Şimdi Ara

Sigarayı bıraktım sayılır; siz de yazık etmeyin kendinize... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bırseye para verıp onu havaya uflemek nasıl bi salaklıktır yaa paranız bol heralde
  • Çokşükür problemli değilim kafama esince bırakıyom
  • Kendi Sağlığınızı düşünüyorsanız hiç başlamayın veya uzun süreli kullanmadıysanız hemen bırakın tütün ve tütün ürünlerini..

Akciğer Kanserlerinin %90'ı tütün ve tütün ürünlerinden meydana geliyor, Kansere yakalanmak istemiyorsanız öncelikle dediğim gibi tütün'ü bırakmalısınız ayriyetten kalorinizide dengede tutmalısınız fazla kalori almayın ve bol bol sebze meyve tüketin, hergün spor yapın illa spor salonuna gidip spor yapın demiyorum biraz yürüyün, koşun, stretching dediğimiz açma germe haraketlerini uygulayın ileride daha iyi bir yaşam ve sağlıklı olmayı istiyorsanız bunları yapmalısınız.

Dediğim gibi Tütünden artık vazgeçin.
  • Lisede çevremdeki her Allahın kulu içiyor diye bi özentilik başladım 1 yıl kadar içtikten sonra niye kendimi zehirlemek için para verdiğimi düşündüm ve bu aptallığı sona erdirdim şuan zerre kadar bile istemiyor canım kimse sigaraya bulaşmasın kendinizi zehirlemek için para verecek kadar aptal olmayınah bide babamda bıraksa daha ne isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkcn -- 5 Şubat 2009; 17:57:03 >
  • aynı benim babamda çok içiyor bırakamıyor o bişey değil biz pasif içmiş oluyoruz bize yazık oluyor

bırakan arkadaşların hepsini alınlarından öpmek isterdim;)

ben 1 kişiye bıraktırabildim ve o her görüştüğümüzde yenilenmiş hissettiğini söylüyor

bırakamayanlar otopsi izlesin o arkadaşa izletmiştim ve anlatmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.