Şimdi Ara

SİGARAYI İYİCE ABARTTIM AYT DE NE YAPICAM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malitsoy kullanıcısına yanıt
    İki senedir larkçıyım uzuna geçeyim parliamente para yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alın hocam tekel 2000 günde 1 paket keser sizi.

• Sigara içicen diye direkt ölücen kanser olacaksın diye bi şey yok dedemin babası sabah bi kere kibrit kullanırdı sonra akşama kadar bi sigarayı diğeriyle yakardı 80 küsür yaşında öldü dedemde sigara içti 54 yaşında öldü demek istediğim olay genetikte yatıyor. diyeceksin ki babayla oğulun genetiği ne kadar farklı olabilir onu bilmiyorum ama fark ediyormuş demekki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir insan neden sigara içer ki? buyuk konusmayayim ama insan bagimli oldugu seye,seni oldurecegini bile bile nasil para verir aklim almiyor.Tavsiyem yok sadece fikrimi belirttim.Ben daha kilo alinca merdivenden cikarken nefes nefese kalinca sinirleniyorum,sigarayi dusunmek bile istemem.

• saçma.

sigara içmeyen birinin 50 yaşıyla içen birinin 50 yaşını kıyasla bakayım tek sorun kanser miymiş.

• 30×50=1500
    Asgari ücret ne kadardı bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha uyguna geliyor 15 tl verip 2 günde bitireceğime 18.5 verip 4-5 gün içiyorum özellikle kent ve larklar yaktıkça yaktırıyor marlborolar çok aromatik tek yol uzun parliament hocam :d

• adebisimisali A kullanıcısına yanıt

Tırcı sigarası la o.

9-10 zamanı derse hep 5 6 dk kala falan kapı önünde olurduk bu koduğumun sigarası bitmiyor diye hep geç kalırdık derse

• foruma bir gün girmedim baya mesaj gelmiş hepinize cevap vermem zor

eskiden 1 paket içiyodum ama ailemden yana sorun yok zaten her dakika masamda yanılı

çok büyük bi hedeyim yok gençler eşit ağırlıkden 150k yapsam yeterli bana

büyük ihtimal arkadaşın dediği gibi aklıma gelmez sınav anında inş :D

• tm 150k ise sorun yok ki o zaman 20dk sınav cözüp cık sınıftan

• Eşit ağırlıktan 150k ne aq o sönmüş akcigerlerinle kağıda bir güzel üfle yine daha iyi yaparsın

• asdasdasdasd denenir 150k bile gelse fazlasıyla yeterlidir

• olm 2.5 paket ne la yavaş. ben 5 senedir daha yarım pakedi görmedim. ha illa azaltmak istiyosan gidip tütün al eline de arap kağıdı ve sünger filtre al sar sar iç. böyle böyle günde 1 pakede düşürürsün 1-2 haftada. tütün gerçekten çok da az içiriyor kendini.

• kanka 2 paket normal 10 15 tanede tütün içiyorum zaten sıkıyor bazen sürekli aynı marka içmek

• olum sigara içerek hayatını karartmışın üstüne bir de eada 150k diyon akademik hayatının da içine etmek istyorsun herhalde.

• nikotin bandına bakabilirsiniz ama nasıl kullanıldığını falan bilmiyorum, sonuçta üstünüzü düzgün aramadıkları için sokman zor olmasa gerek.

• Realistimaga R kullanıcısına yanıt

akademik hayatmı asdnoıadhsaoda kanka üzgünüm ama okumak bir işe yaramıyor bu devirde ben meslek sahibi olmak için gitmiyorum hala daha üniversite okuyarak zengin olucağınızı sanıyorsunuz cidden üzülüyorum size sadece ortam olsun diye gidiyoruz okul bittikden sonra avrupaya gidicem :d

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.