Şimdi Ara

Sigma Plus Klima Çok Soğutuyor. Çözümü nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aklıma klima içinde ya da sensör üstünde bir etiket vs kalmış olma olasılığı geldi. 2-3 derece az ölçüyorsa set ettiğini değeri 2-3 derece üstünde yaptığınızda da yine aynı mı çalışıyor ? Klima5505 hocamız bu bölümün kurucusu klima profesörüdür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 3 Ağustos 2021; 14:3:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Humble brag konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Sensörü nerededir acaba ben göremedim. Serviste ofiste duranlarda bilmiyordu.

30 derecede de ölçüm almışım şimdi baktım emiş 26.5 derece olmuş

@Klima5505 Kendisi forumda değil anladığım kadarıyıla, döner inşallah Sigma Plus Klima Çok Soğutuyor. Çözümü nedir 

Birde bu Sigma'nın bir resmi sitesi yok mu ben bulamadım. İklimsa çok boş bir şirket, çevirdikleri kılavuz bile anlaşılmayacak derecede kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 3 Ağustos 2021; 17:16:6 >
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt

emiş sıcaklığı için söylüyorum...klima 28 derece ayarlıyken en çok 27 dereceye düşüyor yukarda da 29,5 derece civarları...yani sizin dediğiniz gibi set edilen değerden 2-3 derece yukarısı yada aşağısı olmuyor..

• Sizdeki de sigma plus 18lik değil mi? O zman şimdi daha eminim kesiinlikle bir problem var klimada

şimdi notlarımı aldığım kağıt yanımda test yaparken 30 derecede de test yapmışım ve emiş sıcaklığı 26.5 derecede sabitlemiş. 3.5 derece fark var. Ve bu testi 3 kez yapmışım

Sigma ve toshibada aynı sorun var malesef. Başka şirket üstünden satış yapıldığı için bilgi bulmanız imkansıza yakın. Hatta toshibada bilgi almanız bile imkansız diyebilirim :) klima 30 dereceye ayarlı, emiş sıcaklığı 26,5 ve hala soğuk hava mı üflüyor ? Siz lütfen bir tablo yapın.
    Oda sıcaklığı , emiş sıcaklığı, ağız üfleme sıcaklı, set değeri yani ayarladığınız değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 3 Ağustos 2021; 17:40:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Servis geldi sensör siparişi verdi ama ben sensörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde çözülmezse merkezden servis çağıracaklar. Cihazı adı gibi bilen kişilerin bakması gerekiyor bu soruna, çok nadir bir sorun

Probleminizi çözebildiniz mi ? Bizdede ayn problem var.

• feyt333 F kullanıcısına yanıt

yok maalesef çözemedik. Servis uğraşmak istemiyor, klima çok iyi ondan iyi soğutuyor diyor. Diğer markalar soğutamıyor ondan onlarda öyle olmaz diyor, cevaba gellSigma Plus Klima Çok Soğutuyor. Çözümü nedir  en sonunda birbirimize girecektik. Çok teknik bir sorun var gibi, işten anlayan ekip olması lazım. Klimayı sıcak moda ayarlayınca istenilen derecenin bir derece altında klima duruyor ama soğuk modda durmuyor sorun bundan kaynaklı bence ama çözemedik. Sensör değişti işe yaramadı

Büyük şehirdeyseniz çözme şansınız yüksek, işten anlayan ekip illa buluırsunuz yada size merkezden teknik ekip gönderirler, onlar çözebilir. Çözerseniz bana da yazın lütfen

• Selamlar. Bizde de 18.000'lik Mitsubishi klima var hocam ve 17 yıllık. Kumandadan örneğin 23 dereceye ayarlarsam ve gidip termometreyi klimanın dibine getirirsem 21 derecenin altına kadar soğutuyor anormal fazla şekilde. Az önce bizzat denedim bunu. Yani termostat arızası mı var yoksa hedeflenen ortam sıcaklığına çabuk ulaşması için mi böyle fazladan yardırıyor anlamadım.

Bu arada foruma 50.000'inci mesajımı atmak bu konuya nasip oldu. Hayırlısı.

Sigma Plus Klima Çok Soğutuyor. Çözümü nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ağustos 2024; 18:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Google haritalar bulanıklık sorunu da ortak sorunumuzduSigma Plus Klima Çok Soğutuyor. Çözümü nedir 

Klimayla ilgili bir çözüm bulamadım. bu yılda yine beni bronşit yaptı. ne olduğunu bulabilsek iyi olacaktı sürekli hasta ediyor. Klimaın kendinin kısmasında bir sorun olduğunu düşünüyorum ben. termometre doğru çalışıyor ama kendini kısması gerekirken kısmıyor

• @klima5505 Hocam birde siz yorum yapsaız şu konuya, sürekli hasta ediyor neden olabilir bu

• Bu arada bizim klimamızda Baymak Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter

Gördüğüm kadarıyla farklı klima markalarında aynı problem mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.