Şimdi Ara

SIGNED 20 YIL sertifikasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarda acikladigim sekilde neden yapmiyorsunuz ki? eger olmamis olsa buraya koymazdim. klasörün icindeki auto_signsis ile denemelisiniz! her programin farkli özellikleri var dizel motora benzin koymayalim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

maili olmayanlar için avantajdı aslında ama bazen şekil-1a problem çıkartabilio

yukardaki arkadas GUI ile denemis... program sorunsuz calisiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

maili olmayanlar için avantajdı aslında ama bazen şekil-1a problem çıkartabilio

yukardaki arkadas GUI ile denemis... program sorunsuz calisiyor

okudum okudum...

kolay 1 yöntem

• Arkadaşlar bende hata verdi ama başkalarında çalışabilir. Ben sadece elde ettiğim sonucu yazdım, genel bir durum olmayabilir benimki.
  • Ben de 2-3 program denedim malesef hepsinde ''güvenilmeyen bir satıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemez'' hatası ile karsılastım
  • 1i oldu diyo 1i olmadı diyo anlamadım ki... buda başka 1 arakadşın ki: bunu deneyin gerçek gibi:

http://forum.donanimhaber.com/m_19618641/tm.htm
  • "güvenilmeyen bir satıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemez"

ibaresi mesela N73'ün son sürümünde bolca karşılaşılan bir hata. Genel olarak 01.09.2007'den sonra çıkan sürümlere özgü bir olay sanıyorum. Deneyen arkadaşlar N73 kullanıyorsanız sürümünüz kaç? Başka cihaz ise sürüm tarihiniz kaç? Nokia bunu da yeni adet çıkardı başımıza ya.

Edit: Tarihi N73'ün son sürümüne göre verdim. Daha öncesi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 12 Aralık 2007; 17:16:31 >
  • N95'te de oluyo bu... yani hata oluyo... imza olmuyo...
  • Benim Tel N73 ME

V 4.0727.2.2.1
  • bugün uzun denemelerin sonucunda bunlarin kanisina vardim
    1- program KESINLIKLE calisiyor
    2- maalesef HER SIS DOSYASI ICIN GECERLI DEGIL sebebini cözemedim (daha)
    3- BAZEN ikinci kez kendi imei adresinize göre yeniden signed etmek gerekiyor ki buda bunun anlamini yok ediyor sadece uzun sertifika olmus oluyor.

SIGNED 20 YIL sertifikasi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Emin misin çalışacağına?
    Çünkü .cer ve .csr dosyaları imei numaralarına özel olarak oluşturulurlar.
    Yani senin verdiğin .cer ve .csr sadece senin imei'n için çalışır.
    Yanlış mıyım?

auto_signsis dosyasina gelip sag tikliyoruz liste cikiyor ac degistir (düzenle) bununla ac virus ara gibi ordan degistire (düzenle'ye) tikliyoruz ve yazdigim yaziyi kendi programimiza göre adlandiriyoruz o kadar. basit birsey zor düsünmeyin kolayina kacin isin o olur cünkü sadece adlandirmayi degistireceksiniz o kadar.

Kolayına kaçmak değil. Ben sadece öyle bir ihtimalden bahsettim. Ben genel yolla zaten imzalamayı yapıyorum ki forumda en az 50 kişiye rotateme imzaladım N95'leri için.

• quote:

quote:

quote:

Emin misin çalışacağına?
    Yanlış mıyım?

auto_signsis dosyasina gelip sag tikliyoruz liste cikiyor ac degistir (düzenle) bununla ac virus ara gibi ordan degistire (düzenle'ye) tikliyoruz ve yazdigim yaziyi kendi programimiza göre adlandiriyoruz o kadar. basit birsey zor düsünmeyin kolayina kacin isin o olur cünkü sadece adlandirmayi degistireceksiniz o kadar.

Kolayına kaçmak değil. Ben sadece öyle bir ihtimalden bahsettim. Ben genel yolla zaten imzalamayı yapıyorum ki forumda en az 50 kişiye rotateme imzaladım N95'leri için.

yanlis anlamissin. bazilari anlatimi ve olayi görünce zor saniyor ve zorluklari yada zoru düsünüyor bende tam aksine kolay zor düsünmeyin kolayina kacin dedim.

• quote:

quote:

quote:

Emin misin çalışacağına?
    Yanlış mıyım?

al benden de o kadar

belgelerim .cer dosyası kaynio

• Benim anlamadığım bunun symbiansigned tan ne farkı var, Sadece sertifika sınırsızmı, ama o da her programda olmuyor diyorsunuz.
  • symbian signed sadece setifika veriyo.imzalama olayına girmiyo.başka 1 program onu yapan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

"güvenilmeyen bir satıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemez"

ibaresi mesela N73'ün son sürümünde bolca karşılaşılan bir hata. Genel olarak 01.09.2007'den sonra çıkan sürümlere özgü bir olay sanıyorum. Deneyen arkadaşlar N73 kullanıyorsanız sürümünüz kaç? Başka cihaz ise sürüm tarihiniz kaç? Nokia bunu da yeni adet çıkardı başımıza ya.

Edit: Tarihi N73'ün son sürümüne göre verdim. Daha öncesi de olabilir.

ben n76 kullanıyorum son versiyon (v30.0.015) yanılmıyorsam kasım 2007 tarihli olması lazım

• anlayamadım diyen arkadaslar eger disketten otomatik bios yazdırma yaptılarsa daha önce bu da aynı mantıkla yapılıyo iştesiz sadece gerekli parametreleri yerleştiriyosunuz bu kadar

benim gibi bi dfi mobo nuz varsa bioslarla içli dışlı oluveriyosunuz
  • bakalım irremote dosyasını signed yaptım çalışacakmı ellerine sağlık kardeşim.
  • olmadı arkadaşlar güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan dosya yüklenemez mesajı verdi.ne yapmamız lazım
  • SIGNED . (aha koydum noktayı) erkutamca devam et diycen .Yoksa program yüklenmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.