Şimdi Ara

Sigaraların Ne Farkı Vardır? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
69.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara içmem ama eski camel harbiden iyiydi onun yerini hiçbir şey tutmaz
  • camel soft
  • WİNSTON BOX 4EVER
  • Lm veya muratti içerken bi süre sonra atasım geliyor benim. Boğuyo. tekel 2000 eskiden çok baba sigaraydı ama o da bozdu zamanla. Marlboro çabuk bitiyor içimi iyi gibi ama kötü tat bırakıyor. Parliament güzel sigara hem filtre boşluğu var hemde kokmuyor fakat sert çekerseniz fena oluyor. Camel iyidir koku yapmıyor öyle leş gibi. İçimi güzel zaten kendine has bi içimi kokusu var. Pahalı tabii ki. Diğer yönden zifir nikotin oranlarında değişme oluyor. Nikotin de 0,1-0,3 arasında, zifir de 1-3mg değişme oluyor sigaralar arasında. West'in gri olanı da güzel fakat acımsı sanki. Winston içiyorum iyi bir sigara değil ama içimi bana göre iyi. Bırakıcam zaten bıktım para vermekten.
  • Winston Box
  • zıkkım için
  • Lucky Strike.
  • quote:

Göktuğ ATAS:

sigara içmeyin alkol için

Sigarasız alkol olmaz..
  • Düzgün bi işyerinde çalışrken parlıament favorimdi.Sonra o işyerini bıraktım daha düşük maaşla çalışmaya başladım winstona düştüm.Şimdi işsizim west gri kutu,viceroy special,ksa bond ne denk gelirse artık
  • Forever

Sigaraların Ne Farkı Vardır?
  • kent white
  • param olduğu zaman marlboro olmadğı zaman murattı oda olmassa mavi Lark ama aralarında en sevdiğim murattı
  • Marlboro ve Parliament'in tütünleri şarap ile yıkanır ve şarabın içine az miktarda şeker konulur.Bu yüzden tadı daha farklıdır diğerlerine göre.Geri kalan sigaralardaki fark tütünün kalite farkıyla alakalı.
  • Yaktım bir muratti
    Dumanı içimde bir tur atti iste size murattinin özeti:-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camel Black ..
  • 23 Ağustos 2009

Mesaj atmadan önce tarihe bakın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Yaktım bir muratti
    Dumanı içimde bir tur atti iste size murattinin özeti:-D

Merak etme kardiyoji servisine düşer yolun orda da tur atarsınız beraber
  • su için
  • quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

su için

yeni marka mı desem idiot muamelesi görürüm ben camel white diyorum hem hafif hem de haz veriyor
  • muratti... hem elde koku bırakmıyor hem üst başta koku bırakmıyor...ayrıca sigaralar içinde (tekel hariç) en geç biten sigaradır..yemekten sonra arkadaşlarla yakarız iftarda vs malbora camel winston parlement kağıt gibi 3 saniyede söner aaa bi bakmışın sigara bitmiş...ama muratti *2 kat geç biter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.