< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 3 Ağustos 2021; 14:3:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sigma Plus Klima Çok Soğutuyor. Çözümü nedir (2. sayfa)
-
-
Humble brag konusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sensörü nerededir acaba ben göremedim. Serviste ofiste duranlarda bilmiyordu.
30 derecede de ölçüm almışım şimdi baktım emiş 26.5 derece olmuş
@Klima5505 Kendisi forumda değil anladığım kadarıyıla, döner inşallah
Birde bu Sigma'nın bir resmi sitesi yok mu ben bulamadım. İklimsa çok boş bir şirket, çevirdikleri kılavuz bile anlaşılmayacak derecede kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 3 Ağustos 2021; 17:16:6 > -
emiş sıcaklığı için söylüyorum...klima 28 derece ayarlıyken en çok 27 dereceye düşüyor yukarda da 29,5 derece civarları...yani sizin dediğiniz gibi set edilen değerden 2-3 derece yukarısı yada aşağısı olmuyor..
-
Sizdeki de sigma plus 18lik değil mi? O zman şimdi daha eminim kesiinlikle bir problem var klimada
şimdi notlarımı aldığım kağıt yanımda test yaparken 30 derecede de test yapmışım ve emiş sıcaklığı 26.5 derecede sabitlemiş. 3.5 derece fark var. Ve bu testi 3 kez yapmışım
-
Sigma ve toshibada aynı sorun var malesef. Başka şirket üstünden satış yapıldığı için bilgi bulmanız imkansıza yakın. Hatta toshibada bilgi almanız bile imkansız diyebilirim :) klima 30 dereceye ayarlı, emiş sıcaklığı 26,5 ve hala soğuk hava mı üflüyor ? Siz lütfen bir tablo yapın.
Oda sıcaklığı , emiş sıcaklığı, ağız üfleme sıcaklı, set değeri yani ayarladığınız değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 3 Ağustos 2021; 17:40:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis geldi sensör siparişi verdi ama ben sensörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde çözülmezse merkezden servis çağıracaklar. Cihazı adı gibi bilen kişilerin bakması gerekiyor bu soruna, çok nadir bir sorun
-
Probleminizi çözebildiniz mi ? Bizdede ayn problem var.
-
yok maalesef çözemedik. Servis uğraşmak istemiyor, klima çok iyi ondan iyi soğutuyor diyor. Diğer markalar soğutamıyor ondan onlarda öyle olmaz diyor, cevaba gell en sonunda birbirimize girecektik. Çok teknik bir sorun var gibi, işten anlayan ekip olması lazım. Klimayı sıcak moda ayarlayınca istenilen derecenin bir derece altında klima duruyor ama soğuk modda durmuyor sorun bundan kaynaklı bence ama çözemedik. Sensör değişti işe yaramadı
Büyük şehirdeyseniz çözme şansınız yüksek, işten anlayan ekip illa buluırsunuz yada size merkezden teknik ekip gönderirler, onlar çözebilir. Çözerseniz bana da yazın lütfen
-
-
Google haritalar bulanıklık sorunu da ortak sorunumuzdu
Klimayla ilgili bir çözüm bulamadım. bu yılda yine beni bronşit yaptı. ne olduğunu bulabilsek iyi olacaktı sürekli hasta ediyor. Klimaın kendinin kısmasında bir sorun olduğunu düşünüyorum ben. termometre doğru çalışıyor ama kendini kısması gerekirken kısmıyor
-
@klima5505 Hocam birde siz yorum yapsaız şu konuya, sürekli hasta ediyor neden olabilir bu
-
Bu arada bizim klimamızda Baymak Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter
Gördüğüm kadarıyla farklı klima markalarında aynı problem mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X