Şimdi Ara

Sigarayı bırakma konum...Destek & Öneriler (Surekli Guncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim önerim kent swich fiyatı 7 tl ye düştü
  • bende 25 ekim cumartesi akşamı bıraktım, şimdilik çok sıkıntı yok gözüküyor hayırlısı bakalım
  • mrMAST3R M kullanıcısına yanıt
    Spor yapmayı düşünüyorum hocam zaten. Öneri ve destek için hepiniz sağ olun.

champix nedir bilmiyorum maalesef hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara azaltılarak değil birden bırakılır.Kafana tak etmesi lazım birkerede bırakmalısın ,yoksa çok gördük azallttım bırakcam filan diyenleri.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38787811/f_//tm.htm#38787811
    bu konuya bakabilirsin. 2006-2013 arasında sigara kullandım. sonra bu konuyu gördüm bırakmama baya yardımcı oldu.

edit: 396 gün olmuş bırakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 28 Ekim 2014; 10:55:20 >
  • teşekkürler hocam ilgi ve destek için...

Durumum şu an fena değil. çayın ve öğle yemeği zorladı beni. şimdilik süper gidiyorum. içen arkadaşların dumanı daha da çekilmez bir hal oldu. ama bırakıcam kararlıyım.
  • bende bırakalı 6 gün oldu yavaş yavaş değil bir anda kestim arada bir canım felaket çekiyor ama kuruyemiş ve sakız sayesinde aklımdan çıkartıyorum
  • Benimde altı gün oldu. Çok sinirli agresif insan oldum. Öksürük başladı bende. Acayip canım çekiyor. Ama bu kadar direndim. Daha donuşu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knaqsikoloph

Benimde altı gün oldu. Çok sinirli agresif insan oldum. Öksürük başladı bende. Acayip canım çekiyor. Ama bu kadar direndim. Daha donuşu yok

Sigara içen her iki kişiden biri sigara yüzünden ölüyor diyeyim gerisini sen getir hocam.

• içersen çocuğun bana benzer

• SadrazamınSolTaslağı kullanıcısına yanıt

• Sana çok önemli bi tavsiyem var. Senelerdir ben içerim bu yöntem ile bıraktım. Hatta çevremde günde 1-2 paket bitiren bir çok arkadaşıma bıraktırdım. Yalnız bu yönteme düzenli uyman ve bazı şeylerin bilincinde olman lazım. Evet tavsiyem mi açılıyorum ; içme

• sigarayı hiçbirşey kullanmadan bırakabiliyorsanız ne mutlu : ama bırakamıyorsanız elektronik sigarayı araştırın ,

sigaranın bize verdiği 2 alışkanlık var,
    1.si nikotin bağımlılığı ,
    2.si ise el – göz - duman alışkanlığı , yani elde – dudakta birşeyle oynama alışkanlığı..
    bu ürün ikisini de karşıladığı için işe yarıyor - nikotin bandı - sakız vs 2. alışkanlığı kıramıyor..
    bunlarda likitler sınıflandırılmıştır - nikotin bağımlılığına göre 24mg - 18- 11 - 6 ve 0 mg olmak üzere sıvılar var.. size uygun olanı ile başlıyor ve gitgide yavaş yavaş azaltarak nikotin bağımlılığından vücudu kurtarıyorsunuz.. sonuçta sadece el alışkanlığı kalıyor ama vücut nikotin istemeyince zaten gün geçtikçe o da azalıyor .

esigara tüm dünyada yaygınlaşıyor, tütüncüler maalesef müşteri kaybetmekten korkmalarına ve tüm yasaklama çabalarına rağmen esigarayı durduramadılar, çünkü sigaraya oranla 100de 1 hatta 1000 de 1 zararlı,

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), "31 Mayıs Dünya Sigarasızlık Günü" çerçevesinde sigaranın zararlarını, alanında uzman doktorlarla tartışarak konuyu yeniden gündeme taşıdı.

Vatan'da yer alan habere göre, dünyada her 6 saniyede bir kişinin sigara ve sigaraya bağlı sebeplerle hayatını kaybettiğini vurgulayan uzmanlar, elektrikli sigaranın hayat kurtardığını kaydetti.

Sigara bağımlılarının nikotin ihtiyacı karşılandığı sürece ölümcül hastalıklardan büyük oranda korunabileceğini belirten uzmanlar, e-sigarayı “asrın tıp mucizesi” olarak nitelendirdi.

malboro - camel hepsi kendi elektroniksigara modellerini çıkartıyorlar, önümüzdeki yıllarda piyasada. bize gelmesi 2 yıl sürer. katransız- zararsız sigara olarak lanse ediyorlar, bizde ise vergiler sebebi ile hala yasak , ama az kaldı, yasallaşacak..

sanırım 10 yıl sonra sigara içen kalmaz.. tütün yaprakları ise sadece aroma çıkartmak için kullanılır.. dünya buna doğru gidiyor..

gelişmeleri merak edenler için :http://www.esigaram.biz/yasaklar-ve-gelismeler

• sg888 kullanıcısına yanıt
    hocam elektronik sigara mı pazarlıyorsunuz bi kaç mesajınızı daha gördümde merak ettim. ayrıca sigaranın elektroniğide normalide zararlı, zararsız nikotin içeren bir ürün olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

hocam elektronik sigara mı pazarlıyorsunuz bi kaç mesajınızı daha gördümde merak ettim. ayrıca sigaranın elektroniğide normalide zararlı, zararsız nikotin içeren bir ürün olduğunu sanmıyorum.

sigaradaki zararlı şey nikotin değildir, nikotinin yararını dünya tartışıyor, alzaimer vs beyin hastalıklarında ilaç olarak kullanılıyor , damar gelişimine yarar sağlıyor ,

sigaradaki asıl zararlı şey katran (ağzınızı - ciğerinizi kaplar- ne olduğunu biliyorsunuz sanırım ) ve yanma sonucu ortaya çıkan karbonmonoksittir (hücre ölümüne sebep olur) ,

ayrıca esigarada nikotin oranları farklı ve hatta nikotinsiz sıvılar da mevcuttur , amaç ilk başta sigaradan alışmış olduğunuz nikotini sağlamak sonra yavaş yavaş nikotin oranını azaltmaktır..

en çok ingiltere hükümeti destekliyor esigarayı çünkü vatandaşının sağlık giderlerini hükümet karşılıyor..

dostum bu iş "zararsız nikotin içeren bir ürün olduğunu sanmıyorum" demekle olmaz -

bana inanmayın - dünya sağlık örgütünü okuyun, araştırın..

http://www.esigaram.biz/yasaklar-ve-gelismeler

• Sigarayı 3 kere uzun süre bırakıp geri başlamış birisi olarak, sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiyem, arkadaşlar sigarayı azaltarak bırakmayın şıp diye birden bırakın ve hiçbir zaman ben nede olsa bıraktım bir tane yakayım bir şey olmaz demeyin kesinlikle. O SON SİGARAYI içmeyin. Kaç yıl geçerse geçsin o son bir tane sigara yeniden başlamanıza sebep olur/olabilir. Bırakma sürelerim üniversitede 14 ay, memurluk hayatımda 2,5 yıl ve en son bırakıp geri başlama sürem ise 6 ay.
  • Şu an çok rahatım. Editlerim akşam bırakmak kolay. Tekrar içmemek için bahane üretmeyin yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.