soru açık, hep branş denemelerini birleştirerek çözüyordum her yayının güçlü kısımlarını karma yapıp ama herkes genel deneme netlerinin daha gerçekçi olduğunu söylüyor. hiç genel deneme çözmediğimden bilmiyorum soru kaliteleri daha mı iyi oluyor? |
Genel Deneme mi Branş Denemeleri mi
Genel Deneme mi Branş Denemeleri mi
(En Son Oy Tarihi: 14.5.2021)
-
-
Gerçekçi olmuyor her zaman bir iki ders saçma sapan oluyor daha çok varsa elinde branş denemesi onları çözmeye devam et bence birleştirerek -
brans birleştirme mantıklı da benim gibi trnin 1.denemesiyle matın son denemesini çözersen gümlersin -
branşlar genellere göre hem daha kaliteli hem de daha öğretici bence. genellerde bir ders iyi bir ders kötü, aman zor yapalım mantığıyla öğreticilikten uzak amelelik gerektiren sorular veya herkesin bildiği çok basit sadece boyama kitabı tadında hiçbir şey katmayan sorular daha sık olabiliyor. tabi her genel deneme böyle değil.
-
Branş adamdır. Zaten topu topu 3 tane genel tyt denemesi ösym ayarında. Onları da haziranda çözüyoruz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 29 Nisan 2021; 14:18:29 > -
TYT:Genel
AYT:Branş
-
AYT kesinlikle branş, TYT mutlak kesinlik olmamakla beraber branş. Çünkü bazı yayınlar bazı dersleri gerçekten soramıyor. Örneğin genel denemelerde Paraf'ın matematiği kötü ama diğer üç branşı iyi. Benzerini 3D için de söyleyebilirim, feni çok kötü ama diğer dersleri göz atmaya değer. Kombinasyon en mantıklısı bence
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
branşlar genellere göre hem daha kaliteli hem de daha öğretici bence. genellerde bir ders iyi bir ders kötü, aman zor yapalım mantığıyla öğreticilikten uzak amelelik gerektiren sorular veya herkesin bildiği çok basit sadece boyama kitabı tadında hiçbir şey katmayan sorular daha sık olabiliyor. tabi her genel deneme böyle değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X