Şimdi Ara

Orijinal TYT Matematik 11'li deneme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar normalde 37-38 altına nadiren düşerim ama bu denemenin özellikle altıncı ve yedincisinden sonra elim ayağım tutulmaya başladı. 1 saati geçsem de 30 zor görüyorum. Denemeyi çözenlerin deneme hakkında yorumu nedir takmamak mı gerekiyor bu netleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdayız bence denemede sorun

• 2020 model hocam

• Cok bos ben de çözdüm onu ÖSYM tarzı değil direkt mat zekası ölçüyor

• kolay zor farketmeden neti 20-30 kalan bir ben varım heralde ve evet zor bence normal düşmen

• aga bir türkçe hocası lazım bu denemeyi yazan hocaya çözerken sinir hastası oldum soruyu anlayamıyodum

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

ben orijinalın bı denmesını cozdum 18 mı 19 basım mı bılmıyorum hayatımda gordugum en boktan denemeydı ne sorular anlasılırdı ne zorlugu sınva yakındı her yer şekilliydi her yer yırttım attım hay senın denemene dedım moral bozmaktan bı seyeye yaramamıstı o gunden berı orıjınalın herhangı bı seyı nasıl dıyen herkese rezalet dıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende de öyle hocam, ilk 2 deneme kolay geldi ama diğerlerinin hepsinde ort 26-27 net geldi, hani fazla kasıntı da değil ama pek ösym tarzı değil cidden ayt matematik gibi hazırlamışlar

• Bir de denemlerin arkasında yazmıyor mu "sınavı çözdüğünüzü zannedeceksiniz" aynen bak şuan sınavı çözüyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.