Şimdi Ara

Sigorta işlerinden kaskodan anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün 2007 model siyah bir 206 1.4 Fever araç sahibi ile 17500TL için anlaştık. hiç ummadığım kadar yeni bir araba aldığıma sevinmiştim.
    araç çok temiz hatasız göründüğü için 100TL kapora verip ayrıldık.
    Aracın tek sorunu 2010 yılında yaptığı bir tıklama sonucu arka bagaj kapağı ve tamponun kaskodan değişmesi. her yerini kontrol ettirdik, sıfır gibi diyebilirim. sadece bagaj kapağında ufak ufak boya atmaları var iç kısımda. her neyse sadede geleyim. benim canımı sıkan sigorta kayıtlarında bu küçük kazanın 4500 TL gibi büyük bir masrafla yapıldığının belirtilmesi.
    Canım sıkıldı. içim ata ata aldığım bir araçta da sorun varsa asıl sorun bende demektir. anlayan birileri bana ihtimalleri söyleyebilir mi?
    yanımızda arabadan anlayan çok iyi iki kişi vardı her tarafını kontrol ettiler, arka bagaj kapağının içindeki boya hariç hiç bir şey bulamadılar. kıllanıyım desem arabanın başka bir yerinde bir şey de yok. ne olmuş olabilir sizce?
    Lütfen yardım edin, bunalıma girmek üzereyim..
    yarın satışını alacağız.

• tramerde kayıt bulamıyorum. 06 be 2993
    cepten sorgulattım orda çıkıyor ama ayrıntı yok..
  • hocam bagaj kapağı komple değişmiş mi boyanmış mı?

değiştiyse fiyat normal
  • bagaj kapağı değişmiş ama cam değişmemiş, adamın söylediği bu. tamam o halde, rahatlayabilir miyim? :)
  • anlayan biri çıkacak mı acaba bir kaç saatim kaldı
  • hocam benim arabam suzuki swiftti, arka tamponun orjinaline 1350 tl dediler. kocaman bagaj kapağı da ondan ucuz olmayacağı için bence çıkan masraf normal.

not: tamamen mantık yürüterek cevaplıyorum, herhangi bir sorumluluk kabul edilmez
  • Araç 3lü kazaya karışmış ön ve arka kısımdan hasarlı 4.500 TL'lik hasar var, hasarlı resimlerine ulaşamadım üzgünüm.

AK SİGORTA KASKO DOSYASI: DOSYA NO: 10073949 KAZA TARİHİ: 23/01/2010

quote:

ÖN VE ARKA HASARLI

FARLAR,SİSLER, ÖN PANEL, ARKA TAMPON,MOTOR KAPUTU, ÖN PANJUR, BAGAJ KAPAĞI DEĞİŞİM;

ARKA PANEL,SAĞ/SOL ÖN ÇAMURLUK ÖN/ARKA TAMPON ONARIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Araç 3lü kazaya karışmış ön ve arka kısımdan hasarlı 4.500 TL'lik hasar var, hasarlı resimlerine ulaşamadım üzgünüm.

AK SİGORTA KASKO DOSYASI: DOSYA NO: 10073949 KAZA TARİHİ: 23/01/2010

quote:

ÖN VE ARKA HASARLI

FARLAR,SİSLER, ÖN PANEL, ARKA TAMPON,MOTOR KAPUTU, ÖN PANJUR, BAGAJ KAPAĞI DEĞİŞİM;

ARKA PANEL,SAĞ/SOL ÖN ÇAMURLUK ÖN/ARKA TAMPON ONARIM...

Allah sizden razı olsun. Almayacağım aracı. Satarken ben bunu kimseye anlatamam...

• Bir şey rica edeceğim. Bu tramer'ı sadece plaka ile kullanamıyoruz sanırım. Kaza sorgulamak için cepten her seferinde para ödemek yerine internetten beleşe sadece plakayla sorgulayabileceğimiz bir yer var mı acaba?
  • Uzman, sanatkar, bilgi ve beceri seviyeleri yüksek kadromuzla her zaman temiz ve hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz. Oto bakım, onarım da cazip fiyat ve kredi kartıyla ödeme imkanı sunuyoruz. Anlaşmalı sigorta şirketlerimiz ile kaskolu araçlarınıza ücretsiz garantili onarım yapılır.http://www.gencoto.net/
  • almadık bu arabayı. bugün '99 model astra ile anlaştık. tüm bakımları yapılmış, değişeni yok sadece tampon, 2 parça boyalı tertemiz 19bin, pazartesi gidip alacağım kısmetse. yardımlar için teşekkürler
  • Hocam pardon piyasaya çok hakim değilim, okuduktan sonra çok merak ettim; 99 Model Opel Astra 19.000 TL mi?
  • o civarda fiyatları maalesef. bana da fazla geliyor ama düzgün bir araba bulmak hiç kolay değil..
    hep 2000 civic baktık az daha pejo alıyorduk, şimdi astra aldık kısmet..

http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-cd?a5_min=1999&a5_max=1999
    bu linkten benim aldığım aracın emsallerinin fiyatlarını görebilirsiniz.
  • Alacağımız araca biraz fazla verip temiz olanını almak çok daha mantıklı. Malum opelin bakımı biraz masraflı.
    Örneğin; Serviste baskı balata değişimine 1.500 lira istediler Opanda. Dışarda 400 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfield018

Alacağımız araca biraz fazla verip temiz olanını almak çok daha mantıklı. Malum opelin bakımı biraz masraflı.
    Örneğin; Serviste baskı balata değişimine 1.500 lira istediler Opanda. Dışarda 400 lira.

aynen bu şekilde düşündük hocam. Allah utandırmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.