Şimdi Ara

Sigarayı bırakmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mezunum. Erkek arkadaşım sigara içtiğimi bilmiyor ama ailem biliyor. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ona söz verdim bırakacağım diye. Bıraktım diye biliyor. Sizce sınava kadar bunu düşünmeyeyim mi yoksa şimdiden kendimi alıştırayım mı? (Acı çekiyorum sigarasızlıktan, triyaki olmuşum haberim yokmuş)

• Ben de başlamak istiyorum da para yok  

• 171 i ara
  • İşe yarıyor mu cidden? Bir hap veriyorlarmış ve depresyona sokuyormuş dedi tanıdığım biri. Tabi rivayetlere göre.
  • asylsia kullanıcısına yanıt
    bilmem hiç sigara içmedim
  • Bırakamadım de, yazın bırakacağım de anlayışla karşılar büyük ihtimalle bu çok kötü bir olay değil. Sigarayı bırakırken kararlı olmak tek çare.
  • bence şuan bırakma.sınava kadar sigarasız gitmez sıkı içiciysen.Sınavdan sonra bi çaresini düşün
  • Benim de uzak mesafe o da sigara içmememi söylüyor hic sevmiyor ailesinden içen falan da yok ama mezun senemde bırakmayı düşünecek kadar az derdim yok yazın halledilir sıkıntı etme
    Yok be pastil gibi bisi veriyorlar sigara icince acı tat geliyor ağzına hic etkisi yok önemli olan irade
  • Ne kadar zamandan beri içiyosun?
  • yesilay mi burasi

• Manyak mısın manita bu köle olmayın *** keyfine göre takıl
  • ayrıl
  • Sen o cocugu haketmiyorsun.

Edit: tam tersini yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaTosun -- 2 Mayıs 2021; 15:41:9 >
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt

Steps

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Bir sene olmadı. Günde 5-6 dal
    Hocam yol yakınken bırak. Şu an pek fazla bişi hissettirmiyo ancak ileride sağlık sıkıntısı çok olur. Sen galiba stresten içiyosun. Kendine uğraş vb. edinmeye bak. Ben geçen yıl yurtta olursam otomatikman 2 paket içiyodum. Şu an evdeyim çok şükür 1 yıldan beri ağzıma sürmedim. Her ne kadar stres yapmamak zor da olsa bişiler yapmaya bak. Yoksa hem cebine hem sağlığına zarar veriyor.
  • Yaw yanlis anasilmis dur düzeltim

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

Bir dh'ciye mericligi yakistiramamistim zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.