Şimdi Ara

Sigorta şişirmeli AĞIR HASAR kaydı gerçek olabilir mi? !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğin araç 1.2 icon megane 4 du dimi .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 2 Mayıs 2019; 12:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

İlandaki araç Megane 3 gördügüm kadarıyla ispanya üretimi olanlardan yerli üretimlerin parça uyumluluğu orta derece. Nerden baksan 40 bin lira civarı masrafı var serviste hocam sigorta şişirmesi diye bişey yok hiç bir sigorta şirketi cebinden fazla para çıksın diye uğraşmaz. Çıkma orjinal tampon far çamurluk airbag aks vs ile toplatırsanız daha düşük maliyet cıkar tabi size. Çevreniz yoksa tavsiyem bulaşmayın.
    Yok hocam alacağımdan bakmadım küçük hasar için ağır hasarlı olmasına şaşırmıştım. Avrupa üretim ile Türkiye üretim arasında ne gibi farklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: ataince

Ya bunlar o kadar alçak insanlar ki pert arabayı topluyorlar. Tamir işlemini 90-95% tamamlıyorlar. Sonra ilana çıkıp sigorta şişirmesi hasar kaydı vardır. Hasar fotoğraftaki gibidir. Tahmini 3-4 bin lira masrafı vardır, istenildiği taktirde anlaşmalı servise yönlendiririz diyorlar.

Kısacası kaza anındaki fotoğraf değilse inanmam.

Örnek ilan:

Anladım hocam aslında hasar daha fazla ama iyi kötü toparlayıp az bir hasar bırakıp sanki o hasardan dolayı pert olmuş gibi düşünmek için yapıyorlar değil mi hocam doğrumu anlamışım ?

• SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Attığım ilanı 45bin liradan koymuşlar. 3bin lira masrafı kendileri edip 70-75bin arası satamayacak kadar akılsız olamazlar. :)

Ama bazı araçlarda gerçekten parçaları pahalı. Mesela vw nin 10000 liralık hasar kaydı renault fiatın 5000 lirasına denk olabilir (rakamları salladım ama hemen hemen böyledir). Bence en önemlisi kaza fotoğrafını görmek. Bakarsın hasar sana göre kabul edilebilirdir, alırsın. Yoksa insanın içine sinmiyor. Dertsiz başa dert almaya gerek yok diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

İlandaki araç Megane 3 gördügüm kadarıyla ispanya üretimi olanlardan yerli üretimlerin parça uyumluluğu orta derece. Nerden baksan 40 bin lira civarı masrafı var serviste hocam sigorta şişirmesi diye bişey yok hiç bir sigorta şirketi cebinden fazla para çıksın diye uğraşmaz. Çıkma orjinal tampon far çamurluk airbag aks vs ile toplatırsanız daha düşük maliyet cıkar tabi size. Çevreniz yoksa tavsiyem bulaşmayın.
    tam tersi. ilandaki araç yerli üretimdir. ithal megane'lar lazer kaynaklı olduğu için tavan çıtası bulunmaz.

megane 3 alınacaksa İthal olanı tercih edilmelidir. ama hem sayıca az olduğu, hem de yaşlandıkları için ne kadar temizi bulunur, orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 2 Mayıs 2019; 13:47:58 >

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirici güzel bir video.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Dediğin araç 1.2 icon megane 4 du dimi .d
    Aynen
  • Normal hayatta sigorta şişirmesi diye bir şey yoktur o iş sadece sahibinden.com a girince oluyor insan istemeden hatasız olan aracına (sigorta şişirmesi hasar kaydı vardır)diyesi geliyo

• Bedava peynir sadece kapanda olur. Arabanın neleri vardır Allah bilir de ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Bence bu iş hariç tüm 2. el galeri ilanları sıkıntılı, ne kadar güvenilir diye gördüğün yer bile öyle.

Ben son aracımı almadan önce acayip meşhur bir yere gittim, nispeten biraz uygun bir araç fiyatı yazılmıştı. Defalarca aradım, msj attım ve gittiğim aracı görürken görüştüm. Araçta sağ arka kapının ucu ve sağ arka çamuruluğun boyalı olduğunu bir kaç ufak hasar ile de toplamda 5000 civarı kaydı olduğunu söylediler.

Tamam dedim ekspere sokalım, aracı ÇEKİCİ ile ekspere getirdiler, yani güveniliriz havasını yarattılar. Ardından araç eksperden çıktı ve neredeyse ikiye bölünüp tekrar toplanmış kadar hasarı olduğu ortaya çıktı.

Ben o firmaya güvenmiş ve eksper yaptırmamış olsam çok fena kitlemişlerdi.

Firma ismi NASYONEL...
    Experi yapan firmayı kimse tebrik etmek lazım. Bunlardan çekinmeden aracın kusurlarını söyleyebildiği için..

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

tam tersi. ilandaki araç yerli üretimdir. ithal megane'lar lazer kaynaklı olduğu için tavan çıtası bulunmaz.

megane 3 alınacaksa İthal olanı tercih edilmelidir. ama hem sayıca az olduğu, hem de yaşlandıkları için ne kadar temizi bulunur, orası tartışılır.

Alıntıları Göster
    Tavan çitası olmaması iyi birşey mi kötü mü hocam

• Son zamanlarda malum sitede sigorta şişirmesi olayını çok görüyoruz. Bu sigortacılar para mı saçıyor da şişiriyorlar anlamıyorum. Kısacası öyle ilan gördüğünüz zaman direk kaçın.Benim gözümde araç feleğin çemberinden geçmiş sözünün kibar halidir.

• Pert kayıtlı araçların trafige çıkmasını yasal olarak engellemedikleri surece boyle çıtır hasarlı arac ilanlarını daha cok goruruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ataince

Ya bunlar o kadar alçak insanlar ki pert arabayı topluyorlar. Tamir işlemini 90-95% tamamlıyorlar. Sonra ilana çıkıp sigorta şişirmesi hasar kaydı vardır. Hasar fotoğraftaki gibidir. Tahmini 3-4 bin lira masrafı vardır, istenildiği taktirde anlaşmalı servise yönlendiririz diyorlar.

Kısacası kaza anındaki fotoğraf değilse inanmam.

Örnek ilan:

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.yaptiklari aynen dediğiniz gibi oluyor.lakin örnek verdiğiniz ilanda sorun tampon ve biraz çamurluk değil.(yuvarlağa aldığınız)

Araca sağ taraftan komple surtmusler kapılara bakın :p

• Yetkili servis sadece tamponu alıp çamurluğu alıp takmıyor ki. Her bir klips, her bir braket tek tek takılıp fiyata ekleniyor.
    Talisman'ın tavanındaki bir kartonun 400 TL fiyatlı olduğunu düşünürseniz fiyatın nasıl şiştiğini ve şişirme denilen kaydın daha sağlıklı bir tamir olduğunu görürsünüz.
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Evet ama dikkatli bakarsanız çamurluk onarılmış. Yine dediğimiz kapıya çıkıyor. Biraz topluyorlar sonra kakalıyorlar.

• "sigorta şişirmesi ağır hasar kaydı vardır" demek pert arabamızı sana kakalamak istiyoruz o yüzden bu meşhur yalanı kullanıyoruz yersen demektir Açın sahibindeni 100 tane ağır hasarlı ilan bulun 98 tanesinde sigorta şişirmesi yazar sazan.avi
  • Bu tarz araç alanlara hep hayret etmişimdir. Yahu adam aracı topluyor Airbaglari kandırıp patlak olarak yerine yerleştiriyor. Sende ne güvenli aracım var deyip çoluğunu cocuğunu kendi canını hiçe sayıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.