Şimdi Ara

Sigaraya başladım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşın yok Sevgilin yok..
    Sigaraya başlarsın
    Arkadaş gelir Sevgili gelir..

Bunun kafasındasın değil mi ?
    Ama bilmiyorsunki 50 devirmeden ölme riskinin gün geçtikçe arttığını..
    Sokaktaki tüm gençler bu özentiliğe uymaya devam ediyor..
    Uyun bakalım uyun..
    Bir arkadaş yüzünden Çocuğunuzu erken yaşta terketmeyi göze alıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

adam yeni başlamış direk 1 kg tütün almış evde saklıyo millet paketi götüremiyo eve

Sülalem rahat sigarayı kapıyı kitleyip içiyom

bırak diyenler hayatın zevki çıkmassa istedim kadar fazla yaşayım anlamı olmaz

kaliteli yaşam diye bir şey var arkadaşım, öksüre öksüre nefes darlığı çeke çeke yaşamaktan zevk alıyorsan tabi senin bileceğin iştir.
  • Camel iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Camel iç.

En rahatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıstığı bol olsun kanka bende gelirim sevaptır hem.Sigara başlanmaz annemde babamda içiyor ciğerler bitik benim yaş 16 abim 22 biz hayatta ağzımıza sürmeyi düşünmüyoruz ben etrafımda içenlere de içirtmiyorum.
  • sarma olmaz chesterfield al
  • başlama at bence ben 16 yaşında aldığım paketi çöpe atmıştım bir daha içmedim alışmadan bırak
  • quote:

arkadaşlar 1 hafta oldu başlayalı sarma sigara içiyorum 1 kg tütün falan aldım saklaması zor oluyor azıcık tütünü falan çantamda taşıyom ama poşet tütün dolu bilgisayar kasasının içine saklıyom bozuk bir tane var babam sürekli yaptırcam diyor ama ben okuldayken tamire götürse sıkıntı çıkar nereye saklayim

yaş 18 lise son

Çok pişman olacaksın hazır yeni başlamışken bırak yoksa ilerde çok pişman olursun.
  • Camel White iç günde 2 paket çok iyi gidiyor.
  • bağımlı olmadan bırak
  • quote:

arkadaşlar 1 hafta oldu başlayalı sarma sigara içiyorum 1 kg tütün falan aldım saklaması zor oluyor azıcık tütünü falan çantamda taşıyom ama poşet tütün dolu bilgisayar kasasının içine saklıyom bozuk bir tane var babam sürekli yaptırcam diyor ama ben okuldayken tamire götürse sıkıntı çıkar nereye saklayim

yaş 18 lise son

hayatının en büyük hatalarından birini yapmışsın. Bir süre daha devam edersen bağımlılık baş gösterecek ve geri dönüşü olmayacak. Sigara içenlerin çoğu bırakamaz. Adamın parmağı kesilir yine bırakamaz. O derece lanet bir şey. Aklın var şimdi bırak. Sonra çok pişman olursun.

Zamanla ihtiyacından fazla içmeye başlarsın. Efkarlanırsın yakarsın bir tane, sevinirsin yakarsın bir tane, yemekten sonra, çayın yanında, zaman geçmek bilmeyince falan derken bir bakmışsın hayatının bir parçası olmuş ve kurtulamıyorsun bir türlü. Bunları yazarken şu an sigara içiyorum bunu biliyor musun.

Keşke hiç başlamasaydım. Eroin gibi bir şey bu. Kesinlikle küçümseme. 10 sene sonra bırakırım falan deme. Bırakılmıyor.

• içeceksen de sarma içme sakın. Ciğeri bitirirsin genç yaşta. Adam gibi paket al iç. Light falan da içme. Light sana sigarayı süslü gösterir ve çok içtirir adama.
  • İyi b0k yedin diye soze başlıyorum ve daha bağımlısı olma diyerek bitiriyorum sözümü.

• Çok garip lan başlayamadım bile 2 paket aldım ikisi de bitmeden gitti çöpe
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Okuyunca bi tane daha içtim usta kusura bakma
  • Benim için sigara sadece bir keyiftir günde 5 tek falan içerim ve kesinlikle bu keyiften vazgeçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

yaş 18 lise son

hayatının en büyük hatalarından birini yapmışsın. Bir süre daha devam edersen bağımlılık baş gösterecek ve geri dönüşü olmayacak. Sigara içenlerin çoğu bırakamaz. Adamın parmağı kesilir yine bırakamaz. O derece lanet bir şey. Aklın var şimdi bırak. Sonra çok pişman olursun.

Zamanla ihtiyacından fazla içmeye başlarsın. Efkarlanırsın yakarsın bir tane, sevinirsin yakarsın bir tane, yemekten sonra, çayın yanında, zaman geçmek bilmeyince falan derken bir bakmışsın hayatının bir parçası olmuş ve kurtulamıyorsun bir türlü. Bunları yazarken şu an sigara içiyorum bunu biliyor musun.

Keşke hiç başlamasaydım. Eroin gibi bir şey bu. Kesinlikle küçümseme. 10 sene sonra bırakırım falan deme. Bırakılmıyor.

A'dan Z'ye doğru, benimde elimde var yazdıklarının hepsini yaşıyorum 18 i bitirdim 12 yaşında başladım 6 seneyi geçti başlayalı.İradem var hala yani içmice dedimmi 2-3 gün hiç içmiyorum.Biriyle iddaaya girdik siz bunu bırakamazsınız vs. dedi 4 ay içmedim.
    Geri başladım içersin bak etrafındakiler içerse sende içersin unutma bunu.Ortam olur yakarsın karı kız olur yakarsın canın sıkılır yakarsın ders çalışırken yakarsın bunalırsın yakarsın maddi sıkıntın olur yakarsın duştan çıkarsın yakarsın maçtan çıkarsın yakarsın çay gelir yakarsın kahve gelir yakarsın sabah kalkarsın yakarsın yemekten sonra yakarsın mastürmasyondan sonra yakarsın sonra amcam gibi döllerinin % 98 ini kaybedersin.
    Ben 8 sene futbol oynadım ciğerlerim çok sağlam derdim 2 aydır uyuyamıyorum kalp ağrısından nefes darlığından.
    Aklının almayacağı sigaraları içtim 200 ün üzerinde tütün içtim.
    Bari içiyosan adam gibi bişey için bende çok diyarbakır adıyaman hollanda ingiltere tütünü içtim.
    Beni dinle git 7.5 liraya Winston light al 2 gün iç çabuk biter çok güzeldir saf tütüne yakındır günde 10 tane iç yeter en azından içlerinde en zararsızı o ben 3 senedir öyle yapıyorum.Bu merette çok güzel çabuk yanar ard arda 2 tane yakarsın ama iradene sahip ol.

Ulan ne yazdım be içime birikmiş.Hadi iyi akşamlar esen kalın şu kupon gelsinde bir karton alim bari..

• Başlamayın şu lanete. Keyiflidir iyidir de bak benim ne boğaz tadım kaldı ne ağız. daha yaşım 19. Hala eşeklik ediyoruz içiyoruz. Sabah kalkınca direk balgam çıkarma, ağız içi çamur gibi olma sorunları başlar yakında o zaman anlarsın beni.
  • quote:

quote:

yaş 18 lise son

küçümsencek şekil de bağımlılık düşük değil zaten bu sıra da camel soft başladım

• quote:

quote:

quote:

yaş 18 lise son

küçümsencek şekil de bağımlılık düşük değil zaten bu sıra da camel soft başladım

demek istediğim geri dönüşü yok. Bağımlı olduktan sonra.

Git hayvan gibi içki iç. Sigaradan iyidir. İçkiden daha beter bir şey.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.