Şimdi Ara

Sigarayı bıraktım durum kötü(çok kötü kriz basıyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
16.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kriz savar :)) 31 aralık 2012 bırakanlardanım 9 gün oldu ama sanki her çayla bitane içecekmişim hissi geliyor hala

Sigarayı bıraktım durum kötü(çok kötü kriz basıyor)
  • Tıbbi yardım alın kendiniz bırakamıyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbreakabl

kriz savar :)) 31 aralık 2012 bırakanlardanım 9 gün oldu ama sanki her çayla bitane içecekmişim hissi geliyor hala

31 Aralıkta bıraktım. daha içmedim inşallah içmem bidaha
    3.5 senelik tiryakiyim
  • Azar azar kardeş her hafta sayıyı düşür bırakırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbreakabl

kriz savar :)) 31 aralık 2012 bırakanlardanım 9 gün oldu ama sanki her çayla bitane içecekmişim hissi geliyor hala

tmm bende günde en az 100gr çekirdek çıtlıyorumda

sen onu nasıl öyle kule yaptın anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Sigarayı bıraktıktan 15 yıl sonra ilk günki gibi tertemiz ?

yalannnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Neresi yalan güzel kardeşim.. sigarayı bıraktıktan sonra o ciğerler o kesecikler iyileşmeye başlıyor.. sigara dumanı her dumanda zarar.. 15 yıl sonra ilk günkü haline döner.. akciğerler.. tabi sizin gibi bagımlılara anlatılmaz orası ayrı
  • quote:

quote:

Neresi yalan güzel kardeşim.. sigarayı bıraktıktan sonra o ciğerler o kesecikler iyileşmeye başlıyor.. sigara dumanı her dumanda zarar.. 15 yıl sonra ilk günkü haline döner.. akciğerler.. tabi sizin gibi bagımlılara anlatılmaz orası ayrı

sizin dediklerinize katılıyor ve her akşam bir tabak köy yoğurdu yerseniz iyileşme süreci biraz daha artar.
  • çok gözüktüğüne bakma 150 gr :)vakit gesin diye kule yaptım :) yakında yeni modeller gelir :p
  • daha öncede çok sigara bıraktım o yuzden önemli bi noktayı haatırlatayım arkadaşlar

sigarayı bırakanların ilk 2 ayda bir sıigarayla tekrar başşlama olasılığı çok yüksek bunu bilin nasılsa 1-2 aydır içmyorum bi cigara içsem bişey olmaz demeyin inanın o bi sigara tekrara sigaraya başlamayı tetikliyor

defalarca tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2101

bana görede sigara ve içki içmeyen ve hatta uyuşturucu bile kullanmayan adam boş gelmiş boş gidecekmiş gibi geliyor.

tabi hiç sigara ve alkol kullanmayanlarıda bana göre çok şanslılar

bi paradox oldu sanırsam

tabi bunlar benim düşüncelerim...

bu yorumdan sonra gorduk kim bos adammis

• elektronik sigara al. bi yakinim kullaniyo 2 haftadir sigara icmedigini soledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 11 Ocak 2013; 7:32:20 >
  • quote:

quote:

Sigarayı bıraktıktan 15 yıl sonra ilk günki gibi tertemiz ?

yalannnn

• Sigarayı bırakmak için hayattan çok keyif alan biri olmak lazım. Keyifli anlardada kriz basıyor gerçi olmadığında ama acılı anlara göre bir nebze az.
  • quote:

quote:

Body world sergisine gittin mi bilmiyorum ama hocam sigara içenlerin akcigerinin hacmi de azalır. Şimdi sen bana 15 yıl içinde tekrar hacim kazandığını mı söylüyorsun?

Temizlenecek,rengi eski haline gelir desen amenna da tam eski haline geleceğine aklım el vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wilfred

quote:

quote:

Body world sergisine gittin mi bilmiyorum ama hocam sigara içenlerin akcigerinin hacmi de azalır. Şimdi sen bana 15 yıl içinde tekrar hacim kazandığını mı söylüyorsun?

Temizlenecek,rengi eski haline gelir desen amenna da tam eski haline geleceğine aklım el vermiyor.

Hocam o ciğerler zamanla iyileşiyor profesor acıkladıydı tvde denk geldiydim dinlediydim ordan kalmış aklımda , sigaranın verdiği zararı vucut 15 yıl sonra tam tamına temizlermiş..

hacim konusunda ise tekrardan kazanıyor olması lazım o hacmi.. iyileştikce genişler heralde

• 1 kere küçükken merak ettiğim için ağzıma sürmüştüm izmariti ondan beri izmarit kullanmıyorum yine küçükken 1 kere alkol almıştım şuan yaşım 18 bunlar dışında hiç kullanmadım hiçbir şey. Eroin hap uyuşturucu da yok bende.

İmzamda daha iyi anlatıyordum ama kural dışı saçmalığı yüzünden sildiler. 2 aydır duruyordu daha yeni mi aklınıza geldi adminler kafayı sıyırdı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: murat2101

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Temiz bi sopa yede görürsün agrasifliği

yanımda olacaktın ki kafanı monitöre sokacaktım

parçaladığım 4.bilgisayar olurdu.

Sen elini kaldıramadan parmakların burnundan çıkmıştı

Ooo çok atarlıymış bu liseli.

• Kardeş bende sigarayı çok bırakmaya çalıştım ama sadece calıstım :D O nikotin krizi aklından sigarayı cıkarmaya falan calısma etki etmiyo sigara canın cekince sadece sakız at ağzına abur cubur yiyince gene aynı mantıga denk geliyo olayı akışına bırak zamanla o sigara zaten aklından cıkıcak ilk 1 ay zorlanırsın sadece sonra arada bir olur akışına bırakınca bitiyo fazla dert etme

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.