Blue tavsiye ederim. En azından sigara içtiğini anlarsın

Tütündeki fark çay da olan fark gibi nasıl çayın pahalısı ve kalitelisi varsa tütünde öyle. Birde işleniş tarzı var mesela lucky strike tütünü kavrulmuş olduğundan tadı daha değişiktir (Türkiye'de satılan iyi değil deniliyor ama karşılaştırmadım bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

L&M

Bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Marlboro ve Parliament'in tütünleri şarap ile yıkanır ve şarabın içine az miktarda şeker konulur.Bu yüzden tadı daha farklıdır diğerlerine göre.Geri kalan sigaralardaki fark tütünün kalite farkıyla alakalı.

Viski değil hocam şarap.Dikkat edersen marlboronun tütünü daha koyu ve kızıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 9 Eylül 2011; 0:32:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Viski değil hocam şarap.Dikkat edersen marlboronun tütünü daha koyu ve kızıldır.

Paketi açtığım zaman burnuma hep viski kokusu gelmiştir. Doğrudur ben tam bilmiyorum duyduğum birşeydi.
  • Prestige forever
  • Sigaranın iyisi kötüsü olmaz hepsi zehir zıkkım
    ama
    zehir zıkkımların arasında en güzeli Parliament'tir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Paketi açtığım zaman burnuma hep viski kokusu gelmiştir. Doğrudur ben tam bilmiyorum duyduğum birşeydi.

Philip Morris'ın fabrikası İzmir/Torbalı'dadır ve ben burada yaşadığım ve üretimi gördüğüm için konuşuyorum.Viski kokusunu bilemem dediğin gibi sana öyle gelmiş olabilir ama en özenle yapılan sigara Marlboro.Marlboro'nun tütünü ayrı makinalarda işleniyor Philip Morris'te.Bu firmanın en çok özen gösterdiği sigara Marlboro.
  • Parliement genellikle uzun kullanıyorum parasız olduğumda west gri'de fena değil.Parası bana çok dokunmuyor iyice azalttım zaten neredeyse 4 günde bir paket alıyorum önümüzde ramazan oh ne güzel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.