Küresel ve Bölgesel Örgütler AYT Coğrafya
Bayram Meral çok yüzeysel geçmiş, ders kitabında da öyle ama geçen yılki gibi bir soru gelirse patlamamak adına detaylı ve karşılaştırmalı (AB'de yok NATO'da var gibi) anlatan kitap veya video önerisi olan var mıdır?
3D AYT Matematik Denemeleri
Az önce kırmızı olan 8.sini çözdüm ve afalladım. matematiği +37 sabitlediğimi sanarken 31-2-7 geldi :d. bilgi sarmallarda 45 dakikada 39-1 yapmaktansa bu tarz her sorusu 4-5 dakika düşündüren ecel terleri döktüren denemelerin daha öğretici olacağını düşünüyorum. Mezun ve yerleşmiş agalar fikirleriniz nedir? Bu örneğe uygun ufuk açıcı deneme tavsiyeleriniz var mıdır?
Genel Deneme mi Branş Denemeleri mi
soru açık, hep branş denemelerini birleştirerek çözüyordum her yayının güçlü kısımlarını karma yapıp ama herkes genel deneme netlerinin daha gerçekçi olduğunu söylüyor. hiç genel deneme çözmediğimden bilmiyorum soru kaliteleri daha mı iyi oluyor?
Dershanelerin açılması hakkında
Biliyorsunuz ki dershaneler ve okul kursları bugün itibariyle yüz yüze eğitim verebiliyor. Toplu taşıma ve sokağa çıkma yasağından muaf mıyız? İstanbulda dershanesine gidebilen oldu mu çünkü kartlar iptal edldi deniyordu
Orijinal TYT Matematik 11'li deneme hakkında
Agalar normalde 37-38 altına nadiren düşerim ama bu denemenin özellikle altıncı ve yedincisinden sonra elim ayağım tutulmaya başladı. 1 saati geçsem de 30 zor görüyorum. Denemeyi çözenlerin deneme hakkında yorumu nedir takmamak mı gerekiyor bu netleri
TYT Fen Deneme Önerisi
Konuları yeni bitirmiş +-14 net yapan eksiklerini görmek isteyen bir eşit ağırlık öğrencisine deneme önerileriniz nedir? Günde 1 tane çözerek yılbaşına kadar 50 deneme eritmek istiyorum. Fen kaynaklarına hakim olmadığımdan nasıl bir sıralamayla gitmeliyim hiçbir fikrim yok.
Esş Tyt Fizik Hakkında
Kuvvet ve hareket konusu için ders alacaktım ama birçok detayının olduğunu öğrendim sadece tyt için
hareket ve kuvvet
iş güç enerji1 yeterli oluyor mu, yoksa
Hareket
newtonun hareket yasaları
basit makineler gibi dersleri de mi almam gerekiyor tmyim konu adlarından hiç anlamadığımdan yardımınıza ihtiyacım var
Ayt kısmında limit türev integral çıkacak mı bilgisi olam var mı?
Edebiyat konu anlatımı Limit vs Yanıt vs Palme
|
Tyt matematik deneme önerisi
|
цой жив! |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.716 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar