Şimdi Ara

Sigaraya başladım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sigara içen bir insanla ne iddalaşırım ne de bir şey anlatma çalışırım çünkü sigara içen insan mantıksızdır insan niye bile bile kendini öldüren bağışıklık sistemini güçsüzleştiren ve hayatının en güzl yıllarını mahveden.İleride çocuğuyla bir futbol oynamasını hatta onun evlendiğini görmesini engelleyen bir şey içer ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: antebi

quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: antebi

Okuyunca bi tane daha içtim usta kusura bakma

hacıbabalılar sigara içmez

Yeşilovalıyız yiğen

ıyyyyyy

edit: yesilova dedigin yer mervesehrin ora mi hafiz

Yok karşıyakanın girişi.

• Camel Soft ----> Winston Light gidip gidip geliyorum. İkisi de yaklaşık aynı para meretlerin. Camel içerken aldığım zevki başkasından alamıyorum. Bir hafta Camel bir hafta winston light'a döndüm.

(Haftada bir paket bitiriyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekasavar -- 2 Kasım 2013; 16:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Camel Soft ----> Winston Light gidip gidip geliyorum. İkisi de yaklaşık aynı para meretlerin. Camel içerken aldığım zevki başkasından alamıyorum. Bir hafta Camel bir hafta winston light'a döndüm.

(Haftada bir paket bitiriyorum.)

En iyisi şu an winston light içiyorum dün sabah aldım paketi 5 tane kaldı içinde 2 günde bir paket gidiyor net olarak.Tabi kimseye dağıtmazsam tek başıma içersem.
    Bende winston bulamadığım zaman camel alıyorum.Camel biraz fazla yakıyor.
    Winston light
    Camel soft
    Wiceroy white
    Marllboro touch
    Chesterfield blue line

Sıralama bu şekilde.
    Bir ara viceroy white dene oda fena değil.

En iyisini içiyosan içiyosan adam gibi sigara iç ben çok sigara denedim ciğerime girmeyen duman kalmadı yok ya bir yere kadar kaldırıyor bünye al adam gibi 2-3 gün iç.
    Prestige alıyorum yemekten sonra 3-4 tane içiyorum kesmiyor meret.Ona 2.5 verip 1.5 paket içene kadar winstona 7.5 verir 2 gün içerim.
    Bunlarda çok güzel çabuk bitiyorlar anasını satiö

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.