Şimdi Ara

Sigarayı bıraktım, mal gibi hissediyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • patlıcan ye bol bol sigaradan daha çok nikotin içerir ve bağırsaklara faydalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuda kara kışın ortasında görev yapıyorum saat kaç oldu daha uyuyamadım kar dan tipiden burada tek psikolojik rahatlama etkinliğim sigara içince psikolojik olarak rahatlıyorum
    Iki ay içmedim baktım mal gibi olmuşum sonra kendi kendime sordum dedim olum nasıyorum ben?
    Geri başladım kar Fırtınasını izlerken baya güzel oluyor içmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir?
    aman ha aman içmeyin.
    ağzınıza bile almayın lanet olsun sigaraya ne hayatlar mahvediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Azalttim , birakicam , biraktim sayilir laflari hikaye oluyor abi. Babam da annemde 20 yildan fazla icerlerdi bir gün annem, 1 2 yil sonra da babam direk karar alip biraktilar. Simdi sigara kokusuna tahammulleri yok. Hatta babamin birakisini anlatayim sizlere , arabayla gidiyoruz babam da Parlemente dayanmis gunde 1 paket iciyor rahat. Arabayla giderken paketi cikardi tam alacakti icmeyecem ulan seni diyip cakmakla paketi camdan disari firlatti seyir halindeyken. Sonrasinda 8 yil oldu birakali ve cok mutlu biraktigina :)

Ve derken paketi küçük bir çocuk buldu ve meraktan ve özentiyle 1 tanesini yaktı.Derken 1 tane,1 tane daha... Şaka gibi ama Allah korusun düşünsene öyle olduğunu.Sen bırakırken başkası başlıyor. Babanız bırakmakla çok güzel yapmış ama en azından paketi iyice kırıp ta çöpe ataydı.Hem çevreyi de kirletmezdi.
    Çakmağı da evde tüp için falan kullanırdı.

• Sigarayı bıraktım. Bırakmaz olaydım. Azgın boğa gibi oldum. Bağyan arkadaşlar benden kaçıyor. Afedersiniz namımız mahalleye yayılmış sanırım. Zor işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

İçince ne olacak yani ben onu merak ediyorum? hem para verip hemde zehirlenmekten çok mu zevk alıyorsunuz arkadaşlar? Hocam iradene sahip çıkarsan birşey olmaz, zamanla geçer bu durum.

Bu mesajı yazdıktan 3 4 Ay sonra sigaraya başladım ve hala içiyorum.Sigara pişmanlıktır arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumadan beri icmiyorum hayat enerjim çekilmiş gibi tavsiyeleriniz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Universalis

Cumadan beri icmiyorum hayat enerjim çekilmiş gibi tavsiyeleriniz var mi

1 hafta zıkkım yoksunluğunu yoğun hissediyorsun. 1 ayı atlattın mı iş tamam. ilk günler vücuda aşırı oksijen girdiği için mayışıyorsun aptal gibi oluyorsun.
  • Dediğiniz gibi çakırkeyf halinden pek farkim yok.Çözümü ağzı boş bırakmamakta buldum

• Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin bende bırakmaya çalışıyorum

• dopamine withdrawal.
  • quote:

quote:

İçince ne olacak yani ben onu merak ediyorum? hem para verip hemde zehirlenmekten çok mu zevk alıyorsunuz arkadaşlar? Hocam iradene sahip çıkarsan birşey olmaz, zamanla geçer bu durum.

Bu mesajı yazdıktan 3 4 Ay sonra sigaraya başladım ve hala içiyorum.Sigara pişmanlıktır arkadaşlar

Hem para verip hem de zehirlenmekten zevk alanlardan biri de sensin demek ki hocam :D

• Bırakabildiniz mi hocam geri içtiyseniz ne kadar süre sonra içtiniz ben de tam bu gün bırakalı 1 ay oluyor yazdığınız belirtiler var odaklanamıyorum mutlu degilim gülesim gelmiyor sosyal anlamda da zedeledi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.