Şimdi Ara

sigarayı bırakma güncem olsun bu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canımın istememesi normal mi bi anda acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 24 Ekim 2024; 11:22:41 >

• Uzayincani kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir destek almadan bence normal değil 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bLcYsn B kullanıcısına yanıt

böyle anormalliğin gözünü seveyim :d

• Bugün 5. gün... dün akşam ablamla konuşurken bi canım yakmak istedi sadece o kadar.

hala çekmiyor canım, kokusunu hatırlayıp "ıyyy" diyorum :)

• Böyle bir konu daha vardı orada da yazmıştım. Ben de dolu dolu 2. aya girdim herhalde sigarayı bırakma evresinde. Desteksiz birden bıraktım ben de. Öyle bir hale girmiştim ki günde 2 paket tüketiyor, bakkala markete girdiğimde bir karton alıp çıkıyordum.

İlk 3 4 gün dışında hiç zorluk çekmedim kalan süreçte. Hala pasif içicilik devam tabiki. Sonuçta arkadaşlarım, vakit geçirdiğim mekanlarda sigara tüketimi üst düzey devam ediyor. Ama artık o ortamda oluşan sigara kokusundan nefret ediyorum. Eve döndüğümde kıyafete sinmiş kokular tiksindiriyor. İçerken nasıldı kimbilir üstüm başım.

Bu 2 aylık süreçte balgam sorunum baya toparladı. Uykum inanılmaz düzene girdi ve sabahları yorgun kalkmıyorum. Çünkü sigara kaynaklı uyku içerisinde nefes alışverişi düzeldi. Koku ve tat maksimum düzeye çıktı. Burnum koku alıyormuş 5 sene sonra farkettim. Sigaranın yarattığı depresyon ve agresif hal minimuma indi. Vücut ağrılarım yok oldu. Sigaraya ayırdığım maddi kaynağı spor ve yemeğe ayırdım. Zaten spor olmasa bu süreç benim açımdan çok ciddi zor olurdu. Spor yaptıkça vücut hızla toparladı. Evimin içi temizmiş farkına vardım. Ev içerisinde sigara içmekten ve o dumanın içeride kalmasından dolayı sefil bir hayat yaşamışım. Ten rengi, diş rengim, saçlarımın rengi bile değişti bu süreçte.

Kısacası hayatımda her şey pozitife döndü. Sabah kahvaltıdan sonra içtiğim hiçbir sigaradan keyif almıyordum. Tek keyif veren sabah kahvaltı sonrası içtiğim tek daldı. Sonrası tamamı ile alışkanlık ve boş durunca o durumu değerlendirmek amaçlı sigara yakmaktı. Psikolojik olarak durum toparlanınca insan resmen sigara aramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt

Tebrk ederim güzel bir irade hem de sporla desteklemişsiniz .. hayran olunası, bense zaten günde 1 paket bitiriyordum ya da fazla içiyor idiysem de bu can sıkıntısından peş peşe yakılmış sigaralardı.. artık her yaktığım sigarayı 2-3 dumandan sonra söndürüyor ve boşuna mide bulantısı çekip ağzımın tadını bozuyordum.. canım içme istemiyorsa içmeyeceğim dedim ve içmeyi bıraktım.. bugün artık 8. gündeyim canım çekiyor demeyeyim fakat bir tane yakasım geliyor ara ara :/

• sigarasız hayat çok sıkıcı :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • instagram
    MovieDemy on Instagram: "Ben de onu söyleyecektim zaten.📌 Griffin ailesinin absürt ve komik maceralarını izlediğimiz bu animasyon dizide, ailenin köpeği Brian ve zeki ama şeytani bebek Stewie en çok öne çıkan karakterler arasında. Gündelik hayatın mizahi eleştirisiyle dolu bu seri, kahkahalarınızı garantiliyor.🎬 Family Guy (1999 - )⭐ 8.2🏷️ Animasyon, Komedi🍿 Hulu, Disney+🕛 22 Sezon, 410 Bölüm👥️️ Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth GreenDaha fazlası için bizi takip edin. ➡️ @moviedemy#diziönerisi #familyguy #komedi"
    https://www.instagram.com/share/reel/BAGSIz6aE6

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

valla kardeşim adına çok sevindim.

hayat sigaralı sıkıcı aslında, zırt pırt sigara molası vermek zorunda değilsin artık.

• çok teşekkür ederim, umarım bu sonsuza kadar devam eder, geçen bi yokladı 2 gün zor dayandım ama şimdi yeniden mutluyum bıraktığıma, hem midem, hem ciğerlerim hem de cebim rahat  

darısı isteyen herkesin başına   

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.