Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
373
Favori
229.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

vtecpower güzel ve detaylı yazını ilk sayfaya alıntı yaparak yerlestirdim.. Tesekkürler düsüncelerin için.

Zipponun resmini koyarsan :) Eğlenceli bir paylasım olur .. Son sigarasının resmini koymak isteyende olabilir ilk sayfaya bunuda ekleyim :) konu renklensin biraz

tabiki koyarım fotografları :) güzel bi açıdan çekeyim arka planlık gibi dursun :)
  • Benim Emekli burda :) Kaldırdım dolaba duruyor saklıcam zaten kaybolcak biyerde unutucam diye aklım cıkıyordu 1981 üretimi :) garantiden gördügünüz içi degişmiş eskisinide bana vermişlerdi onuda saklıyordum ...vtecpower senin resimlerinide bekliyorum

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye
  • Bende en kısa zamanda :) TOKAI çakmagımı resimleyim ozaman

15 gÜNÜ GEÇTİ VE SİGARADAN HİÇ BUKADAR UZAK KALMAMISTIM. Bıraktım diyorum soranlara o şaşkınlık ifadelerini görmelisiniz iyiki izlemişim iyiki bırakmısım...
  • ben hic sigara kullanmadim kullanmama ragmen kullaniyor diye lise'den atildim basima daha baska bir sürü şey geldi ! en son olarakda kuruma gelen müfettiş iftira atti personeliniz sigara iciyo diye bana demekki icsem seri katil muamalesi görcem ...
    İnsallah hepiniz birakirsiniz saglikli nesiller gelir hepinizden ....
  • Sigarayı bırakalı tam 3 yıl oldu, bıraktıktan sonra tek kötü şey olarak artık sigaraya karşı alerjim var. Duman kokusu alınca öksürmeye başlıyorum ve dumandan nefret ediyorum. Bu alerji de son 3 aydan beri başladı.
  • mesaj bulunsun.bakacam.
  • benimde annem biraktii ama siz bnm nicki yazin.tESKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

ben hic sigara kullanmadim kullanmama ragmen kullaniyor diye lise'den atildim basima daha baska bir sürü şey geldi ! en son olarakda kuruma gelen müfettiş iftira atti personeliniz sigara iciyo diye bana demekki icsem seri katil muamalesi görcem ...
    İnsallah hepiniz birakirsiniz saglikli nesiller gelir hepinizden ....

Basına gelmeyen kalmamıs :)

spider003 senide ekliyorum listeye ..
  • Mesajım bulunsun
  • Beni listeden silebilirsiniz. Yaklaşık 3.5 gün sonra sigara içtim.

Benim istediğim komple bırakmak değildi. Günde 1 paket içiyorum ve istediğim 1 paketin 3-4 gün gitmesi, sigara kokmamak vs. Öyle krize girip vs yakmadım sigarayı, içmek istiyorum dedim ve içtim.

Kitabı da okudum dün sabah. İlerleyen yaşlarda bu yönteme tekrar bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Beni listeden silebilirsiniz. Yaklaşık 3.5 gün sonra sigara içtim.

Benim istediğim komple bırakmak değildi. Günde 1 paket içiyorum ve istediğim 1 paketin 3-4 gün gitmesi, sigara kokmamak vs. Öyle krize girip vs yakmadım sigarayı, içmek istiyorum dedim ve içtim.

Kitabı da okudum dün sabah. İlerleyen yaşlarda bu yönteme tekrar bakarım.

Aynen herşey tadında güzel ya bende 1 paket alırım 1 haftada anca bitiririm
  • ben bi ara bırakmıştım hatta dh de konuda açtım ama bu parliament hastalığı bi türlü bitmek bilmedi 15 dk oncesine kadr ve filmin son 10 dk snda son sigaramıda içtim bitirdim paketide babama verdim sen iç ben bıraktım diye dalga geçti güldü hadi bakalım sen bırakırsan bende bırakırım dedi artık içenlerden farkım var çünkü onlar zavallılar içenler kızmasın bırakamadıkları için zavallılar diyorum.farkım var çünkü ben içmiyorum bu konuyu açtığınız ve sigarayı bırakmam da yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.bundan sonra dumansız hava sahası :) ( bu yorumdan sonra dh yönetiminden 3 uyarı puanım gelir artık )beni onur üyesi yapabilirsinz listede ( yaş 17)

saygılarımla ...

• Yeni Doğum Tarihim 12.04.2010

Bir Karton Sigaramı Kırdım Ve Attım ... Mutsuz Değilim...

Teşekkürler @NosWagen
  • Salı akşamı bırakmayı deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyonur

Yeni Doğum Tarihim 12.04.2010

Teşekkürler @NosWagen

Tebrik ediyorum
  • mesajım olsun aksam ızlerım

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyonur

Yeni Doğum Tarihim 12.04.2010

Teşekkürler @NosWagen

BIRAKAN SAYISI HIZLA ARTIYOR :) YÖNTEM GERCEKTEN COK COK KOLAY VE ZAHMETSİZ DEMEKKİ :)

Tebrikler crazyOnur... Umarım birdaha hiç içmezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 13 Nisan 2010; 2:17:57 >

• 19 yasındayım 6 yıldır bu meleti içiyorum ...
    Ama ilk 4 5 sene bana zararı oldugunu anlamadım bunun nedenı amatör futbolcu olmamdı sanırım benım düşüncem bu ...
    Ama son 2 aydır yanı işe girdikten sonra gerçekten zararını yavas yavas anlamaya basladım dün aksam yaptıgımız halı saha macında ise kesinlikle farkına vardım ... Ben eskiden 90 dakka maçtan sonra bile böyle olmazdım dün kücücük halı sahada 60 dk lık macı nasıl cıkardım bilmiyorum resmen öldüm ...
    Bıktım artık su sigara ve alkolden hayatımı gerçekten mahfediyor ... Hele 3 4 gün üst üste alkol alırsam gerçekten hayattan soguyorum ve kendıme gelmem 1 2 haftayı buluyor ...
    Hep sigarayı bırakmak istedim ama erteledim , hayatımı bazı yönlerde dengeye koyup düzen otutturmak istiyorum ...
    Tamda vucüd geliştirmeye yazılacam kafamda bu vardı diyordum yazılırsam sigarayı bırakırım bu konuyu görmem cok iyi oldu suan filmi izlemedım ama yarın iş yerınde kesınlıkle izleyeceğim . Bende aranıza katılabilirim yanı

NOT : Bunları yazarken bile sigara içiyorum su son 10 dk da 3 sigara içtim ve suan kola dolduruyorum onlada bir sigara içip yatacagım ....

• Dostum umarım bırakırsın kurtarırsın kendini ben birkaç kere denemiş basarısız olmus umudumu kaybetmiştim... Ve sonrasında bu konuyu gördüm cok önemsemedim aslında bırakmak istiyor fakat bırakamam korkusunuda yasıyordum bu yüzden hiçbir zaman tam bir karar alamıyordum. Oturdum bu videoyu izledim izlerken sigara içtim hatta biyerde sigaranızı yakın diyor hemen yaktım :) ve 20 güne yaklastı sigara sürmüyorum azıma

çok ama çok mutluyum sabahları mis gibi uyanıyorum üstüm basım odam tertemiz cebmde sürekli çakmak ve sigara paketi tasımak zorunda kalmıyorum bu çok sorun oluyordu kışın neyse ama yazın o sigara paketini cebimde tasımak bana işkenceydi...

bu konuyu gördügün için cok sanslısın yarın izledikten sonra düsüncelerini buraya yazarsan merakla bekliyorum.

İYİ FORMLAR...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.