Şimdi Ara

SİGORTA İÇİN SAĞLIK RAPORU İSTEDİĞİMDE 120 TL İSTEYEN HEKİM ALLAH BELANI VERSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başınımızda ki sözde müslüman adam paralı yaptı. Sağlıktan bile para alınıyor , Adam sigorta yaptıracak be adam zaten durumu yok bunun için köpek gibi 10-12 saat çalışıyor yiyecek simidi yok , sen kalkıpta bu adamdan 50-100 tl istersen adamın 4-5 günlük yevmiyesini , ekmeğini almış olucaksın.Buda patronun işine geliyor adama kalsa hiç sigorta yaptırmayacak , sonra efendim neden türkiyede bu kadar sigortasız çalışan var.Eeeeee Adam elin ülkesine elektriği bizim kullandığımızdan daha az fiyata verip , teröristlere mülteci kılığı altında milyon dolarlar harcayıp , kendi vatandaşından sağlıkta bile para alıp Oylamalarda hala %52 alıyorsa Vay ben sizin gibi ülkenin kalıbına tüküreyim..Sigorta yaptıracaktım yaptırmıyorum anasını satayım lan , ayıptır ula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heytaxi -- 24 Şubat 2013; 23:49:41 >

• Sigorta icin saglik raporumu gerekiyormus ? Smmm ofisinde calisiyorum o kadar kisiyi sadece kimlik fotokopisiyle sigortali yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Sigorta icin saglik raporumu gerekiyormus ? Smmm ofisinde calisiyorum o kadar kisiyi sadece kimlik fotokopisiyle sigortali yaptim.

ismini vermek istemiyorum şimdi kardeş , gerekli.Daha önce çalıştığım yer direk yaptı.Bu adamlar uğraştırıyor şikayet edicem az kaldı.
  • tamam burası TDK'nin sözlüğü değil ama azıcık dil bilgisine özen gösterirseniz ne söylediğinizi anlayabiliriz şahsen pek birşey anlayamadım yazdıklarınızdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.